Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt en is szeretnem, ...sot megtoldom egy pezsgovel ...
Itt vagyok 20 percnyire
PPPSSSSZZZZTTTT ! Meghallja Thomass nője

Adok érte most két kilót
Szerintem ezt viccnek szanta, hisz ti mondtatok hogy a vaz ugyan az, ..majdnem
Bármikor.
Tanusítom, hogy éppen nálam próbálsz lealkudni 170ezerre egy 2002-es ZZR-t
Ha esetleg vasarlasra kerulne a sor, van itt a kozelemben lako aki segiteni tudna a szakertelmével,meg tapasztalatával? Ti mar tudjatok mit hol kell megnezni ezen a tipuson, na meg a hangja, meg minden.
Megbeszéljük, mikor tájt suhannál Pöst mellett el?
Mert lehet ha nagyon unatkozom vmelyik este, mint esti gurulásként legurulok Kutyához egy fagyira :)
Mivel nem nagyon tudok úgy látszik kuffert venni, marad a szövet táska az Adriára. nem is fog kelleni mintának Kutya tartója
Te, mindkettő ugyanolyan kényelmes hátul Nálam legalábbis még nem volt panasz, sőt dicsérték is
Kedves Hölgyeim, Uraim és Mindenki, aki az augusztusi Adria-túrában érintett!

Olyat kell most leírnom, amitől zokoghatnékom van és a szívem megszakad, de sajnos be kell gépeljem: nem tudok részt venni a túrán, egy jelentősebb anyagi megcsúszás miatt sajna ahhoz a kerethez is hozzá kellett nyúlnom, amit a túrára szántam, így sajnos nincs költségvetésem a túrára
Bocs, h idáig vártam, de reménykedtem, hogy esetleg megsegít a sors, és javul valamit a helyzetem, de sajnos nem így alakult, most már nem akartam tovább várni, hogy Ti is így tudjatok tervezni.
Azért Nektek szívből kívánok széles utat és balesetmentes, de élmény- és látványdús gurulást, jó időt!
Mit mondjak neki? Hivjon fel?
Akkor már csak otthon kell átvinni a tervet ( ha asszonyka engem hív fel, én igazolom hogy SOKKAL kényelmesebb a 600-as hátul )
Ha már FIX , hogy jössz vasárnap, akkor csörgess meg ( valamikor szombat reggelig ) és magamhoz veszem a boltból a betéteket !
Most mar egyre joban hajlok a 600 -as fele, hisz kezdem erezni, mirol is beszelsz. Kulomben sem szertem en sem a tul porgos, erolkodos motorokat meg halgatni sem .
Akkor úgy veszem, hogy oké, vasárnap tudnánk találkozni valami "vidéki" ember számára is megközelíthető helyen ami a 2-es út és az M7 kivezető között van? Pl Duna pláza vagy M7 kivezetőnél a meki?
tHUNder Misi hátizsákja is konkáv sokszög lett, de csak belefért végül
A felső tuti befér az alsó meg..végül is magyarok vagyunk szóval biztos meg lehet oldani, ha neked így megfelel Legfeljebb jóbarátunk a duct tape
a képen látható vasak (pirossal jelölve)
Szerintem azt még benyeli a Bagster
Két félig nyitott vipera
Végül is ha vasárnap pesten kavarok, és utána úgy is útba ejtem Kutyát akár be is vállalhatom. Egy fél nyeregtáskám lesz üres, szerintem abba plexi kulcstartó tutira belefér, a csomagrögzítő mekkora?
Ha lapozol vissza párat ( max. 10 oldal ) akkor látni fogsz biztosan tőle hozzászólást.
Arra kattintva ha írsz, tudni fog róla ( ez a gyorsabb, én egy évben kb. 2x látom )
IGEN!
De ha nem lesz szép idő én véresre karmolom magam!
Ha minden igaz akkor Ramair is csatlakozik az ADRIA TÚRÁRA .
A hétvégén jó volna végre megejteni a Zsory fürdőt (vagy Lipót?)
Szombaton pld mehetnénk, igaz nekem lehet le kell menni Kutyához visszavinni neki a kuffer rögzítőt, plexijét és a kulcstartóit (hacsak nem intéz hét közben valakit aki felszedné neki a cuccot? ).
Kutya.! Ha találkoznál 'MI'-vel szólnál neki h nézzen be ide 1 picit:)

vagy nem tudsz adni valami elérhetőséget?e-mail,msn?
Súlyban én semmit nem éreztem (használtam párhuzamosan a két motort, a 400-ast és a 600-ast ).
Erőben annál inkább, és pont nem a lóerőben: menni, a 4kilós is nagyon tud 4000 felett.

De az a nyugalom, ahogy erőből túrázol 3-5000 között a 600-assal, az nagyon hiányzott nekem a kicsiből.