Ha esetleg vasarlasra kerulne a sor, van itt a kozelemben lako aki segiteni tudna a szakertelmével,meg tapasztalatával? Ti mar tudjatok mit hol kell megnezni ezen a tipuson, na meg a hangja, meg minden.
Megbeszéljük, mikor tájt suhannál Pöst mellett el?
Mert lehet ha nagyon unatkozom vmelyik este, mint esti gurulásként legurulok Kutyához egy fagyira :)
Mivel nem nagyon tudok úgy látszik kuffert venni, marad a szövet táska az Adriára. nem is fog kelleni mintának Kutya tartója
Kedves Hölgyeim, Uraim és Mindenki, aki az augusztusi Adria-túrában érintett!
Olyat kell most leírnom, amitől zokoghatnékom van és a szívem megszakad, de sajnos be kell gépeljem: nem tudok részt venni a túrán, egy jelentősebb anyagi megcsúszás miatt sajna ahhoz a kerethez is hozzá kellett nyúlnom, amit a túrára szántam, így sajnos nincs költségvetésem a túrára
Bocs, h idáig vártam, de reménykedtem, hogy esetleg megsegít a sors, és javul valamit a helyzetem, de sajnos nem így alakult, most már nem akartam tovább várni, hogy Ti is így tudjatok tervezni.
Azért Nektek szívből kívánok széles utat és balesetmentes, de élmény- és látványdús gurulást, jó időt!
Most mar egyre joban hajlok a 600 -as fele, hisz kezdem erezni, mirol is beszelsz. Kulomben sem szertem en sem a tul porgos, erolkodos motorokat meg halgatni sem .
Akkor úgy veszem, hogy oké, vasárnap tudnánk találkozni valami "vidéki" ember számára is megközelíthető helyen ami a 2-es út és az M7 kivezető között van? Pl Duna pláza vagy M7 kivezetőnél a meki?
Végül is ha vasárnap pesten kavarok, és utána úgy is útba ejtem Kutyát akár be is vállalhatom. Egy fél nyeregtáskám lesz üres, szerintem abba plexi kulcstartó tutira belefér, a csomagrögzítő mekkora?
Ha lapozol vissza párat ( max. 10 oldal ) akkor látni fogsz biztosan tőle hozzászólást.
Arra kattintva ha írsz, tudni fog róla ( ez a gyorsabb, én egy évben kb. 2x látom )
IGEN!
De ha nem lesz szép idő én véresre karmolom magam!
Ha minden igaz akkor Ramair is csatlakozik az ADRIA TÚRÁRA .
A hétvégén jó volna végre megejteni a Zsory fürdőt (vagy Lipót?)
Szombaton pld mehetnénk, igaz nekem lehet le kell menni Kutyához visszavinni neki a kuffer rögzítőt, plexijét és a kulcstartóit (hacsak nem intéz hét közben valakit aki felszedné neki a cuccot? ).
Súlyban én semmit nem éreztem (használtam párhuzamosan a két motort, a 400-ast és a 600-ast ).
Erőben annál inkább, és pont nem a lóerőben: menni, a 4kilós is nagyon tud 4000 felett.
De az a nyugalom, ahogy erőből túrázol 3-5000 között a 600-assal, az nagyon hiányzott nekem a kicsiből.
Tanusítom, hogy éppen nálam próbálsz lealkudni 170ezerre egy 2002-es ZZR-t
Mert lehet ha nagyon unatkozom vmelyik este, mint esti gurulásként legurulok Kutyához egy fagyira :)
Mivel nem nagyon tudok úgy látszik kuffert venni, marad a szövet táska az Adriára. nem is fog kelleni mintának Kutya tartója
Olyat kell most leírnom, amitől zokoghatnékom van és a szívem megszakad, de sajnos be kell gépeljem: nem tudok részt venni a túrán, egy jelentősebb anyagi megcsúszás miatt sajna ahhoz a kerethez is hozzá kellett nyúlnom, amit a túrára szántam, így sajnos nincs költségvetésem a túrára
Bocs, h idáig vártam, de reménykedtem, hogy esetleg megsegít a sors, és javul valamit a helyzetem, de sajnos nem így alakult, most már nem akartam tovább várni, hogy Ti is így tudjatok tervezni.
Azért Nektek szívből kívánok széles utat és balesetmentes, de élmény- és látványdús gurulást, jó időt!
Arra kattintva ha írsz, tudni fog róla ( ez a gyorsabb, én egy évben kb. 2x látom )
De ha nem lesz szép idő én véresre karmolom magam!
Ha minden igaz akkor Ramair is csatlakozik az ADRIA TÚRÁRA .
A hétvégén jó volna végre megejteni a Zsory fürdőt (vagy Lipót?)
Szombaton pld mehetnénk, igaz nekem lehet le kell menni Kutyához visszavinni neki a kuffer rögzítőt, plexijét és a kulcstartóit (hacsak nem intéz hét közben valakit aki felszedné neki a cuccot? ).
vagy nem tudsz adni valami elérhetőséget?e-mail,msn?
Erőben annál inkább, és pont nem a lóerőben: menni, a 4kilós is nagyon tud 4000 felett.
De az a nyugalom, ahogy erőből túrázol 3-5000 között a 600-assal, az nagyon hiányzott nekem a kicsiből.