sziasztok! megirigyeltem tombatot,hogy gyerekfaluzott és mondtam ismerősnek,aki mondta ismerősének,aki..és az lett belőle,hogy vagyunk már jópáran, akiknek tetszett az ötlet és úgy néz ki,hogy megyünk és meglátogatjuk a battonyai gyerekfalut július 26án vasárnap(a többségnek ez az időpont lett a befutó) holnap lesz lebeszélve a dolog az ottani főkkel,hogy lehet-e vagy mit szólnak hozzá..szóval,ha van kedvetek, gyertek!
Tombat! bocsi az ötlet lenyúlásáért, de annyira megtetszett!
Szevasztok Zizzeresek! Elbúcsúzom tőletek, ma elvitték a vasat! Hiányozni fog, de hát az asszony szerint egy motor is bőven elég!
Ha kell vkinek segítség hogyan kell 400asba legálisan 600as mocit belerakni akkor szívesen segítek! Bejártam a járatlan utat!
aaa nem kipuf készítés, hanem a kipufos aki anno az öcsilacinak csinálta a kipufját, mivel szépen és szép anyagokból dolgozik, felhívtam, hogy doboztartó kéne és vállalná e.
Sikerült, meg is beszéltem vele h legvalszeg holnap elgurulok megnézze(ük), mar csinált ilyet, 20-30-ba fájna, de mejd meglátom, hogy akkor überfasza is legyen . Kutyának majd csorog a nyála . Nekem meg a pénztárcám
jimmy1: majd ha megjön értesítelek benneteket és akkor lehet jönni (küldeni) vagy küldöm borítékba. Fizetni legjobb ha jelentkeztek emailba és utaljátok (belföldi utalások pld nekem ingyé vannak), ha nem személyes az átvétel.
Az egyik kimondottan extrém tempójú, de rövid távú használatra ( pl. pályázás ) a másik szintén szintetikus, de hosszú távú terhelésre, túrázáshoz.
3.100.- a teli ára. 2.600.- ért tudom adni.
Ha van még kérek én is!Ha van kéket,ha nincs mindegy:)
ZZR kulcstartó :
- tHunder (2db)
- Kutya. ( 2db! ) - és az egyiket grafit szürkére fényezve kérem
- tombat
- Matska (Kéket! de még meggyőzhettek, hogy bizony én is pirosat fogok kérni )
Tombat! bocsi az ötlet lenyúlásáért, de annyira megtetszett!