Megjöttek a kulcstartók, szépek, mindjárt festem egyiket feketére .
Eltűnök három napra, ne keresettek . Addig is átvétel módjáról értesítsetek email-ban
De szerintem vedd fel a kapcsolatot "zzrs" -el, neki is Kecskemétre küldöm a csomagot !
Nem mindegy hogy 5.600.- ért, vagy 2.800.- ért veszitek át a két holmit...
Igen, az olcsóbb olaj kell. Nem a pályás.
Valszeg most nem tudok átugrani érte Dunába úgy , mint a plekó és a láncszett esetében. Posta és utánvét működik ugye?
Ezért nem szabad tartósan javított bowdennel közlekedni!
Nekem amikor elszakadt, akkor lent volt megfogatva a blokknál a bowden másik fele, de max 1 hetet jártam úgy vele. Jobb azt egyből megcsináltatni!
12.000.- / oldal. Brembo Carbon Ceramic Race, 500 C fok felett is konstans fékhatás, a legjobb amit pályára eddig kitaláltak.
Tudom hozni 1-2 nap alatt.
Megnéztem a pacit, nem fogyott el az olaj, van benn, igaz szerintem csipegetett belőle. Kipufogóprojekt tervben van, már csak valami fémlemez kellene ami bele tudok hegeszteni. Indításnál behúztam a kuplungot - ez nálam reflex, mert egyszer a tanulóautóval majdnem nekimentem a falnak, miután valaki sebességben felejtette, én meg nem figyeltem - és hát megint sikerült markolatig húzni, azaz a bovdenjavító készlet tényleg csak vészmegoldás, rendelek hozzá egy rendeset. Azt hiszem állati mázlim volt ezzel az elmúlt napban, hogy mindig álló helyzetben történt, nem pedig menet közben
ChainLube: inkább kis teljesítményű motorok spray-je, városi, rövidtávú használatra - neked nem játszik.
ChainGel: szintetikus, jó tapadóképességű, hosszú élettartamű spray, kimondottan nagy távolságokhoz, túrákhoz. 2.700.- Ft
ProRace: rövid távú, de extrém tempójú ( 200km/h +) hajtáshoz, versenyzéshez, pályanapokhoz. Szintetikus spray, 2.700.- szintén.
Kutya!A posta jobb,sajnos mostanában reggel 7-től este 8-9-ig is melózok.A cím:Balog Brigitta
6000 Kecskemét Vaspálya utca 3.
Utánvéttel fizetném ki.
Előre is köszi
A "túlöblítés" is rájátszhat, de magában nem okozhat ilyet.
Folytsd vissza kicsit, töltsd szintig, és nézd meg h normál üzemben ( pl. 10000 fordulat alatt ) mennyi olaj fogy mondjuk 500km-en
ha fél liter vagy több, akkó baj van.
Ipone-nal már jártak így ( Suzukiban )
Próbáld ki a Repsol / Fuchs (szerintem inkább utóbbi ) 15-50-jét.
Általában azonos viszkozitás mellett, a magasabb szintetikus tartalmú fogy kevésbé. A fuchs az 100% észter szintetikus anyag.
Nem folyósodik el, nem ég meg.
Eltűnök három napra, ne keresettek . Addig is átvétel módjáról értesítsetek email-ban