Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jéézus, ez felkerült a netre?
Vááá Király vagy !
Kutya: képzeld megjött a plexid !

Kappa: megjött a combtáskád !

Kettőt küldtek, így ELADÓ EGY DARAB COMBTÁSKA !
(4.500 Ft, ha jól emlékszem)
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy ZZR 1100-as csoda gépem.Három hete voltam egy nagy turán és utána lerektam a motort,gond nélkül.Vasárnap elövettem de már nem volt töltésem.Azt szeretném kérdezni töletek hogy mi lehet a híbája.Az ülés alatti biztiket megnéztem,az inditó relénél is a 30 Amperes is jó a csatlakozók is össze vannak jól dugva.Nemtudom hogy nektek hogy van de nálam amikor gyujtásra raktam égtek a lámpák,de amiota ez a hiba fenn áll azóta csak akkor ég az első lámpa ha elindul a motor.Segitségeteket előre is köszönöm,várom a jó tanácsaitokat.Zoli 292
Persze, szólok. Valszeg aug 20 körül lesz ilyesmi újra.
Már most is bedobhattam volna ide
...bár csak egy jó fél nappal előtte tudtam meg biztosra, hogy lesz és hogy mi is megyünk.
# 15057

Ahogy látom sok motoros volt ott. Az egyik felét ismerem is, mint régi kecskeméti.

Ha lesz hasonló, megkérhetlek, hogy szólj?
Jó kezdeményezés!
Köszi az infót Sokat segitettél Most is az a gondom hogy alig teker és igy nehezen idul. Ha feltöltöm 2-öt sem fordit és beröffen Lehet most is ez a baj vagy csak régi az aksi Délután kideritemKöszi mégegyszer
Minél nagyobb az akku, annál nehezebben tölti fel a kis generátor.
Én a quadba a 10 amperes helyett 18-asat tettem, teljes kudarc.
Gyakorlatilag mindig lemerül - pozitívum hogy sose, annyira, hogy ne indítsa el. Viszont hallani h sokkal lassabban teker, mint az eredetivel.
Miért is? eredeti 12Ah Vagy nem tudja feltölteni a generátor? Vagy az unibatt miatt Akkor inkább 12Ah veszek.Tegnap már tolni is kellett.
Esetleg gyakrabban kell tölteni, amúgy semmi.
Hali Kérdésem az én 91 zzr-embe 14Ah akkut bele lehet tenni? Unibat.Lesz valami baja?
Használt. Ha a bontott nem bírta sokáig, akkor máshol (is) baj van.
Rendszerint a szar akksi szokta kinyírni őket - nálam is ez történt.

Ha elmúlt 3 éves az akkud, vagy nyitott (fehér színű) akkor simán kikészítheti.
Ez új vagy használt? Mert használtat már vettem de nem bírta sokáig.
Az gáz. Akkor csak a sajátja lesz jó hozzá.
Hívd fel Áront ( Quicksteel.uw.hu ) ha neki sincs éppen, akkor a Racsit.
Én 15 ért vettem legutóbb.

( lassan el kéne gondolkozni, egy utángyártott légterelő legyártásán, ami a fesz.szabályzóra tereli a levegőt. Szerintem simán túlmelegedés okozza a hibát, így hogy ennyire el van rejtve az alkatrész. )
6 lábas
Igen, már többen: sajnos betegsége ez a ZiZiknek.

Hány lábas a fesz.szabályzód ?
Sok sikert hozzá, biztos jó lesz.
Ha valakit érdekel itt van pár kép és egy rövid video a tegnapi híradóból:Hír

Kép
Áááá... indavideó, motoros/autós videók :

A csobbanás
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki kinyiffant a fesszabályzóm .
Nem tudja valaki hol lehet venni újat? Mintha lett volna már vki aki vett, vagy tévedek?
Hispy most egyszerűbb utat választott: átfűzette a blokkot, maradt a régi motorszám , de 600 as belsővel.
Ha jól tudom, 150-200 körül van kompletten egy ilyen beavatkozás.
Megéri, a papírok nem egy nagy összeg. Ha érdekelnek a részletek:70/3650837
400asom volt, amibe 600as blokkot raktunk. Ami az adatlapomon van.
Biatorbágyon lehet készíttetni, én is most viszem a héten az enyémet. Vagy ha gondolod, vedd meg az én gyárimat - az új kormányhoz nekem hosszabbat kell készíttetnem.
km-spirált csak gyártatni lehet, rendelni nem?

Gyártatni hol és mennyiért?