Tegnap a Zizi kivételesen nem csak nekem okozott örömöt. Egy rendhagyó motorosbulit szerveztünk Kecsón.
Kb 30 géppel fellármáztuk az SOS Gyermekfalut és elraboltunk 25 törpét. Másfél órát furikáztunk velük, közben elpusztítottunk 200 gombóc fagyit. Tök jó volt.
Hihetetlen, hogy mekkora örömet tud okozni egy ilyen egyszerű kis program...és nem csak a gyerekeknek.
- elektromos hiba: az önindító annyi áramot felvesz, hogy a szikrára "nem marad" elég energia. Pl. rossz kábelezés, elöregedett gyertyakábel stb)
- kompresszió hiány: ez a gyakoribb sajnos. Méress egy kompressziót, és egy hengerfej-tömítettséget főleg.
Hidegen rendben indul egyébként. Mert akkor -szinte- biztos hogy elektromos hiba, és elsősorban a gyújtás vonalon keresendő.
Nekem ilyet csinált még "új" korában, amikor hozzám került.
Egy karbiszinkront csináltak rajta a Dunaharaszti Hosuba szervizbe, és az nagyon rendberakta. Neked mikor volt az ultoljára beállítva?
Sziasztok! A motorom nem akar indulni üzemmelegen, forgatja szépen az akksi(vadi új) néha még röffen is egyet-egyet, aztán semmi. Képes lemeríteni az új akksit is a sok önindítózással. Tolásra egyből indul. Mi lehet vele?
Volna faxa kis kulcstartó 1,25 font darabja (500 Ft) és szállítás 2,00 angol font (800 ft) de ez a menyiséggel osztandó. Szval magyarul, ki akar venni velem együtt:
ugy tunik nekem mintha a sztender kapcsoloja ázott volna be vagy ha nem is ott a kapcsolonál ahol széthuztad , akkor kövesd a kábelt feljebb és nézd végig a kábelt.....
kérdésem lenne, tanácsot várnék: múlt héten egyszer csak menet közben megállt alattam Zizi, de nem fokozatosan, szépen köhögve, hanem hirtelen, mintha a kulcsot elfordítottam volna menet közben - de persze nem tettem. Azóta tanácsolták, h nézzem meg, nem ázott-e be az oldalstander kapcsolója, mert tény, h múlt héten elkapott egy elég nagy (értsd: qurva kibbebaszotttnaaagy) vihar, árvíz stb... megnéztem a kapcsolót, le is kötöttem, beindítom - faszán beindul, beteszem egyesbe, faszán fut, engedem a kuplungot, leáll... háromszor megcsinálta. és nem úgy, mint amikor az ember hirtelen ráengedi, hanem éppen hogy amikor már egy kicsit fog a kuplung, leáll, de úgy, mintha az ember leállítaná a motort kulccsal.. van ötletetek, mi lehet, m full tanácstalan vagyok ?
Én Székesfehérvárról megyek, és a Dunaújvárosi Tescora gondoltam, az útba esik a hatosról a város felé, mondjuk attól függ hol tértek le. Lehet a Mc Donalds is!
Meg kéne becsülnöd az útidőt, mert úgy indulnék.
Szia, Kutyánál kis technikai konzultációkat aztán meg valami strand, ti vagytok a "környékbeliek", Öcsilacival "szabadok" vagyunk, nem sietünk sehova, okvetlenül valahova kigurulnánk egyet fürödni és napozni. Valaol kaja, ebéd ...
sziasztok!
nagyon kéne nekem ZZ-R 250-hez data, mármint az a része, hogy mekkora nyomatékkal kell meghúzni a hengerfej csavarokat, meg a vezérmű tengely felső nyugvócsapágyát. köszönöm szépen. jó motorozást.
ebay: 260440464834