Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

&rush, esküszöm, 0'45"-nél az Te vagy:

http://www.youtube.com/watch?v...
Rendben, valamikor majd összefutunk, hogy megnézhessem a motorodat, nyilván a tankot is el kéne cserélni.
Éredekel a csere, de csak szeptember környékén lesz aktuális. Végülis nekem mindegy melyiket festik át. Nem vészes a törés, inkább csak bosszantó. a bal oldalán a tükör, és a plexi között van eltörve a fejidom. Ez kb 10 cm. Az előző tulaj valamit rápakolt.
Láttam már öntapadós órát valahol... Motorhoz javasolva. Én is gondolkodtam rajta hogy elég praktikus lenne. Nem jut most eszembe merre láttam, de megpróbálom kideríteni. Ha jól emlékszem 3000 körül volt az ára.
Azt jól teszed
1. Lehet hegeszteni.
2. Érdekel az idomod a szine miatt, cseréljünk. Az enyém sértetlen, gyári eredeti.
hahooo...nőbül vagyok és folyton késésben vagyok...valami óra kellene a zizooo műszerfala körüli helyre...nemtom pontosan hova,de vmi jol látható helyre és vmi olyan ami eső álló..esetleg...
Valaki?ötlet?
Kutya! a héten télleg megy a pénz!
Nemáár!
Komolyan elcserélted a Zizit?
Nem vagy te olyan, nem hiszek neked!
Pl. Biker World. Bp. Aradi utca.
Műanyag javitós simán megoldja. Gond nélkül hegeszthető, pótolható. Biztos van a közelben valamilyen lökháritójavitó vagy mi. És nem is drága dolog.
Mi is a balcsin voltunk 7 végén: 'kicsit' tartalmasra sikerült...

Képek innen , videók innen és innen nézhetők !

( ja: a kormány kiemelő projekt becsődölt. Így a műtét nyűgjei miatt pénteken elcseréltem a ZiZi-t egy igazán kényelmes vasra de máris kezdem bánni... )
Így van - motorzúgás, füst, benzinszag... és be se kell csukni a szemet... Tihanynál az a megállás még jól is esett a fülemnek. Titeket hol ért? együtt maradtatok Gézáékkal?

én még átmentem szántódra, ismerős-látogatás, este értem haza, naplementében - ISSTEN VOOOOLT

mentem kb 330km-t tegnap, f@sza volt
Honnan, mikor és hova gondolnád? (inkább Velencei tónál!)
Még iszogatom a "reggeli" kávét, de lassan pattannék lóra.
én láttam pár zzr-t de alkalmam beszélni nem volt semelyikkel de mais benne van a mehetnék a kerekemben nem jon valaki velencei tora vagy balatonra?
Szia! Asszem akkor Neked integettem Nehéz lett volna így megállni,többen voltunk...meg a tömeg is.Láttam még bordó zzr-t,meg beszéltem egy fehérvári zzr600as tulajjal is kék-fekete motor....
én nem mentem be a tomegbe a járatos motorral... de nagyon laza nap volt most lett vége és tobb mint 300 km lement !
Vége lesz a vizsgaidőszakomnak, mehetünk. Am nekem hangos kipufogóm van. Ám ott volt hogy nem hallottam a hangját
Melegedéssel nem volt nagy gond, a ventillátor elrendezte mindig, pirosat meg sem közelitette, nemtom a többieknek hogy alakult.
Irigyellek &rash! Remélem jövőre megyünk együtt! Valamikor meg kellene ejteni a Balcsis körutat is!
Ti is tiszta füstösek lettetek? Én ha becsukom a szemem, bőgő motorokat hallok, és hosszan kigyózó motortömeget látok.
Sziasztok!

Sajna én kihagytam a mai felvonulást, mert a hazámat kellett szolgálnom. Viszont volt időm gondolkodni... Vagyis egy ideje kacérkodok a gondolattal, hogy a Zizi új rucit kap. A szabása marad a régi. A színét szeretném megváltoztatni. Nagyon tetszik a gyöngyház fehér szín. Esetleg beleteszem az eredeti mintát "gyönygház fehér-fekete metál" kompozícióban. Sajna csak 600-asban találtam fotót, de ez is nagyon szép.

Van valakinek tapasztalata arról hogy lehet-e a Zizi idomját műanyaghegeszteni? Nekem sajna a fejidom egy darabja el van törve. Kb. 10 centit kellene hegeszteni rajta. És ősszel megoldanám a festést is. Várom az ötleteket, véleményeket!
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől, hogy nem szóltam, illetve nem mentem le az Alsóörsi felvonulásra, de közbejött egy kis háztáji meló. Ami történetesen a balcsin volt, csak szemben veletek. Remélem azért a tömeg ellenére jól éreztétek magatokat!
csőzet!

én is megérkeztem, fél órája... egyet értek, tényleg tömeg volt, és kvasoxor kellett megállni. a hosszú pihenő minket Tihany után ért... azért nekem élmény volt, m először voltam ilyen "sokmotoros" megoldáson
és két új arcot is megismertem személyesen - felhasználónevekhez már arcokat is tudok kapcsolni:-)

&rush és Géza a füredi kivezetőn még mellettem volt, aztán eccercsak elszakadoztunk... kár, de majd next tájm javítunk.
szevasztok most értunk haza jo suru egy nap volt a felvonulást tihanynál értuk utol egy darabig néztuk aztán lementunk a révhez kajálni meg pihenni én térdig bele is mentem. már 620 kilométer benne is van a blokkban lassan olajcsere de sokszor jobb lett igy hogy 600 lett sokkal konyebb kezelni is..... még megyek egy kört mert nagyon jooooo ... szép napot sziasztok
Sziasztok, holnap mennék kicsit gurulni, talán Párkányba fagyira átugrani, esetleg más is jöhet szóba, fürdés Zsory-ba, Bánki tó ...
olyan 10:30-kor indulnék. Csatlakozna valaki?
Én hazaértem. találkoztunk Zolikával, meg Gézával, Illetve én láttam Jimmyt is, füreden a mol kut mellett ment tihany felé. Megmondom őszintén, nekem nem tetszett, ahhoz képest hogy vártam. Baszottnagy tömeg volt, sokszor meg kellett állni, meg sajnos szét is szakadtunk, pedig együtt érdekesebb lett volna.