Hoppá! És miért nem maradsz házon belül? Kawa nem?
Én is csupaszra váltanék, a Zephyrrel szemezek már egy ideje. Persze az 1996 utáni 750-essel, megveszek a régivágású gépekért, sajnos ma már nem csinálnak ilyen szép túragépeket. Na meg persze olyan motor kell a családba, amit Csutka is tud vezetni. A nagy zizi nem ilyen...
Igen valóban az enyém. Nem szívesen teszem, de ez évre volt tervezve a nagyobbra cserélés.
Most rendberakattam, minden fasza rajta, úgy hogy megy a pecázás vevők után.
Nekem bevált. Egy állványos fúróval lett kifúrva, de a fúró ne legyen éles, mert könnyen megpattan. Célszerű egy öngyújtóval a fúrót előtte felmelegíteni és akkor könnyen megy. De a próbadarabon lehet kísérletezni. Én a 92es 600asét raktam fel a 96osra, egy kicsivel rövidebb(2cm), de csak 7200+posta.
Nekem is szatunás van fenn. Ha már a helyén van, akkor nincs vele gond. Kicsit valóban vékony, de kit zavar, ha nem mozog.
Mire is akarod felrakni? Ha Zizi 400/600, akkor először ki kell reszelni az aljánál 3 kis részt. Látni fogod, ha beigazítod. Ha már a helyére csúszik, jelöld meg a csavarhelyeket és különböző fúrófej nagyságokkal, lassan, ÓVATOSAN fúrd ki. Itt már jártam úgy, hogy volt plexi, nincs plexi. Minél nagyobb felületen támaszkodjon fel a plexi miközben fúrod. A menetes gumikat folyékony mosószerrel leöntöttem, hogy csússzon, és a helyére nyomtam.
Nem is olyan nagy az 1,1-es zizi.2 emberrel sok csomaggal hosszú távra meg kimondottan kell.És lassan is tud menni,nem kell vele száguldozni,bááááárrrrrr......Nehéz kibírni rajta
Szia, menjen el a haverod at ebay-ra ott keressen ra erre: Windscreen ZZR 600 ZX6E. A találatok közt olyat nézzen amit megfelel neki (évjárat serint), PayPal-al lehet fizetni, van szállítási ár Mo-ra. Az árak így mozognak: 20+18 USD, 9+20 USD, 5+25 USD, 10+25 USD (ár+szállítás). Válassza ki és küldje el nekem az "item number"-t és tel számát, egyeztetünk és megrendelem. ég vagyok kb max 1 órát aztán csak vasárnap este!
Felraktam a szatunás plexi, hát rosszabbra srámítottam. 96-oshoz rendeltem a 92-esét és tökéletesen illeszkedik. 7200-ért a hülyének is megéri, pláne nekem.
tHUNder : tudsz még segíteni abban az olcsó plexiben a ZZR-re ? Szöllő barátom ( az 'RZZ 400', amit a Ringen láttatok ) olyat szeretne - de se net, se íbéjes tapasztalat.
Én is csupaszra váltanék, a Zephyrrel szemezek már egy ideje. Persze az 1996 utáni 750-essel, megveszek a régivágású gépekért, sajnos ma már nem csinálnak ilyen szép túragépeket. Na meg persze olyan motor kell a családba, amit Csutka is tud vezetni. A nagy zizi nem ilyen...