Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hoppá! És miért nem maradsz házon belül? Kawa nem?
Én is csupaszra váltanék, a Zephyrrel szemezek már egy ideje. Persze az 1996 utáni 750-essel, megveszek a régivágású gépekért, sajnos ma már nem csinálnak ilyen szép túragépeket. Na meg persze olyan motor kell a családba, amit Csutka is tud vezetni. A nagy zizi nem ilyen...
Na, ne kímélj, mit reagálnál?
Ez csak egy elképzelés, még meghallgatok hideget meleget.
inkább erre nem reagálnék
Igen enyém!

És ne üssetek, használva Kutya szava járását, de ő lenne a következő.
Na, és a porfelhő nem túrázáson volt?
A hungaroring meg csak zárt pályás körtúra.
Igen valóban az enyém. Nem szívesen teszem, de ez évre volt tervezve a nagyobbra cserélés.
Most rendberakattam, minden fasza rajta, úgy hogy megy a pecázás vevők után.
Innen esetleg nem jön valaki?
http://www.motorozz.hu/sys/mai...
Kicsit húzósnak tűnik, de majd meglátjuk....
Sziasztok zizzentek :-) kérdés ? hétvégén lessz e valamilyen gurulás -) végre szabad vagyok . és ah szép idő van nem szeretnég itthon csücsülni :-)
"...Túrázásra használt,..."

Mit is linkeljek be alá....mit is...

a ringes videót amikor megsüketültem mögötted, vagy a képet a Teplicei szakadék előtt, porfelhőben álló vasról

( tudom , ez utóbbiról CSAK ÉN tehetek )
megyek a motróért minnyá!
kis fújás, polír meg szimering puculás vót... mehet rá a matricázás
Nekem bevált. Egy állványos fúróval lett kifúrva, de a fúró ne legyen éles, mert könnyen megpattan. Célszerű egy öngyújtóval a fúrót előtte felmelegíteni és akkor könnyen megy. De a próbadarabon lehet kísérletezni. Én a 92es 600asét raktam fel a 96osra, egy kicsivel rövidebb(2cm), de csak 7200+posta.
Hiába, átlátsz a szitán - nincs motorom, csak láttam, h tök jó itt a társaság és be akartam csatlakozni. ezért kitaláltam, h motorom van
Nekem is szatunás van fenn. Ha már a helyén van, akkor nincs vele gond. Kicsit valóban vékony, de kit zavar, ha nem mozog.
Mire is akarod felrakni? Ha Zizi 400/600, akkor először ki kell reszelni az aljánál 3 kis részt. Látni fogod, ha beigazítod. Ha már a helyére csúszik, jelöld meg a csavarhelyeket és különböző fúrófej nagyságokkal, lassan, ÓVATOSAN fúrd ki. Itt már jártam úgy, hogy volt plexi, nincs plexi. Minél nagyobb felületen támaszkodjon fel a plexi miközben fúrod. A menetes gumikat folyékony mosószerrel leöntöttem, hogy csússzon, és a helyére nyomtam.
upsz ez Peeteré.
de nemsoká én is...
Peeter!

Csak nem te is! Ez a te géped?
Gondolom, nagyobbra vágysz...
Nem is olyan nagy az 1,1-es zizi.2 emberrel sok csomaggal hosszú távra meg kimondottan kell.És lassan is tud menni,nem kell vele száguldozni,bááááárrrrrr......Nehéz kibírni rajta
Kex akkor jó a szatunás plexi?Hogy tudtat kifúrni?Csak mert akkor lehet én is onnan rendelnék,mert az ebayen nincs piros plekó.

Grat! Jó helyre került!
Évjárat és csavarok számára ügyeljen!
Te! Neked nincs is motorod szerintem , állandóan valami kifogást találsz ki csak, hogy ne gurulj velünk .
Szia, menjen el a haverod at ebay-ra ott keressen ra erre: Windscreen ZZR 600 ZX6E. A találatok közt olyat nézzen amit megfelel neki (évjárat serint), PayPal-al lehet fizetni, van szállítási ár Mo-ra. Az árak így mozognak: 20+18 USD, 9+20 USD, 5+25 USD, 10+25 USD (ár+szállítás). Válassza ki és küldje el nekem az "item number"-t és tel számát, egyeztetünk és megrendelem. ég vagyok kb max 1 órát aztán csak vasárnap este!
MÁJUS 18.... MÁJUS 19-IG NINCS ZIZI
Azt hiszem, meghalok...
Felraktam a szatunás plexi, hát rosszabbra srámítottam. 96-oshoz rendeltem a 92-esét és tökéletesen illeszkedik. 7200-ért a hülyének is megéri, pláne nekem.
tHUNder : tudsz még segíteni abban az olcsó plexiben a ZZR-re ? Szöllő barátom ( az 'RZZ 400', amit a Ringen láttatok ) olyat szeretne - de se net, se íbéjes tapasztalat.

Szóval egy kis segítségre szorulna a kolléga.
Dehogy őrültem volna meg! Miért, az mennyinél kezd elviselhetetlen lenni?
Nem vagyok én olyan száguldozós típus, az 1100-es meg nagy lenne nekem.