Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, felhívom, hátha még meg van a srácnak.
Az ismerős, van egy Cobra XRS 9730 radardetektorom a kocsiba és néha túlzásba viszi, főleg a Ku meg a Ka -t kelez be össze vissza, de viszont a Pro Laser II és III jelzi, csak ugye nem blokkol .
szóval ez enyém több mint 80ba volt de megérte szerintem. szóval ha olyat veszel amit nem tudsz állitgatni menden benzinkútnál meg boltnál ahol van fotocellás ajto jelezni fog csipog és megörülsz.....
olyan nincs amit te akarsz az enyém több mint 80-ba került de szerintem megérte az árát söt még fogom is használni az a baj ha nem tudod kapcsolgatni a frekvenciákat/érzékenységet minden fotocellás ajtora benzinkut meg bolt közelébe csipogni fog és megörülsz ......
1 büntetésből? Te engem nem ismersz, nem aprózom, most fizetek be majd 3 db-ot
Ezért kéne, idegem, időm, akaratom sincs valami túl bonyolultra, nem akarok én állítgatni, beszerelem és MUUUKODJON . Szval tanácsok és jó árak jöhetnek .
AZ ENYÉM AZ COPY SPEED valami ilyesmi a neve sok beállitással frekvenciák ki be kapcsolása érzékenység állitás város1-2 autopálya tényleg soakt tud csak kár hogy ujra kéne kábelezni mert az öszes kábel elszakadt a balesetbe ami a modulokat köti ösze. amugy ha 50ezerrel számolsz akkor manapság 1 büntetésböl megtérül és feketepontot se kaptál. valahol érdemes jót venni de mindenféleképpen zavaró modulossat csak .
Úgy tűnik hogy a Kiyo Laser Pro 2 jobb , eddig a legjobb ár amit találtam 45 eFt , tud valaki még jobb árat ?
Én nem szeretném változtatni a vezetési stílusom , ezért kéne , mivel én csak ésszerűen közlekedem gyorsabban .
Matska említette a Kiyo Laser Pro 2-ot és én találtam még a Echo Lasertek-et.
Csak még barátságosabb árban kellene keresni és megtudni melyik volna a jobbik .
Sziasztok.Ha valakinek kell bármilyen Kawasaki service manual az írjon vagy hívjon!Hogy milyen típusokhoz van: http://www.expressz.hu/auto/mo...
sziasztok nekem volt lézerblokkolo a kocsimba mig össze nem törtem végül is a modulok megvannak elöl hátul érzékelö elöl egy zavaróbol és egy központi egységböl áll engem 2x mentett meg eddig de az a baja hogy gyorsabb közlekedésre ösztönöz :S
érkezik a szívócsonkom, majd jól letesztelem otthon
Az lesz.
Most beszéltem Áronnal. (Köszi a Tel.számot. Rád hivatkoztam) Sajnos Ő sem tudott jobbat mondani.
Szerintem vedd meg a borító műanyagot. Én anno vadásztam a tank melletti műanyagra vagy két évig, végül a töröttel is adtam el.

Akkor (2oo3-4) szinte lehetetlen volt ilyet találni.
Valaki nem tud véletlenül tartókonzolt a fejidomhoz és műszer körüli takaróidomot?
Baján találtam konzolt(25E) és Jánoshalmán idomot (8E).
Gondoltam hátha lesz olcsóbb...
Peeter!
Takarófedél az ülés alá:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Régen adták fel, de hátha...
Pl. Ő is lehetett
Mondjuk Besenyő Pista bá is lehetett...
Szem nélkül is nehéz motorozni. A vége v.mi közmondás volt? Nem világos (a sör az igen, de a barnát is megiszom...)
Énis kipróbáltam, de csak alapjáraton... meg kicsi gázfröccsökkel. Hááááát, vagy ez, vagy silent mód
Az utcánkban is támadt vkinek elmebeteg ötlete.Mégpedig az egyik dobot levette vmi kawasakiról Egy másik elmebeteg elé ugrott,hogy leszedje a motorról...egy másik meg fényképezte a tömbből. Az ugrálós még meg is akarta verni a kawást a garázsánál.Nem is tudom ki lehetett ,de vigyázzon mindenki aki kipróbálja,mert F1 hangok jönnek ki.Azt tudom én nem próbálnám ki ..többet
Csak hétvégén fogom tudni lefényképezni, mert nincs nálam. Akkor felteszem. Utánvéttel szereztem egy bontottat, csak érdekes, hogy lámpakapcsoló is van benne - tehát nem biztos, hogy csak összedugom, oszt kész. Az enyémen már nincs ilyen, csak tompított/reflektor, az is a balon.
Azért inkább az a műanyag biszbasz. Úgy még lehet motorozni, törött kézzel nehezen. Szemed folyjon ki inkább mint a sörödben sem hiszek
Egyszer leszedtem egynap 3-4X biztosan. így meg lehet tanulni
Amúgy támadt egy elmebeteg gondolatom Kex kipufogójával kapcsolatban. Szóval szépen elvágni valahol a blokk alatt, és rásufnizni valami blokk alatti dobot, hogy csak két kis vég kandikáljon ki
Igaz szép a Zizi gyárija is, meg megvédi a hátsó lengőkart csúszásnál
Hát én is így értelmeztem, csak aztán nehogy még is sikerüljön ! Akkor már inkább a kezemet!
Pöcköt tényleg nem letörni kell , de remélem nem törted volna le... Nemtudom, igazából össze kellene hasonlítani, rakj fel róla képet, és akkor valaki csak felismeri. De sanszos hogy fel lehet simán rakni