5 csavar. Kormánynál 2, 10es fejjel, lent az aksi mellett egy, 13-as fejjel. Illetve ki kell szedni az hátsó rész oldalsó idomjainak Két csavarját, ezek is 10esek, meg oldalról ezek rögzítve vannak a tankba ilyen kis pöcökkel, amit le lehet törni. Ha ezek kint vannak, akkor felemeled a tankot persze miután kimotoroztad a benzint... elzárod a benzincsapot, lehúzod a benzincsövet, illetve a szintmérő vezetékét, aztán rakhatod is félre.
Milyen kisregényt írtam... megcsinálni gyorsabb mint elolvasni
Le szeretném szedni a tankot. Lehet ezzel valami kavar ? Jól gondolom, hogy 4 csavar fogja? Mióta megvettem a motort, nem került rá sor, most pedig jó lenne belenézni a gépbe egy kicsit. Főleg, mert ki kéne cserélni a jobb oldali kormánykapcsolót is. Egyébként átműthető szerintetek a 93 előtti kapcsolója egy 96-osra?
Megnéztem a képet és beszéltem a sráccal is.Nekem jó lenne.De nem látom a másikat,kettő van ugye? Jövő7en 1 napot dolgozom kedden,úgyhogy megnézem majd.Köszi a segítséget!
Tettem fel én is képet - persze ahogy mondtam az exenyém is karcos.
Átdobtam a számodat az új tulajnak, elvileg már beszéltetek is - bocsi ha félreértettem, hogy mentek tihanyba, ezek szerint nem nekem írtad.
Köszi a sok tippet,ill a képet.A szatunávalnekem is az a bajom,hogy fúrogatni kéne a plexit,az meg marhára nem egyszerű.Az ebayen meg nem találtam 1,1-re magas túraplexit,pláne nem pirosban.De még kutatok,hátha.
Ha érdekel még a kipufogóm,csörgess meg légyszi.Lehet ma megyünk Tihanyba,beugranék hozzád.A hangja az adatlapomon,külsőre nem tökéletes,de megegyezünk Számom pedig az adatlapon,eladó cuccoknál megtalálod.Üdv.imi
Na bazzz, mi is ott voltunk, igaz lekéstük (talán helyesebb h a srácoknak láttam nem volt kedvük vonulni, így nem erőltettük) a felvonulást de pizzáztunk. Öcsilacival és Patrik haverunkkal. Hát sajnálom most, hogy meséled ...
sziasztok voltam ma Komáromba a motoros felvonuláson hát nagyon kemény volt, régen éreztem magam ilyen jól a felvonulás jól szervezetten rendőri felvezetéssel zajlott nagyjából kultúrátlan de nép hozzáállása és a motorok hangja látványa nagyon jó volt! 1 zzr-t láttam de kawábol se volt sok, inkább suzuki amiböl rengeteg volt, meg egyedi átalakitott chopper/cruiserek voltak. szóval mindenkinek ajánlom Üdv Ádám
Van rá szállítóm, de sajnos nem értek hozzá hogy mitől/honnantól érdemes. Így nem is vettem le tőle: de állítólag 25-től már lehet jókat kifogni.
Ha nagyon ráérek itthon a lábadozás alatt, lehet h körbejárom a témát - főleg a motorok speciális igényeit nézve. Engem is érdekel a dolog, bár én alkalmazok "egyéb" védelmet is ilyen esetre...
Csak szépen ki kell pattintani.
Milyen kisregényt írtam... megcsinálni gyorsabb mint elolvasni
Le szeretném szedni a tankot. Lehet ezzel valami kavar ? Jól gondolom, hogy 4 csavar fogja? Mióta megvettem a motort, nem került rá sor, most pedig jó lenne belenézni a gépbe egy kicsit. Főleg, mert ki kéne cserélni a jobb oldali kormánykapcsolót is. Egyébként átműthető szerintetek a 93 előtti kapcsolója egy 96-osra?
Köszi. Jó motorozást!
udv tamas
Tettem fel én is képet - persze ahogy mondtam az exenyém is karcos.
Átdobtam a számodat az új tulajnak, elvileg már beszéltetek is - bocsi ha félreértettem, hogy mentek tihanyba, ezek szerint nem nekem írtad.
üdv jó gurulást, tamás
Amúgy szerintem jó.
Nem teljesen passzolt a méret és rájöttem hogy nem is olyan egyszerű a lyukakat jó helyre fúrni!
Ha nagyon ráérek itthon a lábadozás alatt, lehet h körbejárom a témát - főleg a motorok speciális igényeit nézve. Engem is érdekel a dolog, bár én alkalmazok "egyéb" védelmet is ilyen esetre...