ja prolongot de meglátjuk mit csinál a generátor kuplungal nekik :) nekem kell egy xenon szett akciósnak menyi a fele? :D mentem komáromba felvonulni szép napot !
Sziasztok!
ZZR nélkül maradhat valaki fórumtag?
Enyhítő körülmény, hogy toboroztam egy újabb zizis tagot (saját motorom árán ugyan, de lényeg a közösség és az építő szándék).
Ajánlottam Neki a fórumot, nemsokára bejelentkezik - bár szerintem most egy darabig nem száll le a gépről.......
Jimmy, Kex! készítettem képet, videót a dobokról, he tudom, akkor feltöltöm ide a sportmotorra - végülis van hely erre és akkor meg tudjátok hallgatni / nézni. csere ügyben pedig az új tulajjal lehet tovább boltolni - elvileg Ő sem szereti a hangos dobokat, és viszi tovább a csendes zizi vonulatot, de erről majd nyilatkozik, átdobtam neki az elérhetőségeteket.
Kutya bácsit is beajánlottam, mert megbízható, gyors és kvázi jóáras.
Szóval
persze azért hamar kilesz a 2 kerekem, pár nap és újra kétkerékre szállok (lekopogni gyorsan).
Abból létezik már olajos-kuplunghoz való is ? Mert az autóé az nem jó bele!
Visszajelzés jött már a xenonról: csupa jó. Meghibásodás gyakorlatilag nem volt, egyedül a TL lámpája volt az , ahol alig adott jobb fényt ( rossz a búra fénytörése a xenonhoz valszeg ) a többiek áradoznak. 1,5 - 2x nagyobb fénye van tompítotton, mint eddig refin.
anyi az anyi haveerok most töltötték be váro kegy kcisit velük mi lesz azt kiproszálom mondjuk ök öntöttek hozzá prolongot is. Xenonnal valami tapasztalatok visszajelzések?
ez a baj iponbol majdnem ennyi a 5liter szóval lecserélem..... van még abból a xenonból? mert a kocsimat összetörtem így a motor lett az első számú közlekedési eszköz, és tegnap este nem sokat láttam hazafelé......
Vki már innen a fórumról is rendelt (épp magasítottat) az otthoni gépen megpróbálok rákeresni. Annak idején képet is küldött róla, felszerelt állapotában.
Azonos teljesítményszintű olajak keverhetőek csak - márkától függetlenül. Ha nem egyforma a viszkozitása/szintetikus aránya a két olajnak, akkor felhabosodik, és megszűnik a kenés.
Inkább hiányozzon az a két deci, attól még nem lesz semmi baja.
Nem tudjátok Matska mire jutott a lézer blokkolóval? Kutya tudsz te olyat szerezni ? Nagyon érdekelne a téma
Sziasztok!
ZZR nélkül maradhat valaki fórumtag?
Enyhítő körülmény, hogy toboroztam egy újabb zizis tagot (saját motorom árán ugyan, de lényeg a közösség és az építő szándék).
Ajánlottam Neki a fórumot, nemsokára bejelentkezik - bár szerintem most egy darabig nem száll le a gépről.......
Jimmy, Kex! készítettem képet, videót a dobokról, he tudom, akkor feltöltöm ide a sportmotorra - végülis van hely erre és akkor meg tudjátok hallgatni / nézni. csere ügyben pedig az új tulajjal lehet tovább boltolni - elvileg Ő sem szereti a hangos dobokat, és viszi tovább a csendes zizi vonulatot, de erről majd nyilatkozik, átdobtam neki az elérhetőségeteket.
Kutya bácsit is beajánlottam, mert megbízható, gyors és kvázi jóáras.
Szóval
persze azért hamar kilesz a 2 kerekem, pár nap és újra kétkerékre szállok (lekopogni gyorsan).
üdv Tamsszcs
üdv Tamsszcs
Abból létezik már olajos-kuplunghoz való is ? Mert az autóé az nem jó bele!
Visszajelzés jött már a xenonról: csupa jó. Meghibásodás gyakorlatilag nem volt, egyedül a TL lámpája volt az , ahol alig adott jobb fényt ( rossz a búra fénytörése a xenonhoz valszeg ) a többiek áradoznak. 1,5 - 2x nagyobb fénye van tompítotton, mint eddig refin.
Xenon van mindig polcon, azt bármikor tudok adni.
Nincs neked meg fölöslegesen a Zizibe az aksi fölé való "takaró" műanyag rész?
Esetleg valaki tud ilyenről, hogy hol lehet beszerezni?
Azonos teljesítményszintű olajak keverhetőek csak - márkától függetlenül. Ha nem egyforma a viszkozitása/szintetikus aránya a két olajnak, akkor felhabosodik, és megszűnik a kenés.
Inkább hiányozzon az a két deci, attól még nem lesz semmi baja.
ezt tudom, mer eccer má rommá zúztam
Lehetőleg sms-t! 70/3650837