Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik qqc szemtelenkedik... szerintem Trixy lesz
A motorodat!
Örömmel látom, hogy érted a lényeget...
Kit kell megdönteni?
nem értem, húgod Tatán megdönti az országot?
Ez igazán szép magyar mondat volt. :) Mindegy! Így is értitek.
Nem tudunk, mert megyünk Tatára, mert húgomnak országos döntője lesz. :)
Megkaptam!Köszi!Jó kis útvonalnak látszik
Háje! én ma biztos nem, de holnap megyünk zúzni, lehet ZP-ben kezdünk. Gyertek Tik!
sziasztok lenne egy kérdésem szerintetek 15w-50 fuchs ra rálethet tölteni 2 deci 20w-50 fuchsot? amugy jo lett a motorom a generátor volt rosz megjött a súgóbol az uj generátor és minden funky holnap komárom DESPERADO MC... csááó
Halihó,

Naná, hogy szeretnénk menni! Úgy néz ki mi ma is megyünk Belga koncertre. Nem jöttök?
Akkor már küldheted is Remélem nem olyan kopott mint az enyém Kösz előre is. Majd írj
Megnézem hogy megvan-e. Ha igen és jó állapotú akkor 3e.
Hali kex Nekem a kuplungszerkezet kiemelő kar kellene ha nem kopott mennyi? köszi
Erre lehet hogy én is benevezek. A tavalyi is jó volt, bár szerintem nektek élvezhetőbb volt az ágyas pálesz után!
Jaja! Hivd hugicádékat is.
4e. Ft. De jobb lenne egyben mert csak a helyet foglalja.
Mennyit kérnél a leömlőért? Csak érdeklődés
Üdv Zizzeresek! 96-os zzr400 alkatrészek egyben eladók!
Henger,kipu leömlő,dugó, gyűrűk,főtengely,hajtókar,váltó,kuplung,kábelköt

eg.
Mindez akciósan 25e.
Ha érdekel holnap max hétfőn teszek fel képet , mert percek kérdése és egyben lesz a szépség.. de mára már abbahagytuk, nehogy most Qrjunk el valamit..
öcsilaci: Oda is elmegyek szívesen! Majd hívlak szombat délelőtt.

Kutya: OK, habár én jövő héten külföldre megyek . Így én majd akkor köv. alkalommal.

zzrs: mail ment.
Ott a cím.Előre is köszi
Szombat délelőtt a felvonulási téren leszek, mint ahogy tavaly is Céges programok lesznek. kb:12 óra után én ráérek.szívesen megyek egy karikát.
Inkább jövő héten gyertek - de akkor már csak újvárosig.(most szombaton megyek haza)
Addigra összelopok annyi holmit, hogy tudtok látogatni is, nem csak az ablak alatt csaholni