Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csodálom az enyémek még könnybe is lábadtak mikor először meghallottam mindenki kérdezgette, hogy legalább 600as ugye?
akkor most felcsillant a szemem..
és valami hihetetlen jó hangja van azoknak a doboknak még most is imádom
Milyen kipuf is ez?Mennyit kellene ráfizetnem?
Ja, dupladobos ;). Közben úgy néz ki Jimmy is bedobta magát a csereberébe.

Lesz itt nagy alkatrészcsere és zsibvásár.
Szia Jimmy!
Jól hangzik.
Megegyezés = csere? - vagy kitalálsz egy árat?

nem gondoltam volna, hogy a hangos dobjaim ennyi mindenkit érdekelnek (Kex, Jimmy). - még jó, hogy 2 db van belőle , jut Mindenkinek

Én vevő vagyok a gyári dobra.
Szia tamsszcs!
Minél hangosabb annál jobb
Péntek este megyek pestre a Petőfi-híd pesti oldalán leszek szombat délelőttig.A kérdés elvigyem-e magammal a dobokat és megegyezünk-e akkor?Nem motorral megyek,ezért levenném és úgy vinném el.
Elvileg nekem van(96-os zzr400), de küldj képet róla és megnézem hogy egyezik-e. unatkozas@citromail.hu
Én Pesttől 170km-re lakom, Kecskemét lenne a félút. Kérdés: Dupla dobos verzió?
Szia Kex.

Én BP-n koptatom a kátyúkat. nem tudom munkaidőileg hogy vagy ellátva, de nekem egy hétköznap közbeni E-ringes kanyargás, mint BP - Kiskunhalas tengelyen lévő POI, valamikor egy hónapon belül beleférne, persze most akkor megkérdem más zizisnek, jó gondolat-e egy ilyen kiruccanás.

ha nem akkor marad az IT-s módszer, hangot felvesz, mp3-ban feltölt, letölt, meghallgat.
üdv tamsszcs
Igen, utánvétes futártól.

Ingyen felviszi Neked.
Hol laksz helyileg? Jó lenne hallani a hangját és ha nem túl vészes akkor lehetséges a csere. Én Kiskunhalas környékén vagyok.
szevasztok

megvan az a bvaj hogy testzárlatos a generátor most nekem elég sok olaj volt benne? ez normális? mert a szerelö szerint az olaj marta ösze a szigetelésemet.... szóval kébne bontott zzr generátor aki tudja kérem jelezze....
Még teljes 3 hónap van-volna az "Adria túra"-ig , csak te gyógyulj és doktor bácsikra-nénikre hallgatni. Erőltetni nem szabad, majd július közepetája körül lehet visszatérni a témára. Öcsilaci és én nem hiszem hogy lemondanánk, okoskának egy kicsit munkaügyi szempontból tudna változni a helyzet. Kicsizolika mintha úgyszintén 99%-ra jönne .... Remélem még valaki kedvet kap addigra
Jimmy1!

Ahogy Kex-nek is írtam a saját dobjaim csereileg valamelyikőtök gyáriéra, na az szerintem büntetés lenne Rátok nézve, de
Százhalombattán tudok egy jó srácot, aki szépen dolgozok és jó kis kipufikat csinál, jó áron, jó minőségben, Nekem konkréten 80 eHUF-ot mondott leömlőstől stb két dobbal tavaly, de még nem szántam el magam.
Ha érdekel át tudom dobni az elérhetőségét, vagy esetleg érdemes lenne feltenni a zzr mániára, mint hasznos linkek?

üdv Tamsszcs
Szia Kex!

Úgy gondoltad a cserét, hogy az én sport dobom kontra a Te gyári dobot?
hmm...
Nem bűntetnélek. de ha mondjuk én kidobom a sportdobot és Te megtalálod és saját elképzeléseid szerint felszereled a géped és ugyanoda dobod ki a Te gyári, de karcos dobjaid, akkor nem tiltakozok, de ne gyere panaszkodni utána, hogy hangos ;).

pl mint ígértem már többször is, egyszer már télleg tartok Nektek hangorkán bemutatót, Thunder mindig egy hagymakarikás helyet emleget, hétköznap következő héten egyik este el is tudnék oda gurulni, persze mehetünk messzebb is, de sajna Nekem a hétköznap esték a jók csak egyelőre, pl 17:00-tól.

Addig is jók legyetek!
Köszi a gyors választ.A helyzet,hogy ezekre csak májusban lesz lóvé,vagy június elején,de akkor még kereslek.Személyesen is át tudom venni őket Pesten valahol?Köszi!
Rizsu
jaja Rash!
Persze értem én a hangos / nem hangos dilemmát, de ha valaki főleg túrára tervez, akkor nem a hang ami hiányzik.
Pl. kifejezettem utálom, amikor gyalogtúrázok valahol erdőben és messziről hallom, hogy motor közeleg, merthát mégiscsak csend természet stb.
persze tény, hogy amikor szabálytalanul a nagyon-nagy körúton gurulok csúcsforgalomban, akkor könnyebben elférek a sorok közt ;), mert hát zömbörög a zömbörgő.
Meg az is igaz, hogy tuning oldalról a sportkipuff hozzátesz a teljesítményhez, de pl az én szintemen nemhogy a 100 / 105-110 lóeró mert azt mondják 5 % körül tesz hozzá ha jól tudom, de az 50 / 100 lóerő különbséget sem értékelném, hisz nem tudom kihasználni, meg egy 200 kilós géphez 50 körüli lóerő is bőven elég, nem versenyző vagyok - örülök ha mind az 50 lovat meg tudom zabolázni!
olajszűro: 1.120.-
fékbetétek: 7.450.- pár
olaj (utcai): 8.ooo.- / 4L (verseny): 13.ooo.- / 4L
légszűrő: 2.600.-
láncszett: -legerösebb, zvm2 es x-ring lánccal - 43.000.-
féktárcsa: csak juniustol lesz hozzá, ár kb. 3hét mulva.
gyertya: 2.100.-

A fenti holmik 48 óra alatt megvannak, bármikor.
Szia Kutya!
Érdekelne az ára 95-ös 1,1-es zizihez pár cuccnak.Láncszett,olaj,olajszűrő,légszűrő,gyertyá
k,első-hátsó féktárcsák és betétek.Előre is köszi!
A kuplung ugyanaz,kábelköteg is jó a váltó is szerintem.
De ha komolyan érdekel küldök majd róla képeket.
Elképzelhető hogy érdekel a csere, igaz a dobjaim karcosak, de egy palátcserével orvosolható!
Ok! Helyileg Kisszállás.
szevasztok

csak nem veszi a töltést a moci, :( valami nagyon nem koser rajta szóval Kex lehet nekem is kéne egy pár alkatrész kábelköteg meg a kuplung....... üdv Ádám
Azt szeretném még kérdezni az alkatrészekkel kapcsolatban,a két évjárat közt vannak-e különbségek szerkezetileg?Pl a szívórész ugyanolyan-e!?