Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most milyen üzletet tudunk csinálni?
Az én kipufogóm nem gáz 2-3 horpadás van rajta,a hangja viszont jó.Szombaton megyek pestre...esetleg ütközhetünk.Mennyit gondolnál érte?
Csak a kipufogó leömlőm van meg mert a dobok jók voltak a 600ashoz. Igen blokkcsere miatt eladó, előtte működőképes volt a gép, tehát elvileg jók az alkatrészek. Safety csak blokkcserére gondoltam!
Szia,

most már kezdem látni a gyógyulásom menetét. Legyen úgy, hogy az augusztusi túrára -ha egészségileg ilyen flott lesz minden- akkor mindenképp megyek, de a jármű típusa az csak előtte pár héttel dől el.

Szóval vagy lesz egy nagyon bénán kanyarodó, a motorozást épp újra tanuló 600-as ZiZi veletek, vagy lesz egy szállító járművetek vmi nagyobb belterű autó személyében amivel megyek.
Mindez attól függően hogy az addigra begyógyult dolgaim mennyire viselik (akkor még) fájdalom nélkül a hosszabb napi motorozós etapokat.

Egyelőre a rekordom 22 méter egyfolytában, és azalatt csak kétszer szartam be a fájdalomtól szóval már faszán alakul...
Elvileg csak Zizzer mondta le és még senki nem jelentkezett be. Így öten volnánk egyenlőre (okoska, kutya, öcsilaci, te és én). Útvonal az amit "megbeszéltünk, aug. 3-11-ig. Sztem biztos lesz még 2-3 ember beugró és esetleg 1-2 lemondja :(, össz visz gondolom 6-7 körüli létszámra számítok (motorok száma). Azért kezdtem ilyen korán a "tervezést", hogy kialakuljon a létszám.
Végre valaki aki egyetért velem a kipufogó téren
hja, persze jó ha hangos.
Hát egy békés hegyi, erdei túrán nem.
Amikor a lakóhelyem közelében közlekedek akkor sem.

Ja és a pesti forgalomban ugyanúgy rámhúzzák a kormányt......

nade ha a Tiéd csak ütött-kopott, akkor lehet lesz azért bolt, szerintem nekem az is jobban tetszene a mostaninál ;)
Mármint a jármű motorjának a cseréje, vagy az egész jármű cseréje?
Hát bizony nekem is kellene a dob,mert kissé ütött az enyém...milyen a tiéd?nem baj,ha hangos,az a jó
Eladó 400-ashoz Kipuff? Leömlő?

Jimmy1! Osztozzunk ha Neked nem kell a kipuff, én már régóta vadászok eredeti kipuffra 400-as zizihez. Van cserébe két sport dobom, ha kell nekem nagyon hangos.

Kex, milyen kipuff? Jól látom, az ami a gépeden volt? Lecserélted, gondolom a 600-as blokk miatt kellett?

köszi üdv Tamás
Szia KEX!
Amennyiben ezek mind jók a 91-es 400k-hoz,akkor lehet érdekelne,ha jó és működőképes állapotban vannak!
Üdv Zizzeresek! 96-os zzr400 alkatrészek egyben eladók!
Henger,kipu leömlő,dugó, gyűrűk,főtengely,hajtókar,váltó,kuplung,kábelköt
eg.
Mindez akciósan 25e.
Motorcsere!
Ilyemsi nincs bennem, három éve nem voltam táppénzen Meg a családban amióta baba van, úgy él majdnem mindenki, mintha egy steril műtőben laknánk

5 felé ott is lennék ha jól számolom
Érdekes, pedig minden levél megjön a céges címemre.

Látom a listát is küldted, köszönöm.

Ahogy néztem a két típus között alkatrész árban nincs nagy difi.
ezt jó tudni, olvasni, hallani... csak így tovább és akkor az Adrián már f@szán csapatunk majd augusztusban

tényleg! az akkor most fix már időpontilag, meg útvonalilag, ugye? mert én már bekértem rá a szabimat, és nincs ok, amiért ne kapnám meg most akkor hányan is vagyunk erre a témára?
mailjeid továbbra is lepattannak Rólad

szóval annyi, h holnap 10 -re ott lesz az akksi.
Gyere csak - holnap már látogatható leszek. Csak annyi a feltétel, h makulátlan egészséges legyen (se köhögés, se tüsszentés/megfázás semmi) aki jön hozzám.
Olajszűrő: 1630.-
Gyári helyre építhető direkt-sportszűrő: 12.2oo.-
Láncszett: 27.000.-
Légszűrő: 3.600.-
Olaj (utcai): 8.ooo.- / 4L (verseny): 13.ooo.- / 4L
Fék (előre) : 71oo.- / oldal (hátra) 8.500.- / oldal
Na ez faszán hangzik, akkor örülünk Vincent! Holnap be tudok hozzád nézni, ha akarsz némi változatosságot a nővérek után
IGEN !

Működik az első perctől az új vese, minden fasza. Ha így marad, akkor péntek-szombat : Goooo Home !
Szia Kutya!

Átdobtam a címet a quad maniara.

Udv Tamás
Úgy is kell Ez már elég jó jelnek mondható
Látod még a kórteremből is nyomja bizniszt!
Hahó Kutya!Minden oké?
Oké akkor majd szólok!
Köszi a segítséged!