Akkor most milyen üzletet tudunk csinálni?
Az én kipufogóm nem gáz 2-3 horpadás van rajta,a hangja viszont jó.Szombaton megyek pestre...esetleg ütközhetünk.Mennyit gondolnál érte?
Csak a kipufogó leömlőm van meg mert a dobok jók voltak a 600ashoz. Igen blokkcsere miatt eladó, előtte működőképes volt a gép, tehát elvileg jók az alkatrészek. Safety csak blokkcserére gondoltam!
most már kezdem látni a gyógyulásom menetét. Legyen úgy, hogy az augusztusi túrára -ha egészségileg ilyen flott lesz minden- akkor mindenképp megyek, de a jármű típusa az csak előtte pár héttel dől el.
Szóval vagy lesz egy nagyon bénán kanyarodó, a motorozást épp újra tanuló 600-as ZiZi veletek, vagy lesz egy szállító járművetek vmi nagyobb belterű autó személyében amivel megyek.
Mindez attól függően hogy az addigra begyógyult dolgaim mennyire viselik (akkor még) fájdalom nélkül a hosszabb napi motorozós etapokat.
Egyelőre a rekordom 22 méter egyfolytában, és azalatt csak kétszer szartam be a fájdalomtól szóval már faszán alakul...
Elvileg csak Zizzer mondta le és még senki nem jelentkezett be. Így öten volnánk egyenlőre (okoska, kutya, öcsilaci, te és én). Útvonal az amit "megbeszéltünk, aug. 3-11-ig. Sztem biztos lesz még 2-3 ember beugró és esetleg 1-2 lemondja :(, össz visz gondolom 6-7 körüli létszámra számítok (motorok száma). Azért kezdtem ilyen korán a "tervezést", hogy kialakuljon a létszám.
Jimmy1! Osztozzunk ha Neked nem kell a kipuff, én már régóta vadászok eredeti kipuffra 400-as zizihez. Van cserébe két sport dobom, ha kell nekem nagyon hangos.
Kex, milyen kipuff? Jól látom, az ami a gépeden volt? Lecserélted, gondolom a 600-as blokk miatt kellett?
ezt jó tudni, olvasni, hallani... csak így tovább és akkor az Adrián már f@szán csapatunk majd augusztusban
tényleg! az akkor most fix már időpontilag, meg útvonalilag, ugye? mert én már bekértem rá a szabimat, és nincs ok, amiért ne kapnám meg most akkor hányan is vagyunk erre a témára?
Gyere csak - holnap már látogatható leszek. Csak annyi a feltétel, h makulátlan egészséges legyen (se köhögés, se tüsszentés/megfázás semmi) aki jön hozzám.
Az én kipufogóm nem gáz 2-3 horpadás van rajta,a hangja viszont jó.Szombaton megyek pestre...esetleg ütközhetünk.Mennyit gondolnál érte?