Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van más gyártmányban, de alig olcsóbb csak ezért nem mondtam.
Német Bendix gyártmány, de nincs ezres különbség sem köztük.
Nem megy el a válasz....

Küldd át légyszíves az érdi címet: oda lenne jobb elvitetni, az egyszerűbb.
Oké szolok neki, hogy kell-e neki vagy sem!
Más tipus is van? Esetleg ha kérdezné! Arra is mondhatsz vmi árat!
Igen , ugyanaz van benne.

Meg tudjuk oldani egyszerre (természetesen erre is ugyanannyit kell várni).

Viszont a 9500.- az csomagonként, azaz 2db-onként értendő. Tehát ha elöl fel akarod fékezni , akkor motoronként 19 a két tárcsához való készlet.
Nekem kéne egy 7r-hez is ami 98-as évjárat! Ugyan az elvileg mint az enyém! Úgy 19.000 akkor?
Meg lehet oldani akkor egy feladással!
na hy

ma is voltam lent a garázsba de semmi jo valamiért nincs töltés az aksiál de a fesz szabályzonál van arra gondolok nagyon lemerült az aksi és amiatt veszi a feszkót nagyon jolenne ha már jó lenne mert hétvégén komárom tényleg jön valaki?
quad-mania -s címre elment, még egyszer köszi.

tamás
Küldj emailben egy nevet/címet ahol le kell adni/telefonszámot.
Más dolgod nincs.

Az árakat délután kikeresem, és küldöm!
Szia Kutya!

Jöhet az akksi! (2003-as 600-as Fazerhez) gondolom utánvéttel futár - Dunaújváros - Érd tengelyen - én speckó az infoparkban stagnálok napközben, de pl van egy szervíz Érden ahol át is vennék, meg én is ki tudok ugrani érdig vagy ameddig kell!

egyéb operatív teendő?

köszönöm.

Ja ui.:
ugyanehhez a típushoz megszondáznám még az árakat (első hátsó fékbetét, olaj, olajszűrő, levegőszűrő, láncszett), hátha tudok plusz egy vevőt még a bolthoz;)

üdv Tamás
Akkor az 19.000 lenne úgye?

Tárcsát nem zabálja úgye?
Idő nem számít, mert jó még a mostani csak nem akkor akarok futkozni mikor már szar, hanem legyen a szobámba addig!
Gyári nincs nálam, azt a Kawánál tudsz venni (amúgy azt se a "kawa gyártja" csak csomagol valamit )

Én Brembot tudok adni, az a BKingesek elmondása alapján jobb mint a Suzi gyári betétje.

9500.- az utcai-sport, 13.500.- a racing verzió.

Sajnos az utcai-sport most ki van fogyva, arra várni kell 6-7 munkanapot.
első betét amugy!
2000-es

Melyik jobb mint a gyári?
Árba, hogy áll össze a gyári és az amelyik jobb?
Mesélj még róla:

- mikori ?
- melyik betét ?

Egyébként van, jobb mint a gyári
SZUPER VAGY!

Gyorsan beszélek a haverommal, és még ma visszajelzek estig, mert mihamarabb megvan, annál hamarabb kel életre a motor.

Köszönöm, tamás
Hello kutya
zx6-r hez van gyári fékbetéted?
Esetleg milyenek vannak még?
Nagyon örülnék neki ha tudnál vetni rá egy két pillantást.
A motor a Thököli út 99 alatt van az adam motors-nál.
(felvettelek msn-en).
Szia,

sajnos a haverodnak nincs szerencséje: a Fazert is az R6-os spéci, javascript:smile(document.frmmsg.body,'09');do
cument.frmmsg.body.focus()keskeny, emelt indítóáramú akksijával szerelték = csak gyári jó bele.

Ami azt jelenti , hogy 26.ooo.- Ft ( ülsz ? ) az akksi...

Annyit tudok segíteni, hogy ezt 21ezerbe meg tudom állítani Neked, és van is polcon: sajnos elég gyakran kell, ez egy pici, alig 7 centis, és csak 10 amperes akksi - de csak ezzel szerelhető a gép.

Jellemzők: 12V, Kapacitás. 10Ah, Méretek (mm): H:150, SZ:70, M:131, Polaritás: bal+

Ha kell csak szólj, és küldöm.

( ps. mi ez a "zzrmania honlap" ? Ki csináhatja ? Nem ismerjük... )
RedBaront inkább ne az egy dolog hogy kedvesek, de a motorjaikról sok jót még nem hallottunk.
Szia Kutya!

Örömmel olvasom, hogy alakul és hovatovább nemsokára már motorozhatsz is.
Tudom nem zzr topic-ba való de 2003-as 600-as yamaha fazer-hez is tudsz akkumulátor küldeni? ha igen mennyiért.

Az én listám még nem véglegesedett, nem is merem írni, hogy lehet saját zzr fórum tagságom "veszélyeztetésével" szerzek új tagot a fórumnak....

by the way, azért megnyugodtam vázügyben, mert a ZZR Mánia honlapon is fekete vázzal láttam jó pár típus gyári képét!
köszi, üdv mindenkinek tamsszcs
Szia!

Szolnoki vagyok,ha gondolod megnézem!
A red baront nem forszíroznám,onnan még normális motort nem vett senki... Legalábbis akit én ismerek és ott vette.
Sziasztok!
Szeretnék én is nemsokára közétek tartozni. Egy 250 es zizit szeretnék. A használtautón találtam egy szép 2002-es példányt, de Szolnok nekem most messze van hogy csak úgy leugorjak megnézni. Tisztelettel kérdem a társaságot van-e szolnoki köztetek, avagy tud-e valaki valami infót az előéletéről?

Továbbá szintén van egy szép darab a redbaronba is. (az első hely ahol VEVŐnek néztek, és én meg VÁSÁRLÓnak éreztem magam.)
Köszi kutya a felajánlást, de jelezte haverom, hogy mégse kell most a láncszett. THX Majd találunk neked új elfoglaltságot
Szia Hispi!
Köszönőm a segítséget!
Nálam is volt már olyan, h nem kapcsolt a lámpa a gyenge akksi miatt.

Mérj rá, ha az a baj gyorsan cseréld ki: szereti "megenni" a gyenge akksi a fesz.szabályzót is !

(ahogy nekem, meg Peeternek is megkajázta...)