ma is voltam lent a garázsba de semmi jo valamiért nincs töltés az aksiál de a fesz szabályzonál van arra gondolok nagyon lemerült az aksi és amiatt veszi a feszkót nagyon jolenne ha már jó lenne mert hétvégén komárom tényleg jön valaki?
Jöhet az akksi! (2003-as 600-as Fazerhez) gondolom utánvéttel futár - Dunaújváros - Érd tengelyen - én speckó az infoparkban stagnálok napközben, de pl van egy szervíz Érden ahol át is vennék, meg én is ki tudok ugrani érdig vagy ameddig kell!
egyéb operatív teendő?
köszönöm.
Ja ui.:
ugyanehhez a típushoz megszondáznám még az árakat (első hátsó fékbetét, olaj, olajszűrő, levegőszűrő, láncszett), hátha tudok plusz egy vevőt még a bolthoz;)
sajnos a haverodnak nincs szerencséje: a Fazert is az R6-os spéci, javascript:smile(document.frmmsg.body,'09');do
cument.frmmsg.body.focus()keskeny, emelt indítóáramú akksijával szerelték = csak gyári jó bele.
Ami azt jelenti , hogy 26.ooo.- Ft ( ülsz ? ) az akksi...
Annyit tudok segíteni, hogy ezt 21ezerbe meg tudom állítani Neked, és van is polcon: sajnos elég gyakran kell, ez egy pici, alig 7 centis, és csak 10 amperes akksi - de csak ezzel szerelhető a gép.
Örömmel olvasom, hogy alakul és hovatovább nemsokára már motorozhatsz is.
Tudom nem zzr topic-ba való de 2003-as 600-as yamaha fazer-hez is tudsz akkumulátor küldeni? ha igen mennyiért.
Az én listám még nem véglegesedett, nem is merem írni, hogy lehet saját zzr fórum tagságom "veszélyeztetésével" szerzek új tagot a fórumnak....
by the way, azért megnyugodtam vázügyben, mert a ZZR Mánia honlapon is fekete vázzal láttam jó pár típus gyári képét!
köszi, üdv mindenkinek tamsszcs
Szolnoki vagyok,ha gondolod megnézem!
A red baront nem forszíroznám,onnan még normális motort nem vett senki... Legalábbis akit én ismerek és ott vette.
Sziasztok!
Szeretnék én is nemsokára közétek tartozni. Egy 250 es zizit szeretnék. A használtautón találtam egy szép 2002-es példányt, de Szolnok nekem most messze van hogy csak úgy leugorjak megnézni. Tisztelettel kérdem a társaságot van-e szolnoki köztetek, avagy tud-e valaki valami infót az előéletéről?
Továbbá szintén van egy szép darab a redbaronba is. (az első hely ahol VEVŐnek néztek, és én meg VÁSÁRLÓnak éreztem magam.)
Német Bendix gyártmány, de nincs ezres különbség sem köztük.