Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a műszerfalon az alu konzolt le fogom festeni ám!
A motor kitűnően , a blokkoló éles tesztje még hátra van de annyit már tapasztaltam, hogy bő egy kilométerről már visított amikor engem mértek és végig rajtam volt a sugár amíg oda nem értem. Jövő héten lesz barátságos rendőrös próba.
Hogy szuperál?
Azt hiszem lesz még melód mert már most sokan dícsérték, pedig még egy KM-t sem mentem vele. Elérhetőség?

Nem kifejezés!
Igen, a Szabolcs kért meg a segítségre.
Örülök, hogy tetszik!

Használd egészséggel!
öööö Asszem lehet...a Szabolcs mutatta a pengés festést..
Remélem mondta hogy nagyon tettszett, amikor megláttam, könny szökött a szemembe... Főleg a sárvédő, meg a tank, meg a fejidom tetszik...meg az összes többi
igeeen? Nem hinném
Hmmm...
Erre én festettem a mintát...
Majd a jövőhéten felteszem az újjászületett zizzzzert
Hát ez nagyon hosszú...lényeg, hogy eltörött a fékkar..egyéb okokból és vettem újat,amit fehérre festettem, akkor már a kuplungkart is, ami elég viseltes volt, így azt is rendeltem, de csak a kar jött meg a foglalat nem...így cumi van, mert mára már minden kész, csak az a SZ.. ..hiányzik meg a KM óra meghajtó... szóval ezen múlik a hétvégém...és már nagyon türelmetlen vagyok, pedig tudom, hogy nem a boltosokon múlik. Mi Alsóörsre nem szoktunk menni,mert akkor van valahol máshol...
Jah, a csajok a motoron találkozóra jön valaki Szfvárról?
Sziasztok, Evribodri,

hát én is elolvastam az ominózus cikket és bevallom, engem zavar - mint általában az általánosítás. Mert lehet, hogy a szerző nem gondolja komolyan (amúgy ezt ki tudja?) ezt az írást, de azok közül, akik ezt elolvassák, lehet olyan, aki ezt full komoly cikknek véli, és ez csak általánosan negatív irányba viszi a motorosokról alkotott véleményt.
Ha viccel a szerző, akkor szerintem ez elég szar poén, mert az én rovásomra, a Ti/Mi kárunkra ne poénkodjon, legalábbis ne így, mert az olvasók nagy részének nem egyértelmű, hogy ez itt most nem komoly.
Ha pedig komoly a cikk, akkor azért bántó, mert általánosít - egy kategóriába sorolja azokat, akik rövidnadrágban egykerekeznek az Andrássy úton és ha taknyolnak, csodálkoznak, hogy lejön a glazúr (és még fáj is..), a Körúton versenyző hülyegyerekeket, akik a Nyugatitól az Üllői útig nem váltanak kettesnél feljebb és tényleg riogatják a nyugodtan közlekedőket, az újgazdag ifjú titánokat, akinek apu vette az új R1-et, meg a GSX-R-t (rosszabb esetben még a jogsit is) azokkal a kétkerekűekkel, akik tudják, hogy gépüknek lelke van, akik nyugodtan, megfontoltan motoroznak (ha tehetik, városon kívül, kedvelt és szép vidéki útvonalakat bejárva) a motorozás öröméért, azért az érzésért, amit olyannak nem lehet elmagyarázni, aki nem ült még motoron, és azért, mert tudja: kurvajó társaságban van!
Azt írja a szerző, addig egy kalap alá vesz mindenkit, amíg a motoros társadalom ki nem taszítja a "motorosbűnözőket". Mégis hogy képzeli ezt el? A romák sem tudnak kiállni és rámutatni valakikre, hogy "téged, téged, meg téged kitaszítunk, mert ti loptok, csaltok", a politikusok sem állnak oda valakik elé, hogy "kitaszítunk téged, mert korrupt vagy", az arabok sem vesznek elő egy-egy embert, hogy "kitaszítunk, téged, téged, meg téged, mert terrorista vagy", mégsem utálja mindenki az összes romát, az összes politikust, az összes arabot (a sort lehetne a végtelenségig folytatni) egytől-egyig.
Én is imádom a motoromat, de nem száguldozom a városban, igyekszem másokra tekintettel lenni, és imádom a motor hangját is - legyen szó az én motoromról, vagy egy másik, a piros lámpánál álló vas duruzsolásáról, vagy egy kigyorsítás markáns énekhangjáról (mert igenis, ez zene )-, de amikor kertvárosi otthonomba hazaérek, visszafogottan közlekedem, hogy a motor hangja ne zavarja az ott élőket.
Volt szerencsém már személyesen is találkozni Néhányotokkal innen a fórumról, legtöbbetekkel azonban még nem (ami késik, nem múlik ), de meggyőződésem, hogy az itt fórumozók legnagyobb része hasonlóan vélekedik a motorozásról.
Hát ezért tartom gáznak ezt a cikket. Bocs, kicsit hosszú lett...

PS.:
Kutya,
jó újra látni, további és mihamarabbi gyógyulást kívánok!
sziasztok

megvolt a tavaszi nagytakarítás a motoron össze is raktam az utolsó csavarig és akkor paff nem világit a fényszóró, az én motorom ha gyújtáson van nem világit csak ha jár a motor/le lett állítva a piros kapcsolóval. azt szeretném kérdezni tudja e valaki merre van az egység ami ezt szabályozza?szerintem arra lesz a probléma. sziasztok !
Így van: csak az időzítés rossz. Januárban, ez nagyot ütött volna, mint poén.
Lehetne, de felesleges.
Új Peti nem egy sértődött hülyegyerek: ez a cikk csak arról szól, hogy a gy.p autós mind rákattanjon, növelje a katt-számot. Kizárt, hogy ő ennek egyetlen sorát is komolyan gondolná.

Nekünk meg nem dolgunk foglalkozni vele: nem éri meg. Ez egy ócska hatásvadász paródia, nem több.
Miért kell új kuplungkar? Találkozóra nem járok, nincs nekem annyi időm . Majd max az alsóörsi harley cuccon robogok egy kört.
Hahó Szakik!

Véleményt szeretnék kérni tőletek! A Zizim hidegen olyan hangot hallat, mintha az egyik hengerben a szelep ütné a dugót. Valami fémes kattogás van benne. De most lett rendbe rakva. Nem gondolom hogy szarul csinálták volna meg. És ez melegen enyhül, talán múlik. Szerintetek mi lehet a baja? Meg néha fémes rezgés is hallatszik belőle. Félek hogy a főtengely, és a vezérmű lánc hibás tevékenysége okozza ezt a zavaró szonettet. Szerintetek? Rettegek, hogy ne legyen igazam! Köszönöm a hozzászólásokat.

Kutya! Ha a haveroddal beszélsz, a Kawa guruval, kérdezd már meg tőle légyszives ő hogyan vélekedik!
Ja, azokat én is olvastam. Egy páran tényleg pártolják, de ez minden hasonló témánál előfordul, hogy vannak pártolóik az ilyeneknek.
Mondjuk egyszer elvinném egy körre, vagy felvinném egy szombati citás összejövetelre, hát ha megváltozik a hozzáállása.
jól beszélsz, de engem azért felháborít, főleg hogy elkezdtem olvasni a hozzászólásokat és vannak akik még melette állnak.
Ez egy fasz.
Én ezen nem is húzom fel magam, mert ha engem zavarna a hangoskodás, akkor lecseréltem volna a sport kipuffot a motorról, mert nekem igen is tetszik...
Szerintem ez egy irigy kötsög, akit hatodjára húznak meg motoros rutinból, mert a sodrófa nyelén kívül, mást még nem fogott a kezébe.
Én az ilyen ember ablaka előtt húznám tövig a gázt, hajnali háromkor, had szokja a parasztja. Aztán majd mehet decibellmérővel a sarokra mérni. Persze semmi rosszindulat.
Na mindegy. Annyira viszont toleráns vagyok másokkal szemben, hogy ha itt a külvárosba összefutok egy lovaskocsival, mert még budapesten is előfordul, akkor alapjáraton elcsurgok mellette, hogy ne zavarjam a jószágot.
Hülye firkászok...
Ez nem hülyeség...most hogy ismét elolvastam.
Kicsit olyan, mintha egy jótollú motoros írta volna pl. április 1-én. Csak későn lett publikálva.
Hát tudod kit találjon meg!