Forr a vérem! Ez a csökkentértelmű bunkóz minket motorosokat egyöntetűen, aki valószínűleg vasárnapi vezető, de én nem szólom meg őket nekik is jár hely az utakon. Viszont igen is van előnye, hogy a motorjaink hangosak, mert a balfék vasárnapi vezetők akik a szemük elött sem vesznek észre esetleg meghallanak bennünket ha közeledeünk és ehhez nem kell eszeveszett tempóban mennünk. Természetesen vannak köztünk is akik túllépik a határokat, de nem ez az álltalános és az vesse rám az első követ aki életében mindíg a sebességhetárok betartásával soha egy kilóméter/órával sem lépte túl a megengedett sebességet. Nem tudom ti mit szóltok ehhez a cikkhez, de én kikérem magamnak, hogy egyöntetűen bűnözőknek bunkóknak és stb.-nek neveznek nagy nyilvánosság elött. Az újabb motorok már ugye nem olyan hangosak kivéve sportcsó stb, de én a régebbi típust tudtam megfizetni és nagyon szeretem akármilyen hangos is. Én akkor is szerettem már a motorokat amikor nagyapám komárjával bontogattam a szárnyaimat, ami nem a hangjáról és a sebességéről volt híres. Hogy a gyerekek megílyednének? Vagyunk jópáran akik már gyerekként is beleborzongtunk a szó jó értelmében ha egy nagymotort láttunk vagy hallottunk. A mai napig messziről hallom ha a környéken elmegy egy motoros és nem azért mert olyan hangos hogy megsüketülnék tőle, hanem azért mert még mindíg elfog a motoros érzés amit csak az érthet meg aki ehhez a "bűnöző bandához tartozik" ! Sajnálom, hogy a cikk írójának sosem volt része az igazi motoros érzésben így nem is tudhatja mi az valamiért rajongani, szeretni, vele együtt élni és azt ha nélkülözni kell az mekkora szomorúság.
Bocs ha untattalak benneteket de ezt le kelett írnom remélem hasonlóan érezetek ti is, hogy ez komolyan sértő volt ránk és a többi jólszituált motoros társunkra is!
Kutya!
Ha olvasod ! Te olyan jól fogalmazol nem lehetne valami válasszal élnünk?
Egyébként halom gyúgyulsz. További sikeres felépülést!
Brutál Kawa hangokat fogok hallatni menet közben
Mostanában úgyis gyöngykavicson közlekedek szólni fog rendesen, dee legalább nem kopik
Kutya! Jobbulást
Bocs ha untattalak benneteket de ezt le kelett írnom remélem hasonlóan érezetek ti is, hogy ez komolyan sértő volt ránk és a többi jólszituált motoros társunkra is!
Kutya!
Ha olvasod ! Te olyan jól fogalmazol nem lehetne valami válasszal élnünk?
Egyébként halom gyúgyulsz. További sikeres felépülést!
http://nol.hu/belfold/lap-2009...
Mostanában úgyis gyöngykavicson közlekedek szólni fog rendesen, dee legalább nem kopik
Kutya! Jobbulást
de ha sóderes-koszos útra mész, akkor belülről karistolni fogja a sárvédőt a gumira tapadó kosz.
Gokartba kéne,lehet azért
Nincs vkinek elfekvőben baráti áron egy üzemanyag pumpája?
Köszi
Csináljunk egy mocis gurulást Újvárosba!
Tegnap este hívott az Andi, jó hírekkel:
kutya. bácsi erősebb, mint valaha!
Bocs, de még csak most tudtam beírni.
Köszi a plexit. Már lemostam róla a bogaraidat. Remélem hamarosan motor is lesz alatta.