ohh, sajnálom, hogy nem rosszul sikerült a vizsgád.. de a zizid széééép (ez talán kárpótol) nos..hát nem kis gondokkal küzködök éppen..25.-én Komáromban lenne jelenésem és a nagy felújításban ki fogok csúszni az időből ...Nem hiszem el, hogy csak Japánban létezik teljes másik kuplung kar.. na meg kuplung bovden..nahh mindegy. TE mész? Mármint nem Japánba
Köszi srácok
Nekem most ipone 15W50 van benne, előtte fusch volt. Majd letesztelem a tippeket. Veletek is előfordul hogy kapcsolnátok még egy hetediket néha?
Szia!Úgy szoktam csinálni,hogy 1-2 centit megmozgatom a motort amikor egyesbe teszem és akkor nincs hangja.De nagyon múlik az olajon!Eddig castrol actevo 10-40 volt,amivel nagyon rossz volt.Most castrol gp 20-50 félszint.,ezzel vaj!Minden jót!
Xevasztok! Eladó vas 1 hétig akciósan 450.000HUF!
Leírás
96-os zzr600 kifogástalan műszaki állapotban, külsőre korának megfelelő, 400as papírral üzembentartóira is! Gyárilag 400as volt de komplett 600as blokkot kapott melynek beíratása a forgalmiba 2év friss műszakival 35e Ft. Az ár fix!
hali mindenki. Sajnos garázsba kényszerültem. Elkopott a hátsogumum 1000km és slik lett. igaz csak 1,6 mm volt rajta.Ez természetes? Akkor most ujat vagy használtat vegyek contifoce roadatac jó gumma az jó árban van. Most metzeler volt rajta k4?k6? szerintetek? Még egy kérdés bár ez nem ide tartozik olyan mint ha kopogna a szelep. Átnéztem egyik kipufi szelep0,36 áll ez okozhatja A többi mind határon belül van sőt. száraz széles utat
Télen ( és a Tátrában nyáron se ) el sem éri az üzemi hőfokot, egyszerűen 'túlhűti' 12-13 fok alatt a nagy hűtő az apró blokkot.
Egyébként rendszerint 90 fok körül üzemelnek a sor4-ek, a ventillátor kicsivel 100 fok alatt/felett nyit ki rajzuk.
Ugye Kutya tudod: 3-11 augusztus !
Akkor má nem írom be.
Nekem most ipone 15W50 van benne, előtte fusch volt. Majd letesztelem a tippeket. Veletek is előfordul hogy kapcsolnátok még egy hetediket néha?
egy nagy kalappal!
Szorítunk!
Leírás
96-os zzr600 kifogástalan műszaki állapotban, külsőre korának megfelelő, 400as papírral üzembentartóira is! Gyárilag 400as volt de komplett 600as blokkot kapott melynek beíratása a forgalmiba 2év friss műszakival 35e Ft. Az ár fix!
Lehet állitani kellene a kuplungomon?
egy kalappal holnapra, szorítunk kávé után! hajráf!
IDŐPONTOK
- 2009. május 29. péntek
- 2009. június 19. péntek
- 2009. augusztus 7. péntek
- 2009. augusztus 21. péntek - Kawasaki Lime Party (részletek hamarosan)
azert kerdeztem kicsit ovatosan mert nem nagyon akart melegdni 120-as temponal . de igy mar ertem kutya
persze itt eleg hideg van meg nakozben 1-8 fok
koszi meg1x
Egyébként rendszerint 90 fok körül üzemelnek a sor4-ek, a ventillátor kicsivel 100 fok alatt/felett nyit ki rajzuk.
egy "buta kerdes" mia normal uzemi hofoka 600 zzr nek
mennnnyi ido alaat eri el stb stb stb .....
ui: vegre nalunk is megjott a tavasz