No problémó Felraktam vaterára, de ha útbaejtelek és megvan akkor felviszem aztán meglátod mint Bobby Ewing az olajválságot. Nem létkérdés, nem is tolonganak érte...Egy angol ismerősöm vette kérésemre a platni miatt, ami rajta volt., de kidobni nincs szívem mert tényleg szép állapotú.
Igen, írtam. A méretei így elsőre sajnos nem jók: ha valaki vinné, őket akkor ne tartogasd nekem.
Én két hét múlva már otthon leszek, akkor lemérem pontosan a 600-ast, hogy hátha mégis ráfaragható az 1.2-es konzolja...
Mindenképp , Szakival konzultálok, de gyertya meg fékfolyadék 100%-hogy kelleni fog,...Nem tudom írtál-e a givi miatt de a cég rendszere meghalt így a bituman"kukac"bituman.hu-n tudsz elérni
Egészségetekre, még gründolok majd a boros emberemtől Ez mondjuk a szívem csücske lett mostanában mert tartalomban ott van mint egy Gere vagy Vylyan de árban barátságosabb...
Igaz Bockból is ittam már förtelemet, szóval a név sokat nem számít nekem, de ez eltalálta az ízlésemet, ha a tiéteket is akkor csak duplán jó
Gyűjtögetek lóvét és időben írom majd mi lesz a nagybevásárlás tárgya
jjézus!
Én két hét múlva már otthon leszek, akkor lemérem pontosan a 600-ast, hogy hátha mégis ráfaragható az 1.2-es konzolja...
nyíllal jelöltem. talán azaz vagy arra megy rá
Igaz Bockból is ittam már förtelemet, szóval a név sokat nem számít nekem, de ez eltalálta az ízlésemet, ha a tiéteket is akkor csak duplán jó
Gyűjtögetek lóvét és időben írom majd mi lesz a nagybevásárlás tárgya
Első: 07KA19SA , 11.200.- / pár - 8000.- ért kapod.
Hátsó: 07KA16SP, 10.400.- / pár - 7000.- ért kapod.
JA: és Maczkó - száraz, vörös... köszönjük
Brembó betét létezik Z750-re is?
rum nélkül...
bár a tököm még mindig kopog a fajansz szélén
bámmeg melyik topik ez, a 'barbik-a-motoron' ?
ja! a multi-layeres boxer kellett vóna