Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az indexbúrába szerelnéd be?
Egy csavar tartja, és igen könnyű faragni is.
igazad van doki, nem lesza zúgyjó
duB mint pálinkás-cukros bácsi...
nem, egy tompa reszelővel, hogy sokáig rács mögött maradj
Aha....
Értem már!
Pálinkával, hogy jobban csússzon.
szeva! megvan a karbi? hívhatlak most?
halló! Vagyok! Mobilszámom: 06 70 3650837
úgy ahogy be szoktam adni neked a kockacukrot!
És hogy dugod be azon a kis rácson?
KEX! JELENTKEZZ!

nem tud valaki elérhetőséget kexhez?
de bammeg nem a csőbe rakom bele! hanem mellé a rács möge e! mingyá
Alig fog lélegezni akkor a motor bakker.
Holnapi futást dumáljuk majd meg azé...
há nem olyan nagy egetb@szó villámgenerátort, csak egy 3-4 centis villanócsövet beburkolva.

mé híttá?most értem be...
na az a hülye motoros

porsésok jó arcok!
Az amugy is apró ramairbe akarod rakni a strobit?
Az nem eső volt baszki... az eső az, amikor júliusban 8 fok van napközben (!) jeges dzsuva esik, és abban motorozol két napig, 4-500 km-t... na az eső.

Ami ott volt az épp csak egy kis permet, de ettől függetlenül a Porschés gyerekek jó fejek...
csaknem részecskekicsinyítőt használsz?
de mintahogy azt már láttuk verdanapokon, a ZZR esővédelme elsőosztályú
Milyen motorod is van, GoldWing?

Ja nem, azon gyárilag van sörcsap... közvetlenül az automata mosogatógép mellett

Én is most rajzolom az új tour-pack vonalait, nagyon karaj lesz. Egy filigrán, könnyű rendszer, ami annyira sem rontja a motor kanyar-tulajdonságait mint a mostani, mégis akkora, hogy két személlyel is el lehet indulni egy hétre vele, szállás nélkül is
fasza ötlet tecsóban körülnézek, mert vannak ott ilyen kis gatykó autós 'tuning' lámpák, hátha van ott vmi műanyagház...
mostmár csak az kéne kitalálni, hova tegyem a sörcsapolót
Igen, oda gondoltam. Mondjuk "háznak" jó egy apró zseblámpa, vagy lézer műanyag háza is...
a rács mögé a cső mellé? arra is gondoltam, csak akkor "kültéri házat" köll neki eszkábálni...
Miért nem teszed a 'légcsövébe' ? Ott vagányul mutatna...
Sajnos nincs, csak kopóalkatrészeket tartok ( tudom, ez is azért cserés mert elkopott... )
Ja-ja!ezt én sem szeretem.Autóval sem,meg motorral sem.Sajnos nekem többször bevillan néhány kép,mikor olyan a helyzet.Nyugodt vagyok,nem kell izgulni:))) ,de visszatart rendesen.Nem is leszek soha az a kocsik közt száguldozó vadbarom,meg a térdemet sem koptatom.Csak szeretem a motort és szép perceket,órákat szeretnék tölteni rajta,vele.
hát, ez nem a myth brothers a discovery-n ööö...stroboszkópnak keresek helyet