Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahoj! De elnéztem a hőmérőt, csípős a reggel! Valamit még fel kellett vóna venni
Ott figyel a postaládában
Szia,

érdekelne - egy képet/méretezést tudnál küldeni róla ?
Na, jót gurultunk St.Andrew-Eastergom-Visegracz- St.Andrew pályán!

Köszönjük, hogy nem jöttetek sokan, telítve volt az út így is!
Holnap ha van kedve valakinek gurulni, 11:00-kor találkozunk a Szentendrei úton az Árpád-hidi lehajtó utáni első kúton! Egy kis laza Esztergom stb... még reggel benézek ide.
Ok, megrendeltem: sztem szerdán-csütörtökön már tudják is küldeni a kollégák (én nem dolgozom a jövő héten).

Viszont az utánvétes posta elég húzós (2.800.- Ft), tudnál úgy spórolni vele, hogy a cég címére postán feladod a betét árát + egy ezrest a postaköltségre, és amikor megérkezett a pénz, aznap küldjük a betétedet sima levélpostai küldeményként - ami másnap már Nálad is van.
Ha jó így, az email címemre küldd el az adataidat ( név, ir.sz., cím, tel. ) és intézem a postázást!
az nagyon Funky kéne nekem akkor a Brembo. Ünnepek után postázod? ma megyek a balatonra turázni mindenkinek kellemes Ünnepekt
Ne irigykedj!
Jaaa...hogy ez ilyen páros-teszt ?
eddig 3 löwen 1 ü bor. Jakunál ugyanennyi
Te mit fogyasztottál ?
utánad azt a gazdinak össze kell szedni
kuláznom köll, dilo !
ez Jaku volt, nekem jobb poénjaim vannak
az ötödik menetben lesseggelsz, érted?
nem.

takarék...
Szárnyas?
ez csak a "hivatalos" megnyitó, az meg mindig csúszik!
Szia,

igen van betétem. Vagyis hátsó most nincs polcon, de importból 48 óra alatt tudjuk 'orvosolni'...

Német Bendix: 9.200.- / 6.500.- ért kapod
Brembo : 9.880.- / 7.200.- ért kapod.

Bármelyiket tudjuk két nap alatt.
Sziasztok

rég nem jártam erre elég sok teendöm volt de végre lehet mocizni én plexit cseréltem meg hátsó fékbetét kéne Kutya tudsz nekem ebben segiteni? 95-ös 400-as SZÉLES UTAT MINDENKINEK ÜDV HISPY
Aki csak most kezdi a szezont, adja le a 'fasza gyerek' feliratú pénztárcát... a pénzt kiveheti belőle
Hivatalos Kawasaki ZZR szezon-nyitó gurulás HÉTFŐN!

Aki nem jön, le kell adja a zzr-ét a szertárban és soha nem írhat többet ide a fórumba!
Ha valakit érdekel: 1990 ZZR 1100 51000 Km Nagyon megkímélt.
06706170942 csabamuvek@freemail.hu
Semmi gáz - ha eddig elfért a garázsban, ezután is el fog. Köszi a segítséget !
Má fölkelté te!
Ma lejár a lengőkarod!
Ennyi volt,sajna nem ment el!
Najah, és megtalállak, teee....

( úgy mint legutóbb:
- Te Ramm! Figyeld, ott jön a a fehér ZiZivel a... vooooooaaaammm...
- Aham....láttam. )