ma épp ezért zavartam meg egy motorost hmvhely és szeged között!
110-el jöttem hazafelé és egy mellékútról kivágódott egy mocis, de úgy ,h pont közém és egy másik kocsi közé(2 sávos az út)!
Majdnem elvitte a visszapillantómat!
Azért szerintem ez is túlzás, mert épp az ilyenek miatt halnak meg sokan az úton!
De utolvettem és 220-al beálltam a seggébe egy pár száz méteren, aztán inkább megelőztem, gondolom vert a szive!
sajnos a videók ilyenek,élőben tényleg jobb,én imádom a hangját eddig semmi sem volt,csak a blokknak és senki nem vett észre.ami nem túl jó,mert a tükröt ugye nem nagyon nézik az autósok(nagy része)
igen gyári 2.csak kicsit hangosabb,mert a gyári szívószál ki lett szedve,de nem herélt teljesen.a végében a fojtás benne van,csak nincs vissza vezetve,hanem egy irányba távozik a gáz.tuti a hangja,nem ordít,finom kawás.de lehet hallani
De nem csak a nők ilyenek..Mutattam egy kollégámnak on-board videót egy gsxr600-ról,amivel 250-nel mentek egy helyi úton.Mondtam neki én voltam tegnap vettem fel... Azt mondja,állat vagy Te,nem láttál még eleget?(mentősök vagyunk)
Durva mennyire nem tudnak különbséget tenni a mocik között. Haver bnője szerint nincs sok különbség az pasija meg az én motorom között (GPZ - ZZR), csak az egyik kicsit még szögletes. meg van 10 év köztük
110-el jöttem hazafelé és egy mellékútról kivágódott egy mocis, de úgy ,h pont közém és egy másik kocsi közé(2 sávos az út)!
Majdnem elvitte a visszapillantómat!
Azért szerintem ez is túlzás, mert épp az ilyenek miatt halnak meg sokan az úton!
De utolvettem és 220-al beálltam a seggébe egy pár száz méteren, aztán inkább megelőztem, gondolom vert a szive!