Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma épp ezért zavartam meg egy motorost hmvhely és szeged között!
110-el jöttem hazafelé és egy mellékútról kivágódott egy mocis, de úgy ,h pont közém és egy másik kocsi közé(2 sávos az út)!
Majdnem elvitte a visszapillantómat!
Azért szerintem ez is túlzás, mert épp az ilyenek miatt halnak meg sokan az úton!
De utolvettem és 220-al beálltam a seggébe egy pár száz méteren, aztán inkább megelőztem, gondolom vert a szive!
sajnos a videók ilyenek,élőben tényleg jobb,én imádom a hangját eddig semmi sem volt,csak a blokknak és senki nem vett észre.ami nem túl jó,mert a tükröt ugye nem nagyon nézik az autósok(nagy része)
megnéztem a videódat, tényleg szép hangja van, bár nem valami jól adta vissza a hangot....
igen gyári 2.csak kicsit hangosabb,mert a gyári szívószál ki lett szedve,de nem herélt teljesen.a végében a fojtás benne van,csak nincs vissza vezetve,hanem egy irányba távozik a gáz.tuti a hangja,nem ordít,finom kawás.de lehet hallani
A Te mocid amúgy dupla kipuffos?
De nem csak a nők ilyenek..Mutattam egy kollégámnak on-board videót egy gsxr600-ról,amivel 250-nel mentek egy helyi úton.Mondtam neki én voltam tegnap vettem fel... Azt mondja,állat vagy Te,nem láttál még eleget?(mentősök vagyunk)
Durva mennyire nem tudnak különbséget tenni a mocik között. Haver bnője szerint nincs sok különbség az pasija meg az én motorom között (GPZ - ZZR), csak az egyik kicsit még szögletes. meg van 10 év köztük
Köszi!Valóban szép!A múltkor egy csaj azt kérdezte:"ez mennyibe kerül?3 millió van biztos,ugye?" ÓÓ,mondom annyi nincs,de kb 2.5 igen
Szia Jimmy!
A Te mocidat is beraktam a parkolóba:-) Van egy pár fennt ami tetszik, hátha meg tudunk egyezni!:-)
Amúgy szép állapotú a mocid!
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok 250 -es ZZR -hez benzincsap felújító szettet?
Kutya, nektek nincs véletlenül ilyesmi?
Home made. A gomba esztergával készült, később pedig CNC esztergával lett kipofozva
Jah már azzal jöttem. PErsze a forgalmit otthagytam
600-asé, 26 EFt. Új, D.i.D. + JT.

Jóárasítva...
kalapács ?

Még nem próbáltam szétszedni, sztem nem is lehet - vagy csak kamikáze módszerekkel.

Miért is kell szétszedni ?
megvan gépünk?
jah, bósszameg, elsőgumám miatt kaphatok
Hétvégén megnézzük akkor az alkatrészeket, majd pénteken estefelé felhívlak!
www.nagyvas.hu
van többféle fajta is asszem, én is onnan vettem!
kutya! elsőlámpát meg lehet bontani vhogy, hogy hozzáférjek a fényvető tükör előtti területhez
Üdv,

Tud valaki jóárasítva egy 92'es Zizzerhez láncot és lánckerekeket?
Az se baj ha 600-asé a hátsó kerék, csak új legyen, jah és olcsó :D

Köszi.
azóta már javítottam, de ezek után már nem lesz hihető az sem, hogy egy szerver van a fejemben
Nem japánul ?
aminek persze semmi köze ehhez, mert a kanji japán
najó bevallom, tudok kínaiul