Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Súlyadón kívül nincs nagy különbség a 400 és 600 között szerintem. talán a fogyasztás , enyém 300km - 13,5 liter hétvégén .
Tudom, hogy borzasztó sok hozzászólás van a fórumban, de "repülj" át, sokat megtudsz, hidd el megéri az a 2-3 nap böngészés .
Komolyra fordítva, nézd át sebtiben, ki lehet szűrni ahol már jó páran ilyet kérdeztek és már párszor válaszoltak is nekik. Ja és minket is "megismersz" . Esetleg több adattal (korod, magasságod, súlyod, eddigi motorjaid ...), mi az hogy kezdő motoros, temperamentum, mire-minek akarod venni, stb ...
Na még ezt:
Sziasztok!

ZZR vásárlásán töröm a fejem már egy jó ideje! Igazából kezdő motorosnak számítok!
A választásom 400-as vagy 600-as lenne, igazából szerintem elég lenne egy 400-as is,de lehet h pár hónap múlva már kicsi lenne!
Kérdésem..mire kell figyelni zizi vásárlásakor? Esetleges tipushibákra gondolok..
Keresgettem pár adatot mind a 400-asról, mind a 600-asról, de nem nagyon találtam, esetleg ha megosztanátok velem..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
No comment, hátra dőlni és sóhajtani :
Jááá, zeer sőőőn. Ugyanilyen.

Az a kék csatija egy fos, zsugorcsövet neki.
Én a quadra egy ugyanolyan zárható rekeszbe raktam, mint ami a ZiZin a balos kis zárható rész. Besüllyeszted oszt jóéjszakát: ha nem használod, nem is látszik h van.
Ilyet vettem az Auchanban, tökéletesen odaillenek a ZZR felirat alá, az első idomnál. Még nem raktam fel, le kell jó mossam előtte a Tourtle wax-ot . Ha ne adj isten kisebb dölés, vagy súrlódás történne, akkor inkább ezek kopjanak mint az alu-betűk .
Azaz, homasita. Kösz.
Rögzítéshez ötlet? Hova?
Nem tudom eldönteni merre szereljem fel.
A gps-t magát, gondoltam a fék olaj tartály fedőjével együtt egy
hordozó plecsnit szerkeszteni. Az órákat nem akarom eltakarni,
ne keljen túl "eltekinteni" az úttól, a fénytől is jó volna kis fedéllel
"védeni" (láthatóság miatt).
Sziv.aljzat: hajós szakboltból 10 rugóért, vagy ugyanaz a HoMaSitából 8oo-ért.
Nekem is olyan van fennt a GPS-hez.
akkor én is bevallhatom bátran, többször én is így jártam vasárnap

caligrál: te tudtad, hogy leányzó vagy? én is csak most látom .

KillBill látod, már csak te a mociddal hiányzol!
Ha jól számolom három ZZR-es "csajunk" van már?

Jó pár hónapja valaki említett jó áron vízálló kupakkal, motorra is jól szerelhető szivargyújtó aljzatot, gps-re kellene. Hol, menyiért?
nem ciki, valóban gyors vagyok, fél internet itt van a fejemben
sokat nézegetem a matricás oldalakat, mert nekem is kell valami dizájn a csupaszra...
Ez gyors volt Napokig kerestem, hogy mit is jelenthet ( ciki ) . Köszi
rendben csak tudnám mit jelentenek a jelek a mocin
Ötlábujjas protektoros védelemmel, karbon erősített bőrkeményedés védővel? Mindig ilyenre vágytam! Kösz az infót!
van arra egy csajszi ismerősöm, csak futólag ismerem csillának hívják, na mindegy. hogy sikerült a vizsgád,
az RCnél valószínű, én a miénkre értettem.
Szerintem az a tank, az egy "nemtank" , ezért a csavarkötés...
ja hülyeség, h ilyen rövid... majd nexttime vehecc poliuretán gyorsasági zoknit
hát, ha van egy kis gömbérzéke az embernek, el lehet vele szórakozni az ívre csiszolással... én inkább a "bummafejbe", azaz "csavaratankba" megoldást látom drasztikusnak...
Jaaj, nagyon kösz a besorolást - mondom én, hogy szép ez a tavasz
Azért ennek a tankos szitunak a (nem ronda) kivitelezését/rögzítését azt megnézem egy ZiZi tankon... ami gömbölyű ugye...

( bár autóra vannak ezek a lökhárító élvédő csíkok, az lehet h jó lenne ilyen célra )
Nagyon úgy tűnik, hogy lecsúsztam róla. A honlapjukon már nincs fent. Elaludtam.
Majd a következőkben...