Tudom, hogy borzasztó sok hozzászólás van a fórumban, de "repülj" át, sokat megtudsz, hidd el megéri az a 2-3 nap böngészés .
Komolyra fordítva, nézd át sebtiben, ki lehet szűrni ahol már jó páran ilyet kérdeztek és már párszor válaszoltak is nekik. Ja és minket is "megismersz" . Esetleg több adattal (korod, magasságod, súlyod, eddigi motorjaid ...), mi az hogy kezdő motoros, temperamentum, mire-minek akarod venni, stb ...
ZZR vásárlásán töröm a fejem már egy jó ideje! Igazából kezdő motorosnak számítok!
A választásom 400-as vagy 600-as lenne, igazából szerintem elég lenne egy 400-as is,de lehet h pár hónap múlva már kicsi lenne!
Kérdésem..mire kell figyelni zizi vásárlásakor? Esetleges tipushibákra gondolok..
Keresgettem pár adatot mind a 400-asról, mind a 600-asról, de nem nagyon találtam, esetleg ha megosztanátok velem..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Én a quadra egy ugyanolyan zárható rekeszbe raktam, mint ami a ZiZin a balos kis zárható rész. Besüllyeszted oszt jóéjszakát: ha nem használod, nem is látszik h van.
Ilyet vettem az Auchanban, tökéletesen odaillenek a ZZR felirat alá, az első idomnál. Még nem raktam fel, le kell jó mossam előtte a Tourtle wax-ot . Ha ne adj isten kisebb dölés, vagy súrlódás történne, akkor inkább ezek kopjanak mint az alu-betűk .
Azaz, homasita. Kösz.
Rögzítéshez ötlet? Hova?
Nem tudom eldönteni merre szereljem fel.
A gps-t magát, gondoltam a fék olaj tartály fedőjével együtt egy
hordozó plecsnit szerkeszteni. Az órákat nem akarom eltakarni,
ne keljen túl "eltekinteni" az úttól, a fénytől is jó volna kis fedéllel
"védeni" (láthatóság miatt).
hát, ha van egy kis gömbérzéke az embernek, el lehet vele szórakozni az ívre csiszolással... én inkább a "bummafejbe", azaz "csavaratankba" megoldást látom drasztikusnak...
Komolyra fordítva, nézd át sebtiben, ki lehet szűrni ahol már jó páran ilyet kérdeztek és már párszor válaszoltak is nekik. Ja és minket is "megismersz" . Esetleg több adattal (korod, magasságod, súlyod, eddigi motorjaid ...), mi az hogy kezdő motoros, temperamentum, mire-minek akarod venni, stb ...
ZZR vásárlásán töröm a fejem már egy jó ideje! Igazából kezdő motorosnak számítok!
A választásom 400-as vagy 600-as lenne, igazából szerintem elég lenne egy 400-as is,de lehet h pár hónap múlva már kicsi lenne!
Kérdésem..mire kell figyelni zizi vásárlásakor? Esetleges tipushibákra gondolok..
Keresgettem pár adatot mind a 400-asról, mind a 600-asról, de nem nagyon találtam, esetleg ha megosztanátok velem..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Az a kék csatija egy fos, zsugorcsövet neki.
Rögzítéshez ötlet? Hova?
Nem tudom eldönteni merre szereljem fel.
A gps-t magát, gondoltam a fék olaj tartály fedőjével együtt egy
hordozó plecsnit szerkeszteni. Az órákat nem akarom eltakarni,
ne keljen túl "eltekinteni" az úttól, a fénytől is jó volna kis fedéllel
"védeni" (láthatóság miatt).
Nekem is olyan van fennt a GPS-hez.
caligrál: te tudtad, hogy leányzó vagy? én is csak most látom .
KillBill látod, már csak te a mociddal hiányzol!
Ha jól számolom három ZZR-es "csajunk" van már?
Jó pár hónapja valaki említett jó áron vízálló kupakkal, motorra is jól szerelhető szivargyújtó aljzatot, gps-re kellene. Hol, menyiért?
sokat nézegetem a matricás oldalakat, mert nekem is kell valami dizájn a csupaszra...
( bár autóra vannak ezek a lökhárító élvédő csíkok, az lehet h jó lenne ilyen célra )
Majd a következőkben...