Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, amúgy nemtom meddig tart...
csizmi-esővédőt vettem, vesevédő is egész jó. kesztyű is elmegy / túrás, de ahhoz képest nem okádék...
hű, nagyon tudsz ez tényleg jó ez a távtartásos...

ilyet is szeretnék a tankra :
Az még mindig van? Mert menni kellene ma kesztyűért, vesevédőért. Láttad a cuccokat? Utasnak jó?
Szerintem a mi vázunkat nem tudja bántani az az apró, 5-ös csavar - és ezért is csavaroztam "tőbe" anno.
Gyengíteni úgy lehetne, hogy egy 15mm-s távolságtartással fogatod be, akkor a nagy tempójú csúszásnál hajlik/törik az imbusz.
tudok ám... és nagyobb esésnél/csúszásnál ez az imbusz képes törni vagy viszi magával a vázat? ok, érdekel!
Jajj, miket kérdezel Te gyerek...

Még 2004-ben tekertem bele, szóval nem sok fogalmam van róla, de emlékeim szerint 60-as körüli csavart vettem és ennek harmadát/felét kb. felveszi a gomba mélysége.
De a héten úgy is rakom el a motort "télire" : leveszem a gombát, és leméretezem Neked, ha érdekes.
na várjá, én itt 5 gombát látok!

imbuszcsavarral? milyen hosszan van az beeresztve. kösz az infot!
de Lidl-ben akció van
Van, nekem is van fent.

A mi régi vázunkat nem kell tőle félteni, nyugodtan lehet erősre csinálni. Nekem a képeken láccik, hogy van megoldva - sztem nagyon máshová nem is lehet tenni.
Egy Jaku féle Ring-perecnél sztem nem sokat érne (direkt nem csináltam hosszúra, ne lógjon ki randán a motor síkjából) de egy feldőlésnél, lassú elcsúszásnál hasznosan véd(het)

Fekete metamidból csináltattam, és fekete imbuszcsavarral van felfogatva. Az anyag 5.500.- volt az esztergálás és a csavar 2.000.- ebből, 4 db jött ki, két motorra.

(nagyíts rá a képre, ezen láccik a legjobban a felfogatás helye/módja)
Körbehívtam a bontókat:
azt mondták, hogy Tesco-s motorhoz elfogyott a karbisor.
Tényleg! Az is meg van Ha ráérsz egy kicsit megcsörgetnélek.
tökmindegy: dub, eccerűbb csöröghecc!
Bocs...duB Az istenit a kisbetű nagybetűidnek...
szeva Pubi! neeeem! írtam régebben sms-t: 30/771-blabla
Hi Dub rider! Kellene egy kis zenei segítség. Számod még a régi: 70/466blablabla?
tod mire nyúljál rá... bekapcsolt főzőlapra!
kuty! bucsó? nem, bukó!gombával kapcs. van infód tapasztalatod?
Én az indexre nyúltam rá.
halihó, eskü', én is így voltam tegnap! fura volt, h nem tudom, mi történik hátul
Karbisort keresek!
Vótunk a Ringen...
Szia,

mondom sorban:

- Első fékbetét Bendix: 6.460.-
- Első fékbetét Brembo: 7.000.-
- Hátsó fékbetét Bendix: 6.460.-
- Hátsó fékbetét Brembo: 7.170.-
- Láncszett (D.i.D lánc, JT lk.): 25.700.-
- Légszűrő: 5.200.-
- Olajszűrő: 1.500.-
- Olaj (10w40 utcai): 2.100.- / L, (15w50 verseny) 3.500.- / L

Kb. ennyi, és persze kíváncsian várjuk azt a 'nagy' hangot... Peeterrel kell megküzdened a nemes címért
Hát, most a rosseb tudja hogy megmarad-e... Meg a suli megmarad e... Egy kicsit sokminden jött össze egyszerre. Csopakon lakom, Balatonfüred mellett.
Huhhhh, a sárga darázs, de mérgesen néz ki. Szép.
Élőben is érdekelne