A fékolaj mindegy milyen márka, a motor-váltóolaj itt a csapatban elég változó, de a Kawa gyári olaját, a Fuchs-Silkolene-t elég sokan használják közülünk ( vajon honnan vehetik ? ) ...
ja: és adatlap. valamit karistoljá' fel, hadd lássuk a gépet.
Nincs, kész, elfogyott. Bevittem karácsonykor a cégbe, mind elfogyott.
Utánpótlás sajnos (olyan) nem lesz, régi családi házat eladták szüleink és vele a rengeteg kajszi barack fákat is .
Van a telken de ritkán terem jól, mert lefagy, ha az idén nem fagy le akkor meg menni kéne szedni ! (320 km oda, 320 vissza).
Na?
De van: Tequila, Whisky, Cognac, Bor (fehér, vörös), Sör, Sake...
tisztelet? örülj, hogy nincs, az azt jelentené, hogy öreg vagy mosmá nem nyalok többet, még a végén azt hiszik heterók vagyunk
meglájjuk. egyelőre a váz festése kopik, lehet be kéne karbonmatricázni
remélem páleszod még maradt... (az a kellemesen barna sok gyümölccsel)
De ahogy látom nem nagyon érdemled meg hogy keressem.
Tisztelet 0.
Tudod mit, rajzold meg magadnak!
Én lementem egy anno egy A4 lappal és "gorombán" megvázoltam. Mivel nincs itthon szkennerem, elfaxoltam a cégbe onnan a szerverről elküldtem emailba tiff-be, beolvastam a Corel-be és rárajzoltam egy "szépet" (nem a korral járó, remegő kézzel rajzolt görbék). Persze csak az egyik oldalt a másikat tükrözöd, azzal hogy az üzemanyag csap oldalinál egy kört ki kell vágni. A térd a tanknál két oldalt, tankpad a közepén, oldalt a csizma szára ahol érintkezik és végül a benzintyúkok lábszára a két rögzítő kampó között. Ezek kezdtek nekem "fakulni", vagyis a védő polír krémet ott koptattam le először. Ha gondolod, eljössz és újracsináljuk, még van átlátszó fóliám is még.
kihúzod a gyufát öreg, megkereslek és akkor innunk kell egy fűszeres páleszt jóvan, nem sürgős, csak érdekelne, h egyezik-e azokkal a helyekkel ahol én koptatom a vázat... vázon van egyáltalán?
Végignéztem a fiókokat, nem találom őket. A télen itt rakosgattam őket, most nincsenek semerre. .
Majd még keresgélem ma este ahogy jutnak eszembe lehetséges
helyek ahova elrakhattam.
Apropó, jut eszembe, a mágneses tankvédőt kipróbáltad?
Ha nem kell akkor el ne tűnjön!
Ha még is felraknád, vízzel locsolgasd és úgy illeszd fel a tankra nehogy porszemcsék kerüljenek közé és összekarcolja a tankod .
Te ne féltékenykedj , te már rég döntöttél
Neked ott a te kis Jakucid .
Kicsizolika már a szabit is kivette, te mit tettél ?
Rengeteg motoros volt ma, a citás felvonuló csoport Pesti oldalról Megyeri hídon át ment Szentendre irányába, mi meg mentünk a rómaira és onnan meg szembe is jött sok motoros. Vagy a citások váltak két csoportra vagy volt két motoros találka ma?
én is vótam ma gurulni, de főleg városban, alkatrészbeszerzés miegymás, 2-re megcsináztuk a gépet, meglátogattam egy Jakut, aztán mentem dolgomra. harap a kicsike
Öcsilaci épp azért léptem fel hogy én is neked megköszönjem. Nagyon jó nap volt. Jól számolom hogy majd 250 km-et tettünk meg? Rómaira még kiültünk Krisztával és Zizerrel. Szval nekem még a finish is jó volt . Ja és most meg előttem a jéghideg szüretlen buzasör. Ettől rosszabb napom ne leygen soha Gyerekek, Alsópetény, Hármaskönyv étterem, hát okvetlenül aki nem ismeri menjen el. Pukkadásig, szó szoros értelemben ettük magunkat. Aztán ott sütkéreztünk a Bánki tón mint a gyíkok .
Viszont a szomorú hír hogy Adria-i túrát Zizzer lemondta . Hmmm túl korai volt az öröm, hogy 6-al indul máris a tervezett út. Meglátjuk mennyien maradunk aug 3-ig
Kifelejtetted magad kicsizolika
Már te is közénk tartozol
Sziasztok!
Nagyon Jót gurultunk ma Thunderral. Az idő fantasztikus volt, meglátogattuk Alsópetényben a hármaskönyvet, természetesen pukkadásig ettük magunkat. Még a Citadella tekergőre is eljutottunk
(épp hogy megcsíptük őket.) ahol találkoztunk Zizzerrel.
Szuper nap volt! Kösssssz MISI.
Üdv itt .
Egy - két képet azért feltölthetnél az adatlapodra .
Persze nem magadról .
Egy picit ha visszalapozol akkor majd minden kérdésedre találsz választ is (és még sok minden másra is).
Dubszika: van hely a zzrmania-n hogy felrakjad a zzr-ek kézikönyveit (250, 400, 500, 600, 1100, 1200, 1400), akkor ilyen "újoncok" le tudják szedni egyből.
Van egy ZZ-R 400-as motorom :) De sajnos nem sehol sem találok róla leírást, mondjuk milyen olajat ( motor, és hidraulika) vegyek bele.
Hol lehetne ilyet szerezni?
Nagyon köszi :)
a "hidraulika" olajnál nem egészen értem mire gondolsz ( ugye nem markolós-homlokrakodós a gép? ).
Amúgy a kenőanyagai a következőek:
Teleszkóp olaj / villaszár: 429 CM3 SAE 10W
Motorolaj, szűrőcsere nélkül: 3,2 LITER 10W40
Szűrővel: 3,5 LITER 10W40
Fékfolyadék: DOT 4
A fékolaj mindegy milyen márka, a motor-váltóolaj itt a csapatban elég változó, de a Kawa gyári olaját, a Fuchs-Silkolene-t elég sokan használják közülünk ( vajon honnan vehetik ? ) ...
ja: és adatlap. valamit karistoljá' fel, hadd lássuk a gépet.
Nincs, kész, elfogyott. Bevittem karácsonykor a cégbe, mind elfogyott.
Utánpótlás sajnos (olyan) nem lesz, régi családi házat eladták szüleink és vele a rengeteg kajszi barack fákat is .
Van a telken de ritkán terem jól, mert lefagy, ha az idén nem fagy le akkor meg menni kéne szedni ! (320 km oda, 320 vissza).
Na?
De van: Tequila, Whisky, Cognac, Bor (fehér, vörös), Sör, Sake...
meglájjuk. egyelőre a váz festése kopik, lehet be kéne karbonmatricázni
remélem páleszod még maradt... (az a kellemesen barna sok gyümölccsel)
Tisztelet 0.
Tudod mit, rajzold meg magadnak!
Én lementem egy anno egy A4 lappal és "gorombán" megvázoltam. Mivel nincs itthon szkennerem, elfaxoltam a cégbe onnan a szerverről elküldtem emailba tiff-be, beolvastam a Corel-be és rárajzoltam egy "szépet" (nem a korral járó, remegő kézzel rajzolt görbék). Persze csak az egyik oldalt a másikat tükrözöd, azzal hogy az üzemanyag csap oldalinál egy kört ki kell vágni. A térd a tanknál két oldalt, tankpad a közepén, oldalt a csizma szára ahol érintkezik és végül a benzintyúkok lábszára a két rögzítő kampó között. Ezek kezdtek nekem "fakulni", vagyis a védő polír krémet ott koptattam le először. Ha gondolod, eljössz és újracsináljuk, még van átlátszó fóliám is még.
Miiiiiii? Nincs. Vegyél. Csináld magad
Majd még keresgélem ma este ahogy jutnak eszembe lehetséges
helyek ahova elrakhattam.
bringa jó, csak tekerj sokat! sör is legyen
sablon? ? ?
Vannak nem motoros barátaim is, a holnapi nap az övéké .
nem próbáltam, de nem is fog kelleni, túlparáztam a témát. visszaadom vmikor... viszont a védőfóliasablonok lehet kellenének...
mentek vmerre hoonap?
Ha nem kell akkor el ne tűnjön!
Ha még is felraknád, vízzel locsolgasd és úgy illeszd fel a tankra nehogy porszemcsék kerüljenek közé és összekarcolja a tankod .
Neked ott a te kis Jakucid .
Kicsizolika már a szabit is kivette, te mit tettél ?
Rengeteg motoros volt ma, a citás felvonuló csoport Pesti oldalról Megyeri hídon át ment Szentendre irányába, mi meg mentünk a rómaira és onnan meg szembe is jött sok motoros. Vagy a citások váltak két csoportra vagy volt két motoros találka ma?
én is vótam ma gurulni, de főleg városban, alkatrészbeszerzés miegymás, 2-re megcsináztuk a gépet, meglátogattam egy Jakut, aztán mentem dolgomra. harap a kicsike
Viszont a szomorú hír hogy Adria-i túrát Zizzer lemondta . Hmmm túl korai volt az öröm, hogy 6-al indul máris a tervezett út. Meglátjuk mennyien maradunk aug 3-ig
Kifelejtetted magad kicsizolika
Már te is közénk tartozol
Nagyon Jót gurultunk ma Thunderral. Az idő fantasztikus volt, meglátogattuk Alsópetényben a hármaskönyvet, természetesen pukkadásig ettük magunkat. Még a Citadella tekergőre is eljutottunk
(épp hogy megcsíptük őket.) ahol találkoztunk Zizzerrel.
Szuper nap volt! Kösssssz MISI.
úgy látszik, a tavasz hatása egyre erősebb
És még találkoztam egy kutyával is és a sleppel
Egy - két képet azért feltölthetnél az adatlapodra .
Persze nem magadról .
Egy picit ha visszalapozol akkor majd minden kérdésedre találsz választ is (és még sok minden másra is).
Dubszika: van hely a zzrmania-n hogy felrakjad a zzr-ek kézikönyveit (250, 400, 500, 600, 1100, 1200, 1400), akkor ilyen "újoncok" le tudják szedni egyből.
Van egy ZZ-R 400-as motorom :) De sajnos nem sehol sem találok róla leírást, mondjuk milyen olajat ( motor, és hidraulika) vegyek bele.
Hol lehetne ilyet szerezni?
Nagyon köszi :)