Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben a sorrendben! viszek én Neked barackot, ha megcsinálod (pálinkáról van szó, nem hot young teens )
mikor? hol? Jakuval vártunk is a yamakánál
Szia,

a "hidraulika" olajnál nem egészen értem mire gondolsz ( ugye nem markolós-homlokrakodós a gép? ).
Amúgy a kenőanyagai a következőek:

Teleszkóp olaj / villaszár: 429 CM3 SAE 10W
Motorolaj, szűrőcsere nélkül: 3,2 LITER 10W40
Szűrővel: 3,5 LITER 10W40
Fékfolyadék: DOT 4

A fékolaj mindegy milyen márka, a motor-váltóolaj itt a csapatban elég változó, de a Kawa gyári olaját, a Fuchs-Silkolene-t elég sokan használják közülünk ( vajon honnan vehetik ? ) ...

ja: és adatlap. valamit karistoljá' fel, hadd lássuk a gépet.
Magának aztán integethet az embör fia...

Nincs, kész, elfogyott. Bevittem karácsonykor a cégbe, mind elfogyott.
Utánpótlás sajnos (olyan) nem lesz, régi családi házat eladták szüleink és vele a rengeteg kajszi barack fákat is .
Van a telken de ritkán terem jól, mert lefagy, ha az idén nem fagy le akkor meg menni kéne szedni ! (320 km oda, 320 vissza).
Na?
De van: Tequila, Whisky, Cognac, Bor (fehér, vörös), Sör, Sake...
tisztelet? örülj, hogy nincs, az azt jelentené, hogy öreg vagy mosmá nem nyalok többet, még a végén azt hiszik heterók vagyunk
meglájjuk. egyelőre a váz festése kopik, lehet be kéne karbonmatricázni
remélem páleszod még maradt... (az a kellemesen barna sok gyümölccsel)
Murphy , itt rakosgattam egész télen, most nem találom .
De ahogy látom nem nagyon érdemled meg hogy keressem.
Tisztelet 0.
Tudod mit, rajzold meg magadnak!

Én lementem egy anno egy A4 lappal és "gorombán" megvázoltam. Mivel nincs itthon szkennerem, elfaxoltam a cégbe onnan a szerverről elküldtem emailba tiff-be, beolvastam a Corel-be és rárajzoltam egy "szépet" (nem a korral járó, remegő kézzel rajzolt görbék). Persze csak az egyik oldalt a másikat tükrözöd, azzal hogy az üzemanyag csap oldalinál egy kört ki kell vágni. A térd a tanknál két oldalt, tankpad a közepén, oldalt a csizma szára ahol érintkezik és végül a benzintyúkok lábszára a két rögzítő kampó között. Ezek kezdtek nekem "fakulni", vagyis a védő polír krémet ott koptattam le először. Ha gondolod, eljössz és újracsináljuk, még van átlátszó fóliám is még.

Miiiiiii? Nincs. Vegyél. Csináld magad
kihúzod a gyufát öreg, megkereslek és akkor innunk kell egy fűszeres páleszt jóvan, nem sürgős, csak érdekelne, h egyezik-e azokkal a helyekkel ahol én koptatom a vázat... vázon van egyáltalán?
Végignéztem a fiókokat, nem találom őket. A télen itt rakosgattam őket, most nincsenek semerre. .
Majd még keresgélem ma este ahogy jutnak eszembe lehetséges
helyek ahova elrakhattam.
nem a snakeboard-osok vannak ezen a héten?

bringa jó, csak tekerj sokat! sör is legyen

sablon? ? ?
Holnap bringázok :)
Vannak nem motoros barátaim is, a holnapi nap az övéké .
Te aztán gyorsan lecsapsz, én nem vettem ki szabit a nagy beavatásra

nem próbáltam, de nem is fog kelleni, túlparáztam a témát. visszaadom vmikor... viszont a védőfóliasablonok lehet kellenének...

mentek vmerre hoonap?
Köszi az infót! :) A napokban feltöltök pár képet! :)
Apropó, jut eszembe, a mágneses tankvédőt kipróbáltad?
Ha nem kell akkor el ne tűnjön!
Ha még is felraknád, vízzel locsolgasd és úgy illeszd fel a tankra nehogy porszemcsék kerüljenek közé és összekarcolja a tankod .
Te ne féltékenykedj , te már rég döntöttél
Neked ott a te kis Jakucid .
Kicsizolika már a szabit is kivette, te mit tettél ?

Rengeteg motoros volt ma, a citás felvonuló csoport Pesti oldalról Megyeri hídon át ment Szentendre irányába, mi meg mentünk a rómaira és onnan meg szembe is jött sok motoros. Vagy a citások váltak két csoportra vagy volt két motoros találka ma?
ne fűzd a zsenge husit Papa!

én is vótam ma gurulni, de főleg városban, alkatrészbeszerzés miegymás, 2-re megcsináztuk a gépet, meglátogattam egy Jakut, aztán mentem dolgomra. harap a kicsike
Öcsilaci épp azért léptem fel hogy én is neked megköszönjem. Nagyon jó nap volt. Jól számolom hogy majd 250 km-et tettünk meg? Rómaira még kiültünk Krisztával és Zizerrel. Szval nekem még a finish is jó volt . Ja és most meg előttem a jéghideg szüretlen buzasör. Ettől rosszabb napom ne leygen soha Gyerekek, Alsópetény, Hármaskönyv étterem, hát okvetlenül aki nem ismeri menjen el. Pukkadásig, szó szoros értelemben ettük magunkat. Aztán ott sütkéreztünk a Bánki tón mint a gyíkok .
Viszont a szomorú hír hogy Adria-i túrát Zizzer lemondta . Hmmm túl korai volt az öröm, hogy 6-al indul máris a tervezett út. Meglátjuk mennyien maradunk aug 3-ig

Kifelejtetted magad kicsizolika
Már te is közénk tartozol

mi már csak így vagyunk, melegszik az idő...
Sziasztok!
Nagyon Jót gurultunk ma Thunderral. Az idő fantasztikus volt, meglátogattuk Alsópetényben a hármaskönyvet, természetesen pukkadásig ettük magunkat. Még a Citadella tekergőre is eljutottunk
(épp hogy megcsíptük őket.) ahol találkoztunk Zizzerrel.
Szuper nap volt! Kösssssz MISI.
dubszika, tuncika - srácok, hát ez nagyon kedves egymástól.
úgy látszik, a tavasz hatása egyre erősebb
Nah MT-03 ismét megvolt (röff röff) most edzés azt vissza FZ-1S-ezni
És még találkoztam egy kutyával is és a sleppel
Tuncika: van hely, de egyelőre csak a 600-asé van meg. dobd át mind, megcsinálom!
Üdv itt .
Egy - két képet azért feltölthetnél az adatlapodra .
Persze nem magadról .
Egy picit ha visszalapozol akkor majd minden kérdésedre találsz választ is (és még sok minden másra is).

Dubszika: van hely a zzrmania-n hogy felrakjad a zzr-ek kézikönyveit (250, 400, 500, 600, 1100, 1200, 1400), akkor ilyen "újoncok" le tudják szedni egyből.
Sziasztok!

Van egy ZZ-R 400-as motorom :) De sajnos nem sehol sem találok róla leírást, mondjuk milyen olajat ( motor, és hidraulika) vegyek bele.
Hol lehetne ilyet szerezni?
Nagyon köszi :)