Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közös ismerős szerint dugulás vagy membrán...
Öcsilacival 10:00-kor az m3-as kijárati MC Donaldsnal találkozunk aztán megyünk. Valahova. Valamerre.
17:00-ra vissza vagyunk Citadellára. Aki akar, csatlakozzon.
na végre itthon. sikerült beállítani a karbit, h ejtse a fordulatot rendesen meg jól vegye a lapot, cserébe egy minimálisat harákol
Hát nekem is berakta a hétvégi saját motorozásnak
Most hívott haver, hogy összerakta de megint valami gáz van a karbival. A szinkronteszteren kiválóan ment, most meg összerakva ejti a fordulatot alapjáraton lefullad, és gázadásra is lórugásként jön az erő (egy ideig semmi azt rukk és megindul mint a rakéta). Szóval sajnos csak tesztmotorozni megyek :(
Gondoltam én, de a túrás cikkben csak ST lett belőle , na mindegy nem fontos. De tényleg!
Látom többen készülődtök a hétvégén ide - oda tesztelni, én meg hétfő óta dögrováson vagyok, mára meg teljesen kidőltem. Részemről ennek a hétvégének sajnos ennyi!
Igen...ezért volt a röhögő fej...én is rá gondoltam
Ati barátomnak az van! Tátrás túrán nézegethettük eleget.
Csörögj: addigra már az Fz hajtókar is csörögni fog sztem... nem hiszem hogy a zongora kibírja majd a Kawasakin edződött csuklónkat...
Honnan vettél Sprint Rs-t ?
Az utóbbi hozzászólások alapján a topik alcíme lassan „, de vágyom egy Triumphra” lesz? Nekem a 2009 -es 675 van fent háttérként, a múlt hétvégén meg Sprint RS -en gurultam.
triple triple reggel teszteltem milyen a háromhenger

holnap én csak kb dél felé leszek mobil, mert reggel olajcsere... majd csörgök merre vagytok!
Engem a forma(már) nem befolyásol, sőt: tulképp nem is teccik az ST.

Ha szép motor, akkor nekem ZZR, Benelli TNT, Z900/Z1R

De amennyire a motorozás és az öröm eszenciáját adta az angol gyerekeknek, pont a Sduke hiányosságainak célzott elpusztításával - na az gyerebe...
Speedtriple istenien néz ki! Sokáig háttérképként trónolt a monitoromon.
Jah, érkezem.
Úgy tervezem h 9 fél1o között érek fel.

Az eregy nem is zsibbaszt (azt max. a hringen akarnám, de ott is béna lennék vele) én konkrétan a majdani megbarmult motoromat keresem : SDuke - Z1 - Fz1 - Monster s4r - Speedtriple tartományból.

(És félek, h az utolsónak tartogatott ST borítani fog mindent: az angol SBK-soknál legalább is borított, és az én elvárásaimat fogalmazták meg pont az indoklásban... )
Dog! Holnap jössz ide fel tesztnapolni akkor. Én reggel elzúzok mociért, azt kawa-szalon Z1000, és ER-6n aztán Yamahánál FZ-1, MT-03 és R6 (ha lesz). Sajna R1 tuti nem kerül a seggünk alá.
ahoj! kex, meglett a karbi? kelleni fog!
THUNDER! Én benne vagyok a motorozásban és Alsópetényt is bevállalnám, csak nem érem el az étterem honlapját, igy hát a telefonszámukat sem tudom.
Mondj egy időpontot hogy holnap hol és mikor én ott leszek, lehet hogy jön a TDM.-es haverom.
Tavaly cseréltettem az Achilles-sarok olaját. Nem erősítettem a rugón, csak olaj. Túl sokat így nem változott, továbbra is össze tudd ülni egy kemény fékezésénél+kátyú.

Kíváncsian várom Jaku véleményét, mert az olajcsere önmagában nem fogja megoldani a lágy elsővilla problémáját.
Tényleg - kerekenként... ami azért hasznos, mert így kerekezve/stoppizva el is tudok menni a gumisig, nem kell kézben cipelnem...
kerekenkén
Én magamnak szoktam kivenni/visszarakni a kereket, úgy 2 rugó a fel-le szerelés+centír.
Én csak reggel megyek el gépért tehát 10:00 re tuti nem érek oda sehova és szeretnék a Yamahásoknál azért tesztelni. Délután egy laza gurulásban benne vagyok de délelött nem sorry.
ilyen fejet akartam
jóvan Thundi most olvastam
látom ám, nem rossz kínálat, de nnyira nem lesz xar a tesztnap (jól akarok motorozni drága milliós gépeken ).
nekem meg 4re itthon köll lennem, mer aztán időre megyek