Mehetünk, valami kis komolyabb túrában is benne vagyok. Ötlet?
Szval legyen olyan 10:00-kor "gyülekezés", aztán vhol ebéd útközben aztán meg uzsgyi 17:00-ra a "hegyre". Na?
Kawa tesztnap er6 vagy z1000 nem dobb fel, egy mert két mocira lesznek dögivel, kettő: én inkább végre kipróbálnék egy zx6r vagy zx12r -t. Tudom Cegléden van az is ...
Többiek? Gyerünk csajok (dub, peeter, jaku, kiralyfi, zizzer, ... és ne soroljam tovább ) itt a tavasz .
Hármas könyv étterem, Alsópetény? Óriási kaja, elfogadható áron
Hát ma nekem YamahaWorld-ben 5990-et mondtak első-hátsó leszedés-felszerelés-centirozásra mikor megvettem a Sportattackot, de haverom azt mondta passzoljam inkább ö majd elviszi másik gumishoz aki 4000-ért csinálja mindezt.
Meg figyuli!
Általában motorszervizek meg gumisok mennyit kérnek egy pár gumi le és felszerelésért centírozással együtt?
Mert én most kaptam egy ajánlatot, hogy Road Attack első+hátsó+szerelés centírozással: 60.000
Szerintem ez jó vétel lenne...
Vélemény?
Szia THUNDER.
Nem tudom, hogy jössz-e szombaton a citadellára, de előtte elmehetnénk valamerre gurulni 1-et. Okoskának is lehetne szólni, illetve más is bekapcsolódhat ha kedve.
A telóról feltétlenül számolj be: egyre inkább a motor 'Achilles-sarkának' érzem az első telókat, már ha élhetek ezzel a képzavarral
És nekem is még a 2oo2-es (gyári) olaj van benne, szóval vastagon csereérett...
Köszi kutya mindent! Átvettem a láncszettet, megvettem a gummákat is tehát szombatra menetkész a motor, várlak tesztmotorozni.
Összeségében kiváncsi vagyok milyen lesz mert volt:
- Első teló olaj és rugócsere keményebbre
- Hátsó gátló felkeményítése
- Karbiszinkron
- Benzincsap helyrehozása (végre van tartalékom)
- Gázbowdenek kipofozása
- Teljes motor és levegőrendszer takarítás
- Lánszett csere
- Új gumik!
Sziasztok!
Volt már vhol szó róla de sajna nem találom, hol lehetne venni az idomokba való csavarokat nem tudja valaki?
Hétvégn cita, jöjjön aki tud!
Üdv
Amit néztem az Berki Zsolti féle.Ő versenymotorokat épít,a pannon ringen van szervíze.Megveszem,majd lesz vmi...legfeljebb kuka,de legalább tudni fogjuk,h olyat nem kell venni többet!Amúgy köszi..Majd megírom az eredményt!
Hali Vízpumpa tömszelencéhez keresd öket. http://www.germalex.hu/szimeri... . Én vettem és tökéletesen passzol. Csapágyat és szimeringet is cserélj az egész nem kerül 5e forintba. Ha kell méret szólj
Épp akartam ajánlani az r17.hu -t.
Én ezt vettem: Michelin Pilor Road 2
73 eft és házhoz szállítással, Öcsilacinak is ez van, igaz én még nem rakom fel, van a jelenlegikbe még 2 ekm. De már ketten fogjuk "tesztelni" öcsilacival, kétkomponenses, nagyon kíváncsi vagyok
Én mondjuk azért örülnék annak is ha hátul rendesen tapad a Metzeler után. Maradok az egyféle guminál inkább, más ismerős tanácsára sport lesz (Roadtól inkább eltanácsoltak).
szombaton tesztnapon ott a helyem, de a cita asszem kimarad, mert dolgom van du.
Szval legyen olyan 10:00-kor "gyülekezés", aztán vhol ebéd útközben aztán meg uzsgyi 17:00-ra a "hegyre". Na?
Kawa tesztnap er6 vagy z1000 nem dobb fel, egy mert két mocira lesznek dögivel, kettő: én inkább végre kipróbálnék egy zx6r vagy zx12r -t. Tudom Cegléden van az is ...
Többiek? Gyerünk csajok (dub, peeter, jaku, kiralyfi, zizzer, ... és ne soroljam tovább ) itt a tavasz .
Hármas könyv étterem, Alsópetény? Óriási kaja, elfogadható áron
Hétfőn elmegyek és megnézem!
Általában motorszervizek meg gumisok mennyit kérnek egy pár gumi le és felszerelésért centírozással együtt?
Mert én most kaptam egy ajánlatot, hogy Road Attack első+hátsó+szerelés centírozással: 60.000
Szerintem ez jó vétel lenne...
Vélemény?
Amúgy szép kis lista, majdnem egy nagygenerál!
Nem tudom, hogy jössz-e szombaton a citadellára, de előtte elmehetnénk valamerre gurulni 1-et. Okoskának is lehetne szólni, illetve más is bekapcsolódhat ha kedve.
És nekem is még a 2oo2-es (gyári) olaj van benne, szóval vastagon csereérett...
Összeségében kiváncsi vagyok milyen lesz mert volt:
- Első teló olaj és rugócsere keményebbre
- Hátsó gátló felkeményítése
- Karbiszinkron
- Benzincsap helyrehozása (végre van tartalékom)
- Gázbowdenek kipofozása
- Teljes motor és levegőrendszer takarítás
- Lánszett csere
- Új gumik!
Indulhat a szezon!
Indulhat
Nem tudom mekkorák a kawa idomcsavarok de a Malagutihoz kaptam vagy 20 dekát. Ha írsz méretet és stimmel szívesen átpasszolom
Volt már vhol szó róla de sajna nem találom, hol lehetne venni az idomokba való csavarokat nem tudja valaki?
Hétvégn cita, jöjjön aki tud!
Üdv
Én ezt vettem: Michelin Pilor Road 2
73 eft és házhoz szállítással, Öcsilacinak is ez van, igaz én még nem rakom fel, van a jelenlegikbe még 2 ekm. De már ketten fogjuk "tesztelni" öcsilacival, kétkomponenses, nagyon kíváncsi vagyok
Meg ha Zizzer középsztenderig lebírta vele rakni a motort, akkor nekem tökéletesen megfelel!