- Hallja, lökje már át a telefonszámát maga... erre a Yamahásra benéznék, érdekes lesz Z1-FZ1 összehasonlításnak
- A láncszettet már eleve megrendeltem, amikor beszéltünk róla: ma délután érkezik. Holnap d.e. tudom is küldeni - ha Neked is jó. Az ár amit beszéltünk.
- Igen, jól tudod a méreteket. Én 110-est még nem mertem előre feltenni (én csak elsővel fékezek) szerintem stabilabb egyenes futása, és jobb, kiszámíthatóbb a mélyre dönthetősége a gyári méretnek. Egyedüli negatívum, h kicsit több erő kell a jobb-bal váltott kanyarokban, a lapról/lapra fordításhoz. ( de ez is csak következtetés: nekem hátul a 160/150 cserének lett ez az eredménye, h könnyebben átforul a gép a két végpont között)
Én valszeg megyek és akkor útba ejtem a szintén közelben (Soroksári út) lévő Yamaha Worldös rendezvényt is ahol szintén mindent ki lehet próbálni (MT-03, R6, és FZ1 lesz asszem a nyerő). Jah és ott ingyen kaja és pia is van mindig :)
Más. Kutya kérem a láncszettet (bár nem sikerült kideriteni mi a gyári beállítás a 400ason, gyanitom nem sokban tér el a 600tól) jó lenen ha csüt-pénteken ideérne (O vagy X gyűrűs a lánc és milyen márka? DID?).
Ugye hivatalosan a kerekeink 120/60R17 és 160/60/R17 mert most nálam asszem elöl 110es van. Miben változik a szélesebb gumival?
Üdv Sürgösen keresek megvételre 88-89-es Kawasaki ZX10 Vázat papiros vagy papirozható legyen. vagy esetleg bontásra normális áron robogó beszámitással komplett zx10et vagy zzr1100at csak papirozható érdekel. . a számom:06304875663 üdv Gábor
tecsózacskóval? akkormár jobb ha a bukódra is húzol egyet, legalább teljesen hülyének néznek én is megnéztem, de úgy döntöttem, hogy csizma fölött nem ázom el.
a ponyvával meg az a baj, hogy nem látsz ki alóla!
Azt én is láttam, de szerintem az egy pár Tesco-s szatyorral is helyettesíthető!
Én azzal a belebújós egybeesőruhával szemeztem 6e-ért.
Viszont a ponyva az fain, tuti vízálló!
Ha még egyszer ilyen buzisan írod le a nevem, akkor Semmilyet-Sokért-Sokára !
Amúgy rendesen, mint jóféle tökös, Kawás fasznak Neked is jár a kedvezmény: 37 a szett. 26 ért kapod.
Ez a 6kilósé, ezzel ezerrel kevesebbet forog 6-ban, meg valamivel kevesebbet is eszik.
Ha darabonként, a mostani fogszámra akarod összeállítatni, akkor kb. 3ezerrel Ft-tal hosszabb, de akkor kell a méret h mi van fent a vasadon !
Megvan 2 nap alatt a szett, 3-4 alatt a válogatós megoldás is.
Köszi, de nem hergelem már magam rajta. Legyalultam az egészet a f@szba, majd fényképezek szombaton, amikor kerékre veszem, a Z1000-et
Igazából csak két képet sajnálok: az LFP-s ZX6r pályagépet lefényképeztem mozgás közben, meg álló helyben a szponzoroknak...azokat vasárnap majd pótolnom kell.
tgyugyu: Idomokhoz csavarok, hát bontókban vagy az ebay-en, habár most az eur/huf miatt talán kicsit borsós (ebay.de: Edelstahlschrauben Motor ZZR 600 ZZR600 Kawasaki NEU, Artikelnummer: 370106458451, 24 Euro szállítással).
kutya: ha gondolod csörögj rám és elküldöd nekem a memkártyát, biztos ki tudok róla bányászni vmit.
jürgen (egy újonnan "levadászott" zzr 400-as a kawa börzén): tank védőt kettőt találtam, ebay.com-on, egyik Item: 290267792841 (35+27 USD) a másik Item: 300266131033 (47+27 USD). "Item number"-re keress rájuk, nézd meg.
Más: vettem egy Bluepanther v350-c kis gps-t (kell meg hozza sd kártya, igo8 fut rajta simán ), nem tudom eldönteni hogy és hova szereljem fel a mocira. Ti hova-hogyan szerelnétek fel, ötlet vagy segítség?
Jah most nem tudsz hivni mert otthon a mobilom, én meg a melóban vagyok :(
- A láncszettet már eleve megrendeltem, amikor beszéltünk róla: ma délután érkezik. Holnap d.e. tudom is küldeni - ha Neked is jó. Az ár amit beszéltünk.
- Igen, jól tudod a méreteket. Én 110-est még nem mertem előre feltenni (én csak elsővel fékezek) szerintem stabilabb egyenes futása, és jobb, kiszámíthatóbb a mélyre dönthetősége a gyári méretnek. Egyedüli negatívum, h kicsit több erő kell a jobb-bal váltott kanyarokban, a lapról/lapra fordításhoz. ( de ez is csak következtetés: nekem hátul a 160/150 cserének lett ez az eredménye, h könnyebben átforul a gép a két végpont között)
Más. Kutya kérem a láncszettet (bár nem sikerült kideriteni mi a gyári beállítás a 400ason, gyanitom nem sokban tér el a 600tól) jó lenen ha csüt-pénteken ideérne (O vagy X gyűrűs a lánc és milyen márka? DID?).
Ugye hivatalosan a kerekeink 120/60R17 és 160/60/R17 mert most nálam asszem elöl 110es van. Miben változik a szélesebb gumival?
Csóközön
Szombaton CITADELLA. Ahogy elnéztem jó idő lesz.
Ne felejtsétek Nyári időszámítás van a gurulás kezdete 17:00 óra.
Gyertek minél többen.
A fordulatszám úgy változik, h 72oo -nál 140-et megy, 92oo-nál 18o, a végsebességet kb. 12 ezernél éri el.
Viszont en is kerdeznek:
400-600 zzr kuplungja kozott van elteres?
Illetve inkabb, mivel elmeletileg nem sok van:
Milyen alkatreszek nem azonosak a zzr 400-600-on?
A 400asé mennyi?
De nem is hülye ötlet vágni rá két lukat és azt felhúzni esőben!
a ponyvával meg az a baj, hogy nem látsz ki alóla!
Én azzal a belebújós egybeesőruhával szemeztem 6e-ért.
Viszont a ponyva az fain, tuti vízálló!
vettem Lidülben csizma elázásgátló szerkezetet 2500-ért. egész jó, megérte. faszán lehet vele bábozni
Ha még egyszer ilyen buzisan írod le a nevem, akkor Semmilyet-Sokért-Sokára !
Amúgy rendesen, mint jóféle tökös, Kawás fasznak Neked is jár a kedvezmény: 37 a szett. 26 ért kapod.
Ez a 6kilósé, ezzel ezerrel kevesebbet forog 6-ban, meg valamivel kevesebbet is eszik.
Ha darabonként, a mostani fogszámra akarod összeállítatni, akkor kb. 3ezerrel Ft-tal hosszabb, de akkor kell a méret h mi van fent a vasadon !
Megvan 2 nap alatt a szett, 3-4 alatt a válogatós megoldás is.
Aktuálissá vált lánszett is (lánc, első hátsó lánckerék). Milyen fajtát tutsz nyomni és menyniért és mikorra?
Csóközön! és köszi.
Igazából csak két képet sajnálok: az LFP-s ZX6r pályagépet lefényképeztem mozgás közben, meg álló helyben a szponzoroknak...azokat vasárnap majd pótolnom kell.
kutya: ha gondolod csörögj rám és elküldöd nekem a memkártyát, biztos ki tudok róla bányászni vmit.
jürgen (egy újonnan "levadászott" zzr 400-as a kawa börzén): tank védőt kettőt találtam, ebay.com-on, egyik Item: 290267792841 (35+27 USD) a másik Item: 300266131033 (47+27 USD). "Item number"-re keress rájuk, nézd meg.
Más: vettem egy Bluepanther v350-c kis gps-t (kell meg hozza sd kártya, igo8 fut rajta simán ), nem tudom eldönteni hogy és hova szereljem fel a mocira. Ti hova-hogyan szerelnétek fel, ötlet vagy segítség?