Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdeztem a Kawásokat azt mondják sajna nem csoportos tesztmotorozás lesz hanem 1 felvezető 1 tesztelő. Mindhárom gépből csak egy-egy lesz elérhető
Oks! Holnap meg várom a lánszettet.
Nem is mostanra gondoltam, szombaton rádcsörögnék, ha arrafelé járok.
www.yamahaworld.hu

Jah most nem tudsz hivni mert otthon a mobilom, én meg a melóban vagyok :(
Bámmeg, mennyi lóvét fizettél ezért a sok nyolcasért ?
06-20-8088889 de nem zaklatni éjjelente
- Hallja, lökje már át a telefonszámát maga... erre a Yamahásra benéznék, érdekes lesz Z1-FZ1 összehasonlításnak

- A láncszettet már eleve megrendeltem, amikor beszéltünk róla: ma délután érkezik. Holnap d.e. tudom is küldeni - ha Neked is jó. Az ár amit beszéltünk.

- Igen, jól tudod a méreteket. Én 110-est még nem mertem előre feltenni (én csak elsővel fékezek) szerintem stabilabb egyenes futása, és jobb, kiszámíthatóbb a mélyre dönthetősége a gyári méretnek. Egyedüli negatívum, h kicsit több erő kell a jobb-bal váltott kanyarokban, a lapról/lapra fordításhoz. ( de ez is csak következtetés: nekem hátul a 160/150 cserének lett ez az eredménye, h könnyebben átforul a gép a két végpont között)
Én valszeg megyek és akkor útba ejtem a szintén közelben (Soroksári út) lévő Yamaha Worldös rendezvényt is ahol szintén mindent ki lehet próbálni (MT-03, R6, és FZ1 lesz asszem a nyerő). Jah és ott ingyen kaja és pia is van mindig :)

Más. Kutya kérem a láncszettet (bár nem sikerült kideriteni mi a gyári beállítás a 400ason, gyanitom nem sokban tér el a 600tól) jó lenen ha csüt-pénteken ideérne (O vagy X gyűrűs a lánc és milyen márka? DID?).

Ugye hivatalosan a kerekeink 120/60R17 és 160/60/R17 mert most nálam asszem elöl 110es van. Miben változik a szélesebb gumival?

Csóközön
Üdv Sürgösen keresek megvételre 88-89-es Kawasaki ZX10 Vázat papiros vagy papirozható legyen. vagy esetleg bontásra normális áron robogó beszámitással komplett zx10et vagy zzr1100at csak papirozható érdekel. . a számom:06304875663 üdv Gábor
Sziasztok.

Szombaton CITADELLA. Ahogy elnéztem jó idő lesz.
Ne felejtsétek Nyári időszámítás van a gurulás kezdete 17:00 óra.
Gyertek minél többen.
Halihó!Találkoztatok már utángyártott fejidommal,vagy más idommal? mi a véleményetek?A 93as zzr 1100as fejidom,jó már a 96osra?Köszi
A 6kilósé 15 - 48.

A fordulatszám úgy változik, h 72oo -nál 140-et megy, 92oo-nál 18o, a végsebességet kb. 12 ezernél éri el.
Az enyemet 15-52-vel vettem.

Viszont en is kerdeznek:
400-600 zzr kuplungja kozott van elteres?

Illetve inkabb, mivel elmeletileg nem sok van:
Milyen alkatreszek nem azonosak a zzr 400-600-on?
A 600asé 16-48?
A 400asé mennyi?
ötletes, szoktatok esténként szalonnát sütni és country-dalokat énekelni? jó, majd felteszünk a vicces motorosok topikba
A ponyvát azt motortároláshoz vettem a csillaggarázsomba!
De nem is hülye ötlet vágni rá két lukat és azt felhúzni esőben!
tecsózacskóval? akkormár jobb ha a bukódra is húzol egyet, legalább teljesen hülyének néznek én is megnéztem, de úgy döntöttem, hogy csizma fölött nem ázom el.
a ponyvával meg az a baj, hogy nem látsz ki alóla!
Azt én is láttam, de szerintem az egy pár Tesco-s szatyorral is helyettesíthető!
Én azzal a belebújós egybeesőruhával szemeztem 6e-ért.
Viszont a ponyva az fain, tuti vízálló!
csőszerelvény!

vettem Lidülben csizma elázásgátló szerkezetet 2500-ért. egész jó, megérte. faszán lehet vele bábozni
Szóval. (hogy a kérdésre reagáljak)

Ha még egyszer ilyen buzisan írod le a nevem, akkor Semmilyet-Sokért-Sokára !

Amúgy rendesen, mint jóféle tökös, Kawás fasznak Neked is jár a kedvezmény: 37 a szett. 26 ért kapod.
Ez a 6kilósé, ezzel ezerrel kevesebbet forog 6-ban, meg valamivel kevesebbet is eszik.

Ha darabonként, a mostani fogszámra akarod összeállítatni, akkor kb. 3ezerrel Ft-tal hosszabb, de akkor kell a méret h mi van fent a vasadon !

Megvan 2 nap alatt a szett, 3-4 alatt a válogatós megoldás is.
Kutymuty!

Aktuálissá vált lánszett is (lánc, első hátsó lánckerék). Milyen fajtát tutsz nyomni és menyniért és mikorra?

Csóközön! és köszi.
Köszi, de nem hergelem már magam rajta. Legyalultam az egészet a f@szba, majd fényképezek szombaton, amikor kerékre veszem, a Z1000-et
Igazából csak két képet sajnálok: az LFP-s ZX6r pályagépet lefényképeztem mozgás közben, meg álló helyben a szponzoroknak...azokat vasárnap majd pótolnom kell.
tgyugyu: Idomokhoz csavarok, hát bontókban vagy az ebay-en, habár most az eur/huf miatt talán kicsit borsós (ebay.de: Edelstahlschrauben Motor ZZR 600 ZZR600 Kawasaki NEU, Artikelnummer: 370106458451, 24 Euro szállítással).

kutya: ha gondolod csörögj rám és elküldöd nekem a memkártyát, biztos ki tudok róla bányászni vmit.

jürgen (egy újonnan "levadászott" zzr 400-as a kawa börzén): tank védőt kettőt találtam, ebay.com-on, egyik Item: 290267792841 (35+27 USD) a másik Item: 300266131033 (47+27 USD). "Item number"-re keress rájuk, nézd meg.

Más: vettem egy Bluepanther v350-c kis gps-t (kell meg hozza sd kártya, igo8 fut rajta simán ), nem tudom eldönteni hogy és hova szereljem fel a mocira. Ti hova-hogyan szerelnétek fel, ötlet vagy segítség?