Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen feliratot?
Ezt nem értem
Jaj , jaj , de ha Zizzer meglátja a feliratot ?
A börze semmi különös nem volt, jó kifogás gurulni egyet, összefutni ...
Látszik h csak a qrva BNV-nek nem akartak fizetni a qrva drága helyért a kiállításon. Ha lett volna moci próba lehetőség ..., de majd meglátjuk kinövi e magát jövőre. Árban volt érdekes moci is meg cuccos, de semmi eget rengető. Az új er6-n élőben, a "félbevágott" zx6 érdekes volt.
Köszi-köszi....egy hét lightos szerelés után,ugyanis a fényezés miatt teljesen ízeire kellett szedni :D csak készen lett. Majd holnap készítek még képeket aztán felteszem ide :)

Amúgy ilyen volt:
igen
Sziasztok,
ismét lenne két amatőr kérdés egy amatől zizzenttől... :

kutya bácsi javaslatára lebontottam a burkolatot és azt tapasztaltam, hogy mintha a kuplung mellett szivárogna az olaj - még nem mostam le, mert rám esteledett - szóval nem tudom a szivárgás pontos helyét, de ez előfordulhat a kuplung bovden végén, a rugónál?
Egy szimpla motorkiállítás volt az csá?
Tényleg szép lett, tehetnél még fel pár képet róla! Grat!
kawasaki börze.
Aaaaaztakuuuuuuuuuuuu...! verinájsz, nekem teccik!
Sziasztok!

Na végre sikerült összetákolni a zizzert :D
...Kutya: köszi a képeket...

Ne viccelj, én kösz: MAJDNEM akkora élmény volt nekem is a fotózás, mint az első, pályázatos fotók készítése anno
Köszönjük szépen, nem csak neked hanem mindenkinek aki szavazott vagy legalább megnézte. Kutya: köszi a képeket, aztán vigyázz ám mindenkire, meg többiek is magatokra.
Jó utat délutánra!
Jó estét!
Ma megjött a vadi új fesszabályzóm, ala 15 ropiért!
Holnap délelőtt megyek a drágámért, berakom az új szabit, és hozom haza. Nagytakarítás, tankolás, és ha úgy végzek kimegyek én is Törökbálintra. Majd valakit hívtok közületek, hogy ti merre jártok.
Jó éjt!
Ok, ahogy számolom, én is vmikor kettő előtt érkezem !
Gyüvünk Öcsilaci 12-13:00 között végez és már találkozunk útközbe vhol és zúzunk oda.
Ok, vettem, köszönöm.

z
Én csak szombaton tudok sajna

De annyit megpróbálhatsz, h valami jó színes fagyállóval feltöltöd, lelégteleníted, és egy helyben járatod (lehetőleg idomok nélkül)
Lehet hogy simán csak egy bilincs lazult meg, és azért folyik a hűtővíz !
Avatottabb ZZR-Szakik,
nem jár véletlenül valaki közületek vasárnap a Kawa-hétvégén Törökbálintnál? Csak mert lebetegedett a Zizim, ma munkából hazaérkezve elfolyt a hűtővizem (szerintem az, mert egyből felmelegedett a motor). Én pedig nem értek hozzá, épp a múlt héten beszéltem Áronnal, hogy leviszem hozzá egy komplett véleményezésre - ahol kell javításra -, de most nem merek elindulni.. Esetleg Áron, Kutya vagy valaki más, aki vágja a zizit, jön Törökbálintra és be tudna iktatni onnan egy 10 perces kis kanyart Budaörsre, és rá tudna nézni, hogy így szemre mekkora a baj, nagyon sokat segítene egy diagnózissal.... azért vasárnap, mert szombaton dolgozom...
Van esetleg köztetek valaki ilyen?

köszi

z
..
Természetes hogy összetartunk. Amúgy meg a lányok érdeme!
Nagyon dögösek!
Gratula nekik!
Elrendeztem a melót: legkésőbb egykor tudok indulni már !

Többiek ?
Inkább a formás idomoknak köszönd!
Bejutottak a 'motormosó' csajok a legjobb 10-be a szavazáson, hála a Ti lelkes értékeléseteknek is !

Köszi gyerekek!
De éédes!
Kár hogy hozzánk nem jöhet, mert már van egy.