Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha....
Vártam a kérdést:
Mennyit keresel?
Jó...most engedtem le a Komár tankjából a benzint. Még 81 forint volt, amikor beletankoltam anno...szívesen felajánlom Neked, felfestés nélkül is
én ilyen anonym szponzor vagyok
Hülye akkor én felfestem mindegyikötök nevét a moccra!
Lehecc...
Minden születésnapján vihetsz egy tank benzint neki
Dehogy....
Mindig örülök, ha széppé varázsolnak egy kicsi Zizit.
Grat!
Mint " " "névadó" " ", lehetek a keresztapja?
ja, a lényeg: a futár minden nap megy, délelőtt 10 és dél között tudsz vele találkozni, a Csepel-Váci út útvonalon megy.
Természetesen: igaz a magas ajró miatt kicsit drágább most ( kb 8 % -ot ballagott el az ára) de van polcon olaj is, szűrő is.
MSN (most) nincs, skype-on a pak.9000.bt -n megtalálsz , vagy itt a fórumon bármikor !
Hálló!

http://www.sportmotor.hu/motor...

Megmérettem a kicsikét.
hali Kutya!
áll még az olajos ajánlat? most lett kész a festés, meg öszeraktam a gépet, aztán olajcsere az aktuális, ha van msn címed, küld át mailben lécc, telom jelenleg nullán van, meg melyik nap vinné a futár pestre? olaj+szűrő
kösz Géza
Srácok!
Idomokhoz kéne csavar.
Van tippetek hogy honnan tudnék szerezni?
Nincs mit! De ha máskor erre jártok bárkinek él az ajánlat a fórumozók közül, van 2 ágyas is, és esetleg 3 vagy 4 ágyas is ha nagyobb lenne a buli egy jó nőnél maximum a kettő jobb
Köszi de szívesen látnak több helyen is, ha fent aludnék.

Azért kedves a felajánlás, bár az egy ágyas amúgy is kevés lenne: ha már motorozós/bulizós hétvége, akkor szükségem lesz egy kétágyas szobára is mellé
Szállásba esetleg tudok segíteni monoron ha erre fele akarsz maradni www.nyergeshotel.hu én itt dolgozom, nem túl olcsó de megéri 1 ágyas 11000 és még tudok adni 10% kedvezményt ez reggelivel, és talán hétvégére végeznek a termálfürdő felújjításával is akkor az is benne ven. Ha érdekel keress meg telefonon e-mail-en vagy akár itt a fórumon.
Helló!
Azt hittem, hogy nagyobb durranás lesz a Tbálinti kiállítás. Nem tudtam elenni, mert volt egy-két szopásom a fesszabályzóval, de sikerült megoldani. Tanultam belőle, hogy a Kawa ER-6n fesszabályzója NEM jó a Zizibe .
Végülis Csömörön sikerült vennem egyet egy bontóból, úgy hogy átkábelezve, új aksival, szezonra kész a moccom. Már csak a gumikat kéne megvennem.
Igazán nincs mit, örülök hogy segíthettem (és persze hogy ilyen könnyen megoldódott )
Úgy tudom nem (már kérdeztem én is BenZsoékat, de ők sem kaptak választ se a Kawától, se a BR -től) : a HRingen a ZX kupát is anyagi megfontolásból mondták le a zöldek, nem hiszem hogy erre költenének
Kár érte, én nagyon élveztem a Kawa estéket - plusz a tesztnap is nagy élmény volt, főleg a GTR 1.4 miatt

De ezért is várom a jövő hetet: szombat tesztnap a soroksárin, vasárnap HRing, Dunlop Trophy (innen a fórumról is sokan indulnak) jó móka lesz, lehet h a tesztnap után fenn is maradok, ne kelljen másnap felbumlizni megin' a Ringre...
Történet: kártyaolvasó, usb, látja.
Kijelöl, totalcommander, áthúz a számítógépre, másolás.
Egy képet átmásol, a másodiknál megáll, az eszköz nem látható felirat.

Kiveszem, másik gépbe átdugom: az olvasó és a kártya hibátlan, de azok a képek amik KI VOLTAK JELÖLVE , na azok eltűntek róla

CrazyJoe motorja, a stuntosok, a ZX6r bele, minden... szétbökött az ideg
Hali!
Nem tudjátok véletlen, hogy lesz e idén kakucsringen tesztnap, illetve a hringen kawa napok minden hónapban mint ahogy az elmúlt évben volt?
kutya,

thx a hűtővizes tippet - a szivattyúnál fáradt el az egyik cső a bilincs mellett, azt kellett kicserélni:-)
Áhááá...már értem akkor hogy honnan vettem :D Nem tudtam hogy hol láttam,csak megtetszett :P De így a motoron szerintem már nem olyan jó :(
Ha elérhető még a kártya, "látható", akkor ne bántsd. Add oda szamgepes haverodnak vagy juttasd el hozzám. Lehet kimenthető még vmi ?!
Lesz próba, jövő szombaton a soroksárin lévő kereskedésben. Új Z1000, és minden jóság.

Én megyek is fel, azt hiszem kellően megmarhultam az elmúlt 1-2 évben egy Z-hez
Én csináltam a nagy géppel, vagy 5 képet róla. Hazajöttem, beraktam a kártyaolvasóba a kártyát, egy villanás, és az ÖSSZES kép levegőbe a kártyáról
Úgyhogy hoztam is képet, meg nem is felrobbanok baszki...pedig a stuntosokról is kemény fotókat csináltam
Ha valaki holnap kimenne erre a kawa börzére egy jobb fényképezővel csináljon még pár jobb képet erről a "nyitott" zx6r-ről .
Sajnos nálam csak a mobil volt .
Most már Capiche?