Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vesémbe látsz , már épp akartam szólni, hogy úgy döntöttünk összerakás előtt nagyszervíz és xenyonosítás. Ezzel is kevesebb az esélye a friss fényezés megsértésének. Mikorra gondoltál?
A doboztartót én úgy készítettem (nem ajánlom, kiborító egy macerás dolog ) így legalább tényleg pontosan olyan, amilyenre szerettem volna.
Dobozt a Louis-ból érdemes, vagy márkásabbat ebay-ről használtan. ( nekem 15-be megállt a 2 sisakos MotoDetail doboz )
Esetleg használtat meg lehet nézni a tartóból is - RamAir is talált a neten.

RamAir: megjött a holmid, ha gondolod hétvégére összehozzuk az átadást, némi borozással megtámogatva...
Szia Kutya!

egy kérdés! hátsó meg lodaslsó doboztartot be lehet feléd szerezni vagy tudsz valami dróótót rá? nem sürgös! ja dobozi is kénne ocsoé: de ha van valakinek használta...."

juni közepén mék mo-ra 1 honapot leszek otthon ha ide esik a túraés bele férek a csapatba felteszem a trénerre a mocit !?
Sorrend:

3. ez tutinak tűnik, végre nem a fejlett kapitalista kizsákmányolókat látnánk.
4.
1.-2.
Sziasztok!
Én is benne lennék a túrában, üljünk össze beszéljük meg.
zizzentek engem kifelejtettetek:-)))))))
a feldobott túraútvonalakból nekem a 2 és a 4 szimpi, de azt hiszem, bárhova szívesen elindulok - valami azt súgja, hogy a társasággal nem lesz gond
Egyenlore "nincs tura" , hely meg mindig van , mert a jelentkezok 40% az utolso pillanatig ugy is lemondja .
Idoben akartam "feldobni" az otletet, igy a kovetkezo 1-2 honapban lehetne kidolgozni 2-3 "csomagot" aztan kivalasztani es szervezkedni.
Mivel en nem vagyok nagyon (egyaltalan) tapasztalt turazo oszinte legyek Kutyara (nem is tevedtem ), Okoskara (ut-tapasztalatok) es Zizzere (szervezesi turelme) szamitok .
Okoskaval le kell uljek meg megnezni az idei vitorla verseny idopontokat, ezt valamikor a jovo hetig meg fogjuk beszelni. Kituzni akkor 2-3 idopontot (szombattol-szombatig). Erdelyi es Horvat turakat majd en megprobalom "felvazolni", lehetoleg egy borozas-sorozessel osszekotve, szereny otthonomban segitsegul hivva az erdeklodoket. Oszinte legyek ekkora erdeklodesre nem szamitottam .
Sziasztok, ZiZZeRek!

nos, egy ilyen túra engem is érdekelne, szívesen részt vennék valami hasonlóban, csak tudni kellene, hogy mikorra esedékes, hova és mégis mennyiben érinti a költségvetésemet...

de benne lennék, szóval jelentkezők között vagyok, ha van még szabad hely opciósan
Nálam megosztott az első hely: 4 - 2 , aztán 1 és 3.

Svájc-Ausztria főleg a két évvel ezelőtti Szlovén kanyar élményei miatt, az a túra nálam a Top3-ban van az elmúlt 15 év gurulásai között...
Akkor indulonak a kovetkezo otletek vannak:
1-szlovakia
2-ausztria-svajc
3-horvatorszag-t
engerpart-bosznia v. montenegro
4-erdely

lehet kezdeni gondolkozni? ki hova szertne-menne?
en ebben a sorrendben: 3-1-4-(2)
a () legvalszeg nem.
tobbiek?
Tényleg szép, de murva a Ziziknek Én azon járok ki-be (kb. 5-600 méter). Arra jó, hogy egy kicsit bemelegedjen, visszahűljön minden alkalommal, de motorozni...
...-előre kellene látni, hogy mikor indulunk (motor addigi profi felkészítése; szabi, stb.) - Ok, készülj. reggel indulunk... (mennyünkmááá effektus...)

-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni - ne foglalkozz vele. ha elfogy a pénzünk, megállunk mosogatni valahol. vagy kirabolunk egy automata benzinkutat - itt van amerika...

-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége - ok, akkor majd megyek előre, abból nagy baj nem lehet

A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög. - hagyjuk az ördögöt, Rammsteinnek még nem szóltam...

( psszt: csak egy apróság. láttam valamit. közel van, és k...va szép, no meg olcsó is.
csak az utak minősége khmmm... ki kéne próbálni a vasakat tavasszal egy hosszabb murvás/döngölt utas karikán hogy mennyire bírjuk az 'autópálya-mentességet', mert ide el kell jutnunk egyszer az fix )
Kiszámítható körülmények mellett nagyon valószínű, hogy csatlakoznék:
-előre kellene látni, hogy mikor indulunk (motor addigi profi felkészítése; szabi, stb.)
-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni
-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége
A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög.
Aztakurvaélet mekkora túrák szerveződnek itt
Megnézzem a lehetőségeket és beszélhetünk róla mert hogy ez attól függ hogy az ismerősömnek milyen kivitelű tranzitjuk lesz éppen ami bérbe vehető jutányos áron. Szerintem pl a hosszítottba befér 3 motor + tréler 6 v.8 fő + csomag
Peeternek és Thundernek is megteccett a teherautós-motoros túra.
Ha aktuális, akkor beszélgethetnénk róla: egy augusztusi Dolomitok mondjuk jól hangzana...
Hali itten vagyok kérdezz
Én is kérdezgetek feleslegesen amikor ott a googe :
http://www.pannoniaexpedicio.h...
Mi volt a "kifogásuk"? Voltak Pannoniával Kínáig? Van valahol beszámoló, képek ... ?
Én a felmaradt pár évem rászánnám !
egyre gondolunk hidd el...

Bár én még ilyen 'kommersz' dolgokat belevennék mint
"a görögök legszebb szigete - Korzika" vagy a Long Way Circle - európa négy sarka, körzővel...
3-ik rész: "ZZR megmássza az Andokat"
4-ik rész: "ZZR és az indiánok"
5-ik rész: "ZZR hazatér (Japán)"
6-ik rész: "ZZR a kenguruk nyomában"
7-ik rész: "ZZR Moskva-Vlagyivosztok, sinek mentén"
GG : GrossGlockner

...és kína ZZR szemmel - úgy indul, hogy a motorodat be sem viheted ( az olimpiára kimotorozó pannóniások is csak a határig mehettek a vassal ! )
Nekem már régi vágyam a 3K túra ( M.o - Olasz - Szicília - Afrika - Gibraltár - Portugál - Svájc - Olasz - Mo - Erdély - Török - Kis Ázsia - Görög - Haza )

És nem, eddig nem találtam szponzort, saját magamon kívül.

De ha valaki megcsinálja, akkor az olajat én állom a gépébe ! Úgyis túllóg az olajcserén egy ilyen karika...