A vesémbe látsz , már épp akartam szólni, hogy úgy döntöttünk összerakás előtt nagyszervíz és xenyonosítás. Ezzel is kevesebb az esélye a friss fényezés megsértésének. Mikorra gondoltál?
A doboztartót én úgy készítettem (nem ajánlom, kiborító egy macerás dolog ) így legalább tényleg pontosan olyan, amilyenre szerettem volna.
Dobozt a Louis-ból érdemes, vagy márkásabbat ebay-ről használtan. ( nekem 15-be megállt a 2 sisakos MotoDetail doboz )
Esetleg használtat meg lehet nézni a tartóból is - RamAir is talált a neten.
RamAir: megjött a holmid, ha gondolod hétvégére összehozzuk az átadást, némi borozással megtámogatva...
egy kérdés! hátsó meg lodaslsó doboztartot be lehet feléd szerezni vagy tudsz valami dróótót rá? nem sürgös! ja dobozi is kénne ocsoé: de ha van valakinek használta...."
juni közepén mék mo-ra 1 honapot leszek otthon ha ide esik a túraés bele férek a csapatba felteszem a trénerre a mocit !?
Egyenlore "nincs tura" , hely meg mindig van , mert a jelentkezok 40% az utolso pillanatig ugy is lemondja .
Idoben akartam "feldobni" az otletet, igy a kovetkezo 1-2 honapban lehetne kidolgozni 2-3 "csomagot" aztan kivalasztani es szervezkedni.
Mivel en nem vagyok nagyon (egyaltalan) tapasztalt turazo oszinte legyek Kutyara (nem is tevedtem ), Okoskara (ut-tapasztalatok) es Zizzere (szervezesi turelme) szamitok .
Okoskaval le kell uljek meg megnezni az idei vitorla verseny idopontokat, ezt valamikor a jovo hetig meg fogjuk beszelni. Kituzni akkor 2-3 idopontot (szombattol-szombatig). Erdelyi es Horvat turakat majd en megprobalom "felvazolni", lehetoleg egy borozas-sorozessel osszekotve, szereny otthonomban segitsegul hivva az erdeklodoket. Oszinte legyek ekkora erdeklodesre nem szamitottam .
nos, egy ilyen túra engem is érdekelne, szívesen részt vennék valami hasonlóban, csak tudni kellene, hogy mikorra esedékes, hova és mégis mennyiben érinti a költségvetésemet...
de benne lennék, szóval jelentkezők között vagyok, ha van még szabad hely opciósan
Tényleg szép, de murva a Ziziknek Én azon járok ki-be (kb. 5-600 méter). Arra jó, hogy egy kicsit bemelegedjen, visszahűljön minden alkalommal, de motorozni...
...-előre kellene látni, hogy mikor indulunk (motor addigi profi felkészítése; szabi, stb.) - Ok, készülj. reggel indulunk... (mennyünkmááá effektus...)
-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni - ne foglalkozz vele. ha elfogy a pénzünk, megállunk mosogatni valahol. vagy kirabolunk egy automata benzinkutat - itt van amerika...
-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége - ok, akkor majd megyek előre, abból nagy baj nem lehet
A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög. - hagyjuk az ördögöt, Rammsteinnek még nem szóltam...
( psszt: csak egy apróság. láttam valamit. közel van, és k...va szép, no meg olcsó is.
csak az utak minősége khmmm... ki kéne próbálni a vasakat tavasszal egy hosszabb murvás/döngölt utas karikán hogy mennyire bírjuk az 'autópálya-mentességet', mert ide el kell jutnunk egyszer az fix )
Kiszámítható körülmények mellett nagyon valószínű, hogy csatlakoznék:
-előre kellene látni, hogy mikor indulunk (motor addigi profi felkészítése; szabi, stb.)
-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni
-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége
A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög.
Megnézzem a lehetőségeket és beszélhetünk róla mert hogy ez attól függ hogy az ismerősömnek milyen kivitelű tranzitjuk lesz éppen ami bérbe vehető jutányos áron. Szerintem pl a hosszítottba befér 3 motor + tréler 6 v.8 fő + csomag
Peeternek és Thundernek is megteccett a teherautós-motoros túra.
Ha aktuális, akkor beszélgethetnénk róla: egy augusztusi Dolomitok mondjuk jól hangzana...
Nekem már régi vágyam a 3K túra ( M.o - Olasz - Szicília - Afrika - Gibraltár - Portugál - Svájc - Olasz - Mo - Erdély - Török - Kis Ázsia - Görög - Haza )
És nem, eddig nem találtam szponzort, saját magamon kívül.
De ha valaki megcsinálja, akkor az olajat én állom a gépébe ! Úgyis túllóg az olajcserén egy ilyen karika...
Dobozt a Louis-ból érdemes, vagy márkásabbat ebay-ről használtan. ( nekem 15-be megállt a 2 sisakos MotoDetail doboz )
Esetleg használtat meg lehet nézni a tartóból is - RamAir is talált a neten.
RamAir: megjött a holmid, ha gondolod hétvégére összehozzuk az átadást, némi borozással megtámogatva...
egy kérdés! hátsó meg lodaslsó doboztartot be lehet feléd szerezni vagy tudsz valami dróótót rá? nem sürgös! ja dobozi is kénne ocsoé: de ha van valakinek használta...."
juni közepén mék mo-ra 1 honapot leszek otthon ha ide esik a túraés bele férek a csapatba felteszem a trénerre a mocit !?
3. ez tutinak tűnik, végre nem a fejlett kapitalista kizsákmányolókat látnánk.
4.
1.-2.
Én is benne lennék a túrában, üljünk össze beszéljük meg.
Idoben akartam "feldobni" az otletet, igy a kovetkezo 1-2 honapban lehetne kidolgozni 2-3 "csomagot" aztan kivalasztani es szervezkedni.
Mivel en nem vagyok nagyon (egyaltalan) tapasztalt turazo oszinte legyek Kutyara (nem is tevedtem ), Okoskara (ut-tapasztalatok) es Zizzere (szervezesi turelme) szamitok .
Okoskaval le kell uljek meg megnezni az idei vitorla verseny idopontokat, ezt valamikor a jovo hetig meg fogjuk beszelni. Kituzni akkor 2-3 idopontot (szombattol-szombatig). Erdelyi es Horvat turakat majd en megprobalom "felvazolni", lehetoleg egy borozas-sorozessel osszekotve, szereny otthonomban segitsegul hivva az erdeklodoket. Oszinte legyek ekkora erdeklodesre nem szamitottam .
nos, egy ilyen túra engem is érdekelne, szívesen részt vennék valami hasonlóban, csak tudni kellene, hogy mikorra esedékes, hova és mégis mennyiben érinti a költségvetésemet...
de benne lennék, szóval jelentkezők között vagyok, ha van még szabad hely opciósan
Svájc-Ausztria főleg a két évvel ezelőtti Szlovén kanyar élményei miatt, az a túra nálam a Top3-ban van az elmúlt 15 év gurulásai között...
1-szlovakia
2-ausztria-svajc
3-horvatorszag-t
engerpart-bosznia v. montenegro
4-erdely
lehet kezdeni gondolkozni? ki hova szertne-menne?
en ebben a sorrendben: 3-1-4-(2)
a () legvalszeg nem.
tobbiek?
-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni - ne foglalkozz vele. ha elfogy a pénzünk, megállunk mosogatni valahol. vagy kirabolunk egy automata benzinkutat - itt van amerika...
-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége - ok, akkor majd megyek előre, abból nagy baj nem lehet
A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög. - hagyjuk az ördögöt, Rammsteinnek még nem szóltam...
( psszt: csak egy apróság. láttam valamit. közel van, és k...va szép, no meg olcsó is.
csak az utak minősége khmmm... ki kéne próbálni a vasakat tavasszal egy hosszabb murvás/döngölt utas karikán hogy mennyire bírjuk az 'autópálya-mentességet', mert ide el kell jutnunk egyszer az fix )
-előre kellene látni, hogy mikor indulunk (motor addigi profi felkészítése; szabi, stb.)
-kb. mennyibe fájna, hogy erre is előre fel lehessen készülni
-az útvonal nem érdekelne annyira, mindennek meg van a szépsége
A többi már csak részlet kérdés, igaz abban bújik meg a kisördög.
Ha aktuális, akkor beszélgethetnénk róla: egy augusztusi Dolomitok mondjuk jól hangzana...
http://www.pannoniaexpedicio.h...
Bár én még ilyen 'kommersz' dolgokat belevennék mint
"a görögök legszebb szigete - Korzika" vagy a Long Way Circle - európa négy sarka, körzővel...
4-ik rész: "ZZR és az indiánok"
5-ik rész: "ZZR hazatér (Japán)"
6-ik rész: "ZZR a kenguruk nyomában"
7-ik rész: "ZZR Moskva-Vlagyivosztok, sinek mentén"
...és kína ZZR szemmel - úgy indul, hogy a motorodat be sem viheted ( az olimpiára kimotorozó pannóniások is csak a határig mehettek a vassal ! )
És nem, eddig nem találtam szponzort, saját magamon kívül.
De ha valaki megcsinálja, akkor az olajat én állom a gépébe ! Úgyis túllóg az olajcserén egy ilyen karika...