Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GG? az mi jelent?

Ha meg kezdenéd szervezni a "ZZR-el a világkörül" az legyen 3-4 év (minimum) és a fényképezést én vállalom . Ha visszjöttünk akkor meg 3-4 év "Kina ZZR szemmel!"
Pontosan, ezért is Spanyol nekem nem játszott idáig mert ki a fene nyom le 2 eKm-et csak oda és annyi még vissza). Jó, ha mondjuk dél-afrikáig mennénk akkor leszarom én is . Kutya nem tudsz sponzort találni egy "ZZR-ekkel a világ körül"?
Ha kell, tudunk segíteni a vízum bajjal is: van egészen közeli svájci kapcsolat, ha az meggyorsítja a dolgot !
Másrészt svájc is "ha már ott vagyunk" alapon került bele - arra a plusz egy napra amit rá szántunk, lehet helyette GG is hazafelé - úgy sem jártam még ott sem...
Kappa bújj elő ! Teherautós motor szállítás kerestetik !

( mielőtt megszól valaki: én semminél nem rühellem jobban, ezt a "motorostúra-teherautóval" lehetetlenséget.
De sajnos vannak ilyen célpontok, amik emberi számítás szerint máshogy nem megközelíthetőek. Pl. a Garda is, sok autópályával 900 km, sok látnivalóval meg több mint 1000 már. Az egy dolog hogy én a műtött kezemmel is lenyomom bármikor, leszarom, de 10-15 embert elcipelni egy szerpentinezős, 15-16 órás folyamatos gáztépésre, na az nem biztos hogy kurva nagy ötlet... )
Akkor okoskát kell elkapnunk, a szállítást Ő tudná leszervezni is meg árat mondani rá. Nekem egy kicsit Svájc nem "tetszik" mert nekem oda vízum kéne :(
okoska is említett ilyet, csak elképzelésem sincs menyibe kerülhetne, hány db moci férne bele, mi hogyan mennénk ....?
Az nem (teljesen) az én ötletem: maga az út, az olcsó szállás megtalálása stb. igen, de a teherautós sztori már onnan a buliról jött.

Amúgy meg nem kell félni: egy ZZR nem áll meg, az nem olyan !

( ha mégis, akkor az csak azért lehet , mert előzőleg a Kutya üldözte ! )
Teherautós motor szállítás ? Na akkor erről beszéljünk! Az én titkos vágyma tulajdonképpen Spanyolország ! De (hu DE útálom ezt a szócskát)! 2 eKm csak odaérni. Milyen lehetőségek-érdeklődők-költségek volnának Spanyolországig (oda vissza) kamionos szállítással? vagy Francia és Spanyol Riviérán végig gurulni ?
Én Kutya ötletét jobban támogatnám, mert szégyen szemre, magamból kiindulva, ki tudja milyen franc jöhet ki egy-egy gépen, és akkor tényleg jó hogy van egy utánfutó,amin visszük a motorokat.
És nem utolsó szempont, hogy az autó csomagtartójába rengeteg pia befér!
Mi is rajzolgattunk már: a Tátra az alap ( nyugi, Szlovákia nem tud olyan drága lenni, hogy érdemes lenne számolgatni az ajrót ) a másik túra viszont a januári szülinapos bulin tárgyalt Dolomitok-Garda-Svájc karika.

Ennek a drágaságát extrém olcsó ( 10-15 eurós ) szállással, és teherautós motor-szállítással küszöbölnénk ki.

Ettől függetlenül mindenre nyitottak vagyunk, csak messze legyen, és sok szép helyet lássunk...na és induuuuljuuunk mááááárrrr
Na, ez már 10 perc alatt jó visszajelzés. Kezdjük(étek) dobálni az ötleteket! Pld az időpont: először is szombat reggeli indulás, következő szombat esti érkezés. Javasolnám Júl. 25 - Aug. 1 vagy Aug. 1 - 8-ig. Ekkor elvileg tombol a nyár, lehet előbb is 1-2 héttel de később nem ajánlanám. Tavaly voltam Erdélybe, kocsival és túráztunk sokat (kalotaszentkirály, Parajd, Gyergyó, Békás szoros ...) Jók az utak, sok a trafipax a fő úton és lassu a forgalom az első 150 km Románia sávban. Szállás 1,5-2,5 Ft max. Horvátország: kicsit drága, de tenger mellett mindig van valami jo kis kemping, bogrács vagy grilezéss, hideg kaja ... Itt Pulai Arena, Dubrovnik vár, Mostári híd, Bosznia vadregényes, hábórú nyomai, Sarajevo ... (nyelv nem probléma) vagy le Monte Negro aztan Szerbián fel, megpihenés a Vajdaságban (szállásnállam a kertben :), megnézni Újvidéket, Duna, Tisza, Temes, Bega ... :) Kezdjük a km-ket számolni áés majd kialakul melyik irányt választani!
Jól hangzik és szerintem innen újvárosból mi mennénk legalább 4 . Elvonási tünetnek számit ha párom arra ébresztett fel hajnalok hajnalán hogy brümmögtem álmomban
szeva engem érdekelne de legyen benne sör is meg bogrács
Hát már nagyon jöhetne, itt tologatom az irodában az új Michellin Pilot Road 2 gumikat. Időközben, hogy megelőzzem a Ft-ot, a 23% áfa-át meg az áremeléseket beruháztam, első/hátsó házhoz szállítással 73 eFt. A jelenlegikben van még pár 3-4 ezer km de ...
Más: nagyon jár az agyam egy "nagyobb" túrán a nyáron, a kedves Ft-unk miatt nem az "euro" zónára gondolok, hanem Erdély (gyönyörű tájak, jó hegyi utak, olcsó szállás) vagy Horvátország-Bosznia-Isztria (pld: Bled-Pula-Mostar-Dubrovnik-Sarajevo...), sátor hátra rögzítve és ahol épp vagyunk. Ilyen utat minimum 4-5 motorral volna jó menni. Van e érdeklődő és tura ötlet? beszéljünk róla Minnél előbb!
Te kis huncut
bújjatok össze, egyből meleg lesz
Kitartás srácok jövöhétre már mondja a javulást

Valami rémlik, hogy melegebb volt akkor a szokásosnál!
Ne is mondd... most állítom össze épp a tavalyi motoros cikkeim gyűjteményét.

ezt figyeld: " 2008.február.24 (!) - nagy szerencséje van a szervezőknek, a ragyogó napsütés és a 21 fok meleg, igazi ajándék ilyenkor februárban..."

vááááááááááááááá.
..21 fokot akarooook !
A hideget hadjukra!

MI A F*SZÉRT ESETT MÁR MEGINT 15 CENTI HÓ?

Esküszöm ez még március közepén se lesz jobb!
Mikor lesz már tavasz?
Ha valaki megy érdemes előtte bejelentkezni.
TEl: 06-30-458-69-44 vagy 06-30-992-65-76 a pasi csak olaszul beszél, de a feleségénél kell bejelentkezni ő magyar.
Ezt a hideget hagyjuk is: egy napig fűtöttem a helységet erre az akcióra.

Aztán a csajok halálra fagytak a 4 órája hideg vizes pólóban, mi meg leizzadtunk a tökünkről negyven litert a 32 fok meleg garázsban
Tegnap voltunk kis kiránduláson gondoltam megosztom veletek az élmény egy részét, véletlenül beleszaladtunk egy magán motor múzeumba dombóvár melett attalán. Szerintem mindenkinek érdemes elmenni oda kb 500 db motor a legöregebb 1915-ös de van ot minden elképzelhető és elképzelhetetlen ja és mind működőképes. Kis pénz ellenében megnézhető és idegenvezetés is van. régebbi típusokhoz alkatrészeket is tartanak illetve kérésre hoznak olaszból.
Egy két kép kedvcsinálónak:
Énis kérdezgettem a leányzó ismerősöket, de arra hivatkozva hogy hideg van, nem vállalták legyen már nyár