Azt vágod, hogy a tied a legszebb színkombináció a ZZ-R 1100 történetében? Én épp a negyedik 1100-esemen ülök, de sajnos egyik sem 93-as volt...
Ez kell neked: Givi Y411 - Specific kit for Wingrack. Keress egy kereskedőt, aki árul Givi cuccokat, mással nem nagyon érdemes foglalkozni, a Hepco nagyon drága...
Segítségeteket kérném! A mocimra szeretnék tenni túradobozokat, de sehol nem találok hozzá konzolt. Olyan kellene amire oldaldobozokat is fel tudok rakni. Ha valaki tud bármilyen forrást, ahol be lehet szerezni, boldoggá tenne az infóval. Akár bontott is megfelelne!
Előre is köszönöm!
Ma rájöttem, hogy az autósok miért is utálnak minket, motorosokat.
Ma délután 14 óra körül békésen autókáztunk a 6-os úton kifelé Pestről. Már nem emlékszem hogy pontosan hol jártunk, de nem is ez a lényeg. A visszapillantóba néztem éppen (mióta motorozok, ezt gyakrabban teszem) és láttam hogy közeledik két Kawa. Egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy "dejó nekik, én is motorozni akarok" valamint az is, hogy "vajon elférnek? nem lógok át a másik sávba?" Láttam, hogy simán elférnek, mellettem nem volt senki, én meg a belső sávban mentem, és mivel láttam hogy jobbról akarnak elmenni, még picit be is húztam a záróvonalra (mindez pár tizedmásodperc alatt zajlott le). Ebben a pillanatban elment az első mellettünk, és egy tompa puffanást hallottam. Hopp, mondom véletlenül beleért a tükörbe? Még el is kezdtem sajnálni, hogy basszus biztos nem voltam eléggé bent az út közepén, és nem fért el tőlem. Utána is néztem, hogy nem lett-e valami baja, bár ez kizártnak tűnt, mert tényleg alig hallható puffanás volt. Ekkor láttam meg, hogy mi is történhetett valójában: az egyik motoros előttem három autóval már a záróvonalon előzött meg egy kisbuszt, de mivel az nem húzódott át a másik sávba illetve nem húzta a kormányt az ott haladó másik autóra, ezért a motoros belerúgott egyet a kisbusz oldalába. Ekkor esett le, hogy én is ezt hallottam. Belém is belém rúgott.
Elmondani nem tudom, hogy mit éreztem. Egyszerre lettem iszonyatosan dühös, és motoros létemre szégyelltem magam a nevében. Bevallom őszintén, hogy akkor abban a pillanatban azt kívántam, bárcsak egy ilyen rúgástól elvesztené az egyensúlyát, és perecelne egy hatalmasat!
Arra is gondoltam, hogy az ilyen mocsok állat édesanyja miért nem bírt elballagni küretre, ahelyett hogy ennek a szemétládának életet adott!
És még az is eszembe jutott, hogy ha a rendszámát megjegyeztem volna, akkor biztosan megkeresném a szarházit, és elbeszélgetnék vele. Ha ezután még valaha motorra is tudna ülni, akkor sem csinálna ilyet, azt garantálom.
Ha olvassa ezeket a sorokat ez a tetű, akkor azt üzenem neki, hogy remélem nem sokáig fog már motorozni és ezzel a viselkedésével még tovább rontani az autósok körében amúgy sem túl népszerű motorosok megítélésén....
Ilyet sajnos magyarföldön nem fogsz kapni.Legalábbis legálisan. Mi is megyünk szomszédolni érte. De ha valakinek mégiscsak van forrása itthon, az szóljon. Nagyon jó kis itóka.
Van hasonlóság, mindkettő soros négyhengeres, a teljesítményük is azonos, de a GPZ kb. 6 évvel korábbi konstrukció. GPZ 400R-ről alig találni valamit, de a 600-assal kb. megegyezik, úgy könnyebb a dolgod gyertyailag is. A motor normális esetben 5-6 litert fogyaszt és annak idején nekem is összeragadt néha a kuplung, az olajcsere valamennyit segít, de meg kéne vizsgálni a lamellákat. Meg az ékezeteidet is.
ÉrdeklŐdnÉk van egy kawasaki gpz 400-as om.
van -e hasonlÓsÁg a zzr És a gpz kÖzÖtt?
sajna a gpzrŐl nem talÁlok semmit!
milyen gyertya kÉne bele?
sport lÉgszÜrŐ van rajta,mennyivel fogyaszt tÖbbet?
Állo helyzetben berakom sebessÉgbe a kuplungot behÚzva olyan mint ha sebessÉgbe volna. lehet-e az elhasznÁlodott ,rÉgi olaj miatt?
Hy!
Most nézem, dikkcsak buksi mi készülődikk itt?
Azt látom, hogy az elővételes jegyek elkeltek , de a helyszínen lehet még váltani?
Ha igen, akkor benevezném magamat (mivel mindkét day nálam is januárra esik), valamint HITETLEN Ati barátomat (akinek csak a nameday esik januárra).
Egyúttal jelezném, hogy mivel elvonón vagyok , a dunaújvárosi, és az érdi csapatszállítást esetleg meg tudjuk oldani.
egy kérdésem lenne: van valami ötletetek arra, hogy milyen forrásból tudnék jó fékmunkahengert beszerezni? A mostanit cserélném le, de nem tudom, merre induljak, hol keressek. Szerintetek hol éri meg szétnézni?
Ez ugyan egy majomlámpás, de ugyanígy néz ki a tiédre való is.