Miután fel lett újítva a hengerfejem, meg messziről hallotta a rendőr h jövök, meg este, reggel rohadt hangos volt, énis a kipufogó halkítására törekszem. No meg tényleg nem jó hallgatni az üvöltést naphosszat, bár én nem forgatom túlzottan, így nem hangos, de amikor pl tihanyban a kacskaringóson kigyorsitgattam hát először hülyén néztem h miért cseng a fülem
Szép hangja volt a gépednek, de baromi hangos.
Ezzel -nagyjából- el kell felejteni a külföldi túrákat: ott már nem tolerálják ezt.
Peeter-é ilyen még. Amikor a Ringen vettem kamerával, rendesen figyelnem kellett a fordulatszám mérőmet ! A saját gépem hangját nem hallottam az övétől !
Ez itt poén, de egy napi 8oo-1ooo km-es túrán 15 órán keresztül hallgatni, na az nem nagy poén...
A hangja szerintem nem változott. Nem volt időm beinditani. Akksi ki van szerelve Majd holnap beinditom Amugy a hangjat meghallgathatod videoknál Mitöl lett ilyen A saválló lemeztől és a savállócsőtől. 3 napos munka egy kis polir és mindjárt másabb. Pedig eredeti khi dob van alatta .
Köszi Szépet is szólnak, nekem tetszik. Kutya! Vélemény? Más innen nem hallotta még. Én most halkítom mert számomra hangos, a külsején meg csak egy sima carbon burkolat van, sajna nem fullon az
Hali!
Ma voltam a Shox-ba akksit nézni, 12500-ért mindig van nekik, ami a Zizibe való. Olyat most nem vettem, majd tavasszal ,ellenben, vettem egy bőrjakót! Alkalmi vétel volt, és egyúttal egy kérdés a bőrdzseki tulajokhoz, hogy nektek is nagyon feszül, ilyennek kell lennie? Mert emit felpróbáltam nagyobbat, annak úgy nem volt tartása, de az egyel kisebb, meg passzentos nagyon? Valami tanács? Lehet hogy kicsit vettem? Mondjuk az eladó hölgy szerint a passzentosabb a méretem.
Köszi az elismerést. Ezek nekem gyáriak csak kapott egy saválló boritást és egy saválló csövet egy kicsit hátrébb toltam és megemeltem. Folyamatban van egy nyitott dob is .Ha nem jön össze akkor még mindig itt van ez.
Inkább vegyél sportdobot: ha szétfurkálod a gyárit, a következő vizsgán milyen dobbal akarod áttolni a bicajt ? ( Arról nem is beszélve hogy sz Osztrák/Szlovén/Svájci motorostúrákról automatikusan lemondasz, a hangos dobbal - már ha ez szempont... )
Leveszed a kipufogó végét, gondolom szegecsek fogják, szóval azt lefúrod. Ekkor elégtárul egy kis lyuk, amin jön ki a kipufogógáz. Na ezt a kis lyukat megcsinálod úgy hogy ne kis lyuk legyen. Eredmény hangos kipuffancs. ha nem érthető, kérdez, mutass képeket, általam említett módszer kókány, sufni stb, de célravezető.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni Tőletek,többet tudtok talán:)
ZZR 400-am szeretném kicsit hangosabbá tenni.Lehetőleg olcsó pénzért
Van ötletek?Persze tudom,a legegyszerűbb venni 2 sportdobot,de még egy is drága lenne(nekem).
Köszi
Ezzel -nagyjából- el kell felejteni a külföldi túrákat: ott már nem tolerálják ezt.
Peeter-é ilyen még. Amikor a Ringen vettem kamerával, rendesen figyelnem kellett a fordulatszám mérőmet ! A saját gépem hangját nem hallottam az övétől !
Ez itt poén, de egy napi 8oo-1ooo km-es túrán 15 órán keresztül hallgatni, na az nem nagy poén...
Ma voltam a Shox-ba akksit nézni, 12500-ért mindig van nekik, ami a Zizibe való. Olyat most nem vettem, majd tavasszal ,ellenben, vettem egy bőrjakót! Alkalmi vétel volt, és egyúttal egy kérdés a bőrdzseki tulajokhoz, hogy nektek is nagyon feszül, ilyennek kell lennie? Mert emit felpróbáltam nagyobbat, annak úgy nem volt tartása, de az egyel kisebb, meg passzentos nagyon? Valami tanács? Lehet hogy kicsit vettem? Mondjuk az eladó hölgy szerint a passzentosabb a méretem.
Én is szívesebben látnám már motoron, de még ezt a nevetséges 10 rugót is sokallták páran a saválló dob+összekötő cső megoldásért
( Egyébként nálam van egy saválló sportdob - azt megrendelték, lefoglalózták és végül nem vitték el. Ha érdekes, Nézd meg ezt a videót (ilyen dob + összekötő cső van nálam), és megnézem mennyi maradt az eredeti árából ! )
Azt hiszem 25 körül volt anno, ennek kb. a feléért elvihető !
Leveszed a kipufogó végét, gondolom szegecsek fogják, szóval azt lefúrod. Ekkor elégtárul egy kis lyuk, amin jön ki a kipufogógáz. Na ezt a kis lyukat megcsinálod úgy hogy ne kis lyuk legyen. Eredmény hangos kipuffancs. ha nem érthető, kérdez, mutass képeket, általam említett módszer kókány, sufni stb, de célravezető.
ZZR 400-am szeretném kicsit hangosabbá tenni.Lehetőleg olcsó pénzért
Van ötletek?Persze tudom,a legegyszerűbb venni 2 sportdobot,de még egy is drága lenne(nekem).
Köszi