Dunaföldváron nőttem fel, afféle 'sportoló' brigádban. Havi pár 1-2 ezer kilométert bringáztunk, megyei tenisz bajnokságban játszottunk, kézilabda csapattagok voltunk, stb...
Kölyök korunk óta együtt voltunk, és ha valaki, valami állatságot csinált (merészet, keményet, vagy bármi feltűnőt ) akkor rendszeresen azt vágta rá mindenki hogy " Na de kutya... "
Snitt. Elkerültem Dunaújvárosba. A sport elmaradt, de a motorozás egyre inkább komoly szerepet kapott. Sokat gyakoroltunk egykerekezést, stopie-t stb...
Én meg már mexokásból rávágtam, ha valaki nagyon állatba nyomta, hogy : " Na de kutya... "
Kész, a szöveg elterjedt itt is, viszont a mondás alapján (vagy mert velem kapcsolatban gyakran történtek 'állatságok' , és így gyakran kaptam 'vissza' ezt a mondást ) a Figyeld Kutya! - stb. szókapcsolatok egyre gyakoribbak lettek.
Aztán a klubtól, az első külföldre szervezett túrám emlékére, kaptam egy ezüst kulcstartót - természetesen " Kutya. " gravírozással. Na innen meg már nem volt visszaút, gyakorlatilag többen ismertek (motoros és quados körökben ) így mint a polgári nevemen, és maradt...
Én elfogadtam - sőt, igazából soha nem volt bajom vele - és a Dub féle helyzetkomikumok ( Ring, Grill terasz : Hé! Kutya - Kaja ! , Teplice : ááá...a kutya üldözött... ) csak emlékezetesebbé teszik...
Te Kutya! Elmélkedtem. Kérdeznék egy intimet! Honnan van neked a beceneved? Csak nem egy kutyafajtáról? No semmi bántó szándékot ne fedezz fel benne, mert nincs is, csak eszembejutott.
Minden nap több akciós termékük van, tegnap este akksik is voltak köztük, és az mára vonatkozott.
Nézd ezt a linket: www.shox.hu/cikkmutat.php?id=2...
Ez már a holnapi, de mostmár persze nincs.
Nem lehet roszz, de szerintem nem lesz könnyű rá rakni, ezért én most jobban hajlok a vékony neoncsőre ami hajlítható és rá lehet akár az idom vonalára vagy belsejére kanyarintani.Ja és 2000-3000 körül 1m est 4000-6000 körül meg 3m est lehet kapni ha jól láttam Persze ez nem ad olyan fényt inkább csak közelebbről a látvány lehet jó.
Kb. 32- 35 cm hosszú, az egyik utazó ügynöktől vettem le.
Ha jut időm, egyik este lövök képet róla - eddig mindenkinek tetszett. Oldalanként 2.ooo.- körül volt.
Jó lenne a ZiZin találni valami jól kinéző helyet neki - úgy is akartam kigészítő fényt rá. Talán kevesebben előznek rám szemből, ha több lámpa fényét látják...
Én most vettem (csak fehér) LED sort az autóra, nekem nagyon tetszik. És városban jobban is látják a fényét mint a helyzetjelzőnek. ( Tompítottat meg nem szívesen kapcsolgatom fel-le: utálom félévente cserélgetni... )
A rendőrbűcsik miatt ki-be kapcsolható megoldáson gondolkodom. Egyébként meg az pont jó ha magamra vonom a figyelmet mert amúgy se mindíg vesznek észre az autósok.
Dunaföldváron nőttem fel, afféle 'sportoló' brigádban. Havi pár 1-2 ezer kilométert bringáztunk, megyei tenisz bajnokságban játszottunk, kézilabda csapattagok voltunk, stb...
Kölyök korunk óta együtt voltunk, és ha valaki, valami állatságot csinált (merészet, keményet, vagy bármi feltűnőt ) akkor rendszeresen azt vágta rá mindenki hogy " Na de kutya... "
Snitt. Elkerültem Dunaújvárosba. A sport elmaradt, de a motorozás egyre inkább komoly szerepet kapott. Sokat gyakoroltunk egykerekezést, stopie-t stb...
Én meg már mexokásból rávágtam, ha valaki nagyon állatba nyomta, hogy : " Na de kutya... "
Kész, a szöveg elterjedt itt is, viszont a mondás alapján (vagy mert velem kapcsolatban gyakran történtek 'állatságok' , és így gyakran kaptam 'vissza' ezt a mondást ) a Figyeld Kutya! - stb. szókapcsolatok egyre gyakoribbak lettek.
Aztán a klubtól, az első külföldre szervezett túrám emlékére, kaptam egy ezüst kulcstartót - természetesen " Kutya. " gravírozással. Na innen meg már nem volt visszaút, gyakorlatilag többen ismertek (motoros és quados körökben ) így mint a polgári nevemen, és maradt...
Én elfogadtam - sőt, igazából soha nem volt bajom vele - és a Dub féle helyzetkomikumok ( Ring, Grill terasz : Hé! Kutya - Kaja ! , Teplice : ááá...a kutya üldözött... ) csak emlékezetesebbé teszik...