Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez sem egy mai sztori már...

Dunaföldváron nőttem fel, afféle 'sportoló' brigádban. Havi pár 1-2 ezer kilométert bringáztunk, megyei tenisz bajnokságban játszottunk, kézilabda csapattagok voltunk, stb...
Kölyök korunk óta együtt voltunk, és ha valaki, valami állatságot csinált (merészet, keményet, vagy bármi feltűnőt ) akkor rendszeresen azt vágta rá mindenki hogy " Na de kutya... "

Snitt. Elkerültem Dunaújvárosba. A sport elmaradt, de a motorozás egyre inkább komoly szerepet kapott. Sokat gyakoroltunk egykerekezést, stopie-t stb...
Én meg már mexokásból rávágtam, ha valaki nagyon állatba nyomta, hogy : " Na de kutya... "

Kész, a szöveg elterjedt itt is, viszont a mondás alapján (vagy mert velem kapcsolatban gyakran történtek 'állatságok' , és így gyakran kaptam 'vissza' ezt a mondást ) a Figyeld Kutya! - stb. szókapcsolatok egyre gyakoribbak lettek.

Aztán a klubtól, az első külföldre szervezett túrám emlékére, kaptam egy ezüst kulcstartót - természetesen " Kutya. " gravírozással. Na innen meg már nem volt visszaút, gyakorlatilag többen ismertek (motoros és quados körökben ) így mint a polgári nevemen, és maradt...

Én elfogadtam - sőt, igazából soha nem volt bajom vele - és a Dub féle helyzetkomikumok ( Ring, Grill terasz : Hé! Kutya - Kaja ! , Teplice : ááá...a kutya üldözött... ) csak emlékezetesebbé teszik...
Te Kutya! Elmélkedtem. Kérdeznék egy intimet! Honnan van neked a beceneved? Csak nem egy kutyafajtáról? No semmi bántó szándékot ne fedezz fel benne, mert nincs is, csak eszembejutott.
Na sebaj, pedig rohadtul nagy akciókat csinálnak. Mivan, bezár a bazár, és mindent kiszórnak? :
Minden nap több akciós termékük van, tegnap este akksik is voltak köztük, és az mára vonatkozott.
Nézd ezt a linket:
www.shox.hu/cikkmutat.php?id=2...
Ez már a holnapi, de mostmár persze nincs.
De a mai akcióban egy bukó van, volt...
Akkor a mairól lemaradtál.
Napi akciós termékek csak ált. egy napon akciósak.
Shox oldalán esténként már fent van a másnapi, azt érdemes figyelni.
Nem. ez is 600.
Oksi, köszi, akkor benézek a héten.
Jééé, még egy dunaújvárosi ZZR !
Kösz a segitséget mindenkinek
Na még 1x: index
Kimondottan átlátszót keresel vagy fehéret? Fehéret tudsz venni itt. Az adatlapomon láthatod, hogy milyen a gépen.
Peeter Shoxban vannak most napi akcióban akksik leárazva, ha érdekel még esetleg nézd meg.
Woow! 750-es?
Igen lecseréltem egy újabb GSXF-re
Ha találok valami jót és felrakom akkor majd dobok fel róla képet.
Ott biztosan fox találni.

Egyébként bekötni + felrögzíteni kb. 15 perc, baromi egyszerű.
Holnap megyek a homasitába ha jól írom ot is körülnézek hátha látok valami jó ötlatet.
Nem lehet roszz, de szerintem nem lesz könnyű rá rakni, ezért én most jobban hajlok a vékony neoncsőre ami hajlítható és rá lehet akár az idom vonalára vagy belsejére kanyarintani.Ja és 2000-3000 körül 1m est 4000-6000 körül meg 3m est lehet kapni ha jól láttam Persze ez nem ad olyan fényt inkább csak közelebbről a látvány lehet jó.
JA: igen, volt több szín.

fehér: ennek is van egy enyhe kékes árnyalata, de alapvetően fehér fényű
kék: ez az UV neonhoz hasonló fényt ad
zöld: ugyanez a rikító, zöldben.
Kb. 32- 35 cm hosszú, az egyik utazó ügynöktől vettem le.
Ha jut időm, egyik este lövök képet róla - eddig mindenkinek tetszett. Oldalanként 2.ooo.- körül volt.

Jó lenne a ZiZin találni valami jól kinéző helyet neki - úgy is akartam kigészítő fényt rá. Talán kevesebben előznek rám szemből, ha több lámpa fényét látják...
Hol vetted? Menyiért? Milyen hosszú? volt e más színben?
Én most vettem (csak fehér) LED sort az autóra, nekem nagyon tetszik. És városban jobban is látják a fényét mint a helyzetjelzőnek. ( Tompítottat meg nem szívesen kapcsolgatom fel-le: utálom félévente cserélgetni... )
A rendőrbűcsik miatt ki-be kapcsolható megoldáson gondolkodom. Egyébként meg az pont jó ha magamra vonom a figyelmet mert amúgy se mindíg vesznek észre az autósok.
Köszi. Nézegetem most én is a ledsorokat az talán jobb is mert van belőle több méteres is. De még agyalok egyéb megoldáson is.