Átlátszóra szerintem német E-bay en érdemes vadászni, én legalább is ott nézném először - de ahhoz a cseréhez meg kell nézned az izzódat is előbb.
A hagyományos, átlátszó 21w-os izzót nem lehet kicserélni a sárgára, csak ha kibontod a foglalatát is és átkábelezed előtte!
( pssszt: ilyen sötét színű motorra és inkább sötét-borostyán indexet raknék, fehéret azt max. fekete/fehér / FEHÉR ZZR? Látott egyáltalán valaki már ilyet ?! / motorra tudom elképzelni... )
Sziasztok.
Mindenkinek B.U.É.K , Gabens az enyimén voltak neonok és nem olvadt meg , és vannak olyan tipusu neonok amik kemény müanyag bevonattal adnak ki amii véd a kavicstol is ,csak egy dolog van ami sajnos hátrány a rendörbácsik nagyon nem szeretik.Azt mondják szabájtalan mert elvonod a közlekedésben lévő társaid figyelmét
Kutya , te nagy mágus vagy remélem te megtudod oldani a kis gondomat, már nagyon rég vadászok átlátszó indexburákra de sehol nem találok ha estleg tudnál nekem ebben segiteni nagyon hálás lennék.Kellemes napot mindeninek
Ettől félek én is, hogy napi használatba bajok lennének vele.
De néztem vékony több máteres neonokat is amivel talán az idomok peremét és így a moci körvonalát lehetne kiemelni.
PEETER. Még mielőtt kis hazánkban választanál HONDA CBR 600F.et kérlek szólj nekem.Valószínű hogy olcsóbban tudok hozatni a hazai áraknál. Látod én is lecseréltem a régi gépem, egy szépre és olcsóra.
Helló mindenkinek.
Rég írtam már ide, ezúton is mindenkinek utólag is buék.
Mivel január, február itt a nyár... Úgy gondoltam lassan elkezdem előszedni a gépet és a szükséges csinosításokat, karbantartásokat lassacskán végrehajtom. Gondoltam teszek a gépre ledet vagy neont ami a blokk felöl ad egy kis fényt meg designet, ha csinált már valaki ilyet vagy van ötletetek szivesen venném.
Félek, hogy a blokk melegétől megolvadnak ezek a cuccok? szerintetek?
Fekete a mocim kék vagy piros neonnal szerintem jó lenne
Valami ilyesmire gondolok:
Sziasztok !
Sajnos pár éve már nem motorozom,de 4 évig hajtottam egy ZZ-R 1100 es gépet.
Csak csupa jó tapasztalatom van róla. Mindenkinek ajánlom ! Persze használt gép vásárlásánál jól nézzük meg mire adjuk pénzünket !
Üdv.: Sanya
Hát, nem tudom, nekem nagyon motor a CBR. Bár nem tudom, hogy ha oda kerül a sor, hogy váltsak, akkor fogok e még kapni jó állapotban lévő egybeüléses F-es CBR-t. Majd meglássuk, még a jövő zenéje.
Általában ott sem "minden arany" - azért azt tudni kell, hogy olaszból, ahonnan jönnek a vasaik, na ott sem a szalon állapotú gépek a legolcsóbbak...
Ettől függetlenül tényleg nem rosszak az áraik - mondjuk én CBR-t semmi pénzért nem vennék, max a '08-tól kivitelt, az baromi gonosz lett.
ez tényleg szép darab és ezért az árért nagyon is megéri. De ez a motor inkább annak tökéletes vétel aki hoszútávú kapcsoltaot tervez a géppel, magyarul nem ideiglenes veszi meg, mert erre van épp pénze és arra hajt, hogy 1-2 éven belül cseréli, mert nehéz lessz eladni. De aki tényleg úgy veszi, hogy ez most legalább 100.000km-ig meglesz aztán "eldobom" és veszek másikat, annak megéri.
Használni, járni vele nem biztos hogy rossz vétel - hiszen egy szép, nem gyakori fényezésű, és megbízható állapotúnak tűnő motorod lesz kb. 5oo-ból.
És a szokásos "nóta": mivel nem változtattak rajta, így egy 94-es ZiZi 30.000 km-rel, pont annyira jó lehet mint egy 2001-es ugyanennyivel... csak sokkal olcsóbb.
Más kérdés, hogy egyszer úgy is el kell adni majd, és akkor hiba lehet a régebbi, viszonylag magasabb bekerülési ár.
Kéne szerezni egy kopottas ZiZi idomot, azt nem sajnálnám szétvágni ilyen célra...
( Nem muszáj neonnal megoldani: hajlékony kék LED sorral ugyanilyen szép lenne sztem, és az időjárás álló, hajlékony stb.. jól használható )