Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a neon nem jön be, de így h hátulról világít a GSXR 13oo felirat a farkán, ez nagyon állat !

Kéne szerezni egy kopottas ZiZi idomot, azt nem sajnálnám szétvágni ilyen célra...

( Nem muszáj neonnal megoldani: hajlékony kék LED sorral ugyanilyen szép lenne sztem, és az időjárás álló, hajlékony stb.. jól használható )
Átlátszóra szerintem német E-bay en érdemes vadászni, én legalább is ott nézném először - de ahhoz a cseréhez meg kell nézned az izzódat is előbb.
A hagyományos, átlátszó 21w-os izzót nem lehet kicserélni a sárgára, csak ha kibontod a foglalatát is és átkábelezed előtte!

( pssszt: ilyen sötét színű motorra és inkább sötét-borostyán indexet raknék, fehéret azt max. fekete/fehér / FEHÉR ZZR? Látott egyáltalán valaki már ilyet ?! / motorra tudom elképzelni... )
Sziasztok.
Mindenkinek B.U.É.K , Gabens az enyimén voltak neonok és nem olvadt meg , és vannak olyan tipusu neonok amik kemény müanyag bevonattal adnak ki amii véd a kavicstol is ,csak egy dolog van ami sajnos hátrány a rendörbácsik nagyon nem szeretik.Azt mondják szabájtalan mert elvonod a közlekedésben lévő társaid figyelmét
Kutya , te nagy mágus vagy remélem te megtudod oldani a kis gondomat, már nagyon rég vadászok átlátszó indexburákra de sehol nem találok ha estleg tudnál nekem ebben segiteni nagyon hálás lennék.Kellemes napot mindeninek
Oksi, köszi, szólni fogok!
Lecserélted a 600-as GSX-F-et, vagy a mostanidra gondolsz?
Ettől félek én is, hogy napi használatba bajok lennének vele.
De néztem vékony több máteres neonokat is amivel talán az idomok peremét és így a moci körvonalát lehetne kiemelni.
bár az ilyenek ált. kiállításokon vannak, nem?
Ez elég durván néz ki, de tetszik (neked is Buék )
Ha a hayán nem olvadnak meg, akkor gondolom el lehet helyezni úgy, hogy a tieden se olvadjanak
PEETER. Még mielőtt kis hazánkban választanál HONDA CBR 600F.et kérlek szólj nekem.Valószínű hogy olcsóbban tudok hozatni a hazai áraknál. Látod én is lecseréltem a régi gépem, egy szépre és olcsóra.
Helló mindenkinek.
Rég írtam már ide, ezúton is mindenkinek utólag is buék.
Mivel január, február itt a nyár... Úgy gondoltam lassan elkezdem előszedni a gépet és a szükséges csinosításokat, karbantartásokat lassacskán végrehajtom. Gondoltam teszek a gépre ledet vagy neont ami a blokk felöl ad egy kis fényt meg designet, ha csinált már valaki ilyet vagy van ötletetek szivesen venném.
Félek, hogy a blokk melegétől megolvadnak ezek a cuccok? szerintetek?
Fekete a mocim kék vagy piros neonnal szerintem jó lenne
Valami ilyesmire gondolok:
Sziasztok !
Sajnos pár éve már nem motorozom,de 4 évig hajtottam egy ZZ-R 1100 es gépet.
Csak csupa jó tapasztalatom van róla. Mindenkinek ajánlom ! Persze használt gép vásárlásánál jól nézzük meg mire adjuk pénzünket !
Üdv.: Sanya
Ezek a 600 F-es CBR-ek nekem is nagyon nagyon tetszenek...
De még elvagyok egy pár évig RöFivel
Hát, nem tudom, nekem nagyon motor a CBR. Bár nem tudom, hogy ha oda kerül a sor, hogy váltsak, akkor fogok e még kapni jó állapotban lévő egybeüléses F-es CBR-t. Majd meglássuk, még a jövő zenéje.
igen én is így gondoltam
Jó, oké, tudom, hogy jó motor az is, de nekem a kettő közül a Zizi jött be jobban. Nem leszólni akartam az RF-et.
Nekem túl "steril". Nincs élmény, nincs egyéniség.

Nem vitatom h vannak jobb műszaki megoldású részei, de egyszerűen nem tudnék megbarátkozni vele.

Ha meg tudnék, akkor már réges régen Viffer8oo-zal túráznék, mer' egyébként alkalmasabb túramotor mint a ZiZi.
khm...
Azért mert rég írtam ide, még el van mentve a ZZR link, csak óvatosan ezekkel a "holmikkal"
Én még mindig szeretem a ZiZit is
hát simán jópár 10ezerre tervezem.bőven elég egy 6kilos.
Miért, mi bajod a CBR-ekkel?
Általában ott sem "minden arany" - azért azt tudni kell, hogy olaszból, ahonnan jönnek a vasaik, na ott sem a szalon állapotú gépek a legolcsóbbak...
Ettől függetlenül tényleg nem rosszak az áraik - mondjuk én CBR-t semmi pénzért nem vennék, max a '08-tól kivitelt, az baromi gonosz lett.
Kutya!
A grandemoton megint van egy szép zx6-os... Még mindig megdobogtatja a szívem, de az a két CBR se lenne rossz vétel
ez tényleg szép darab és ezért az árért nagyon is megéri. De ez a motor inkább annak tökéletes vétel aki hoszútávú kapcsoltaot tervez a géppel, magyarul nem ideiglenes veszi meg, mert erre van épp pénze és arra hajt, hogy 1-2 éven belül cseréli, mert nehéz lessz eladni. De aki tényleg úgy veszi, hogy ez most legalább 100.000km-ig meglesz aztán "eldobom" és veszek másikat, annak megéri.
Használni, járni vele nem biztos hogy rossz vétel - hiszen egy szép, nem gyakori fényezésű, és megbízható állapotúnak tűnő motorod lesz kb. 5oo-ból.
És a szokásos "nóta": mivel nem változtattak rajta, így egy 94-es ZiZi 30.000 km-rel, pont annyira jó lehet mint egy 2001-es ugyanennyivel... csak sokkal olcsóbb.

Más kérdés, hogy egyszer úgy is el kell adni majd, és akkor hiba lehet a régebbi, viszonylag magasabb bekerülési ár.
nem szeretek birkózni.
ha már túlsúlyos állatra vetemednék az vfr 750 lenne.
de egyébként igazad lehet,nem érné meg.azt biztos nem.
Ha a '97-es, 11oo-es is csak 490 , ráadásul hazahozva annyi - akkor sok a 420 a '94-es 6oo-asért.

Viszont tényleg ritka szép darab, ebből az öreg évjáratból.
Nem, csak egy Swift sedan!