Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem írtad hogy van?
Rohadt bitkép, akkor felrakom az adatlapra.
Ilyenem van , de hogy hol találtam?

Azért ezt felrakom neked.
Azért az izzóval én is dolgoztam.

Holnapra kellene valami jó kis túrát kigondolni...
Lehet, hogy elgurulunk a Tisza-tó környékére.
Izzócsere letudva.
Nem volt nagy dolog.
Tank melletti elemek le -- Plexi le -- műszerborítás le -- műszerek ki -- izzó hozzáférhető.

Kösz mindenkinek a segítséget.
Fenét Énis
Hello! szeretném megkérdezni, hogy hol lehet találni interneten ZZR 250-hez szervízkönyvet, nagyon kéne mert nemtudom, hogy mekkora szelephézagot kell neki adni.
hello itt már 16 fok van mindjárt indulhatok :D
Bazze Dub mit csináltál?
Csak én dolgozom bakker?
szevasztok

jó reggelt minden zzr-nek és nem annak de én érzem ma motoros idő lesz napközben igy aki teheti huzza neki én is ezt fogom tenni ;) és egy kép egyik tagunknak ma kaptam kölcsönben a cd-t de a képet feldobom ide.
asszem ismerem...
Gyere vasárnap, akkor KTM és Husaberg tesztnap is lesz innen 5 percre !

( ööö...valaki akart még KTM-et teszteni közülünk? asszem...aaa... ki is...ki is... )
Köszi, de még nemtom. A szombat tuti nem jó, mert rohangálós napom lesz (cipő+bútor vásárlás). A vasárnap jó lehet, ha nem leszek túl lusta. Mielőtt elindulnék esetleg, hívlak. THX
Így van, mindkettő helyes.
Ok. Köszi a tanácsokat. Megfogadom.
Valakinek 60 rugóért, sok-sok ZZR600 alkatrész ?

ZiZi a vaterán
Meg Tihany, apátság melett
Sümegi vár?
Ja, és ha hibátlan a fényezésed akkor ne felejts a táska és az ülés alatti idom közé valamit tenni (törölköző, fólia) mert a rezgéstől megkophat a fényezés. Na meg rendesen rá kell spanolni a motorra, a gyári rögzitőszalag szerintem felejtős.
Ne felejtsd el az ülésen keresztül összefogatni a két táska fülét. Látványosan javul az állékonysága és stabilitása, nem lóg. Egyébként rengeteg minden belefér.
Egyszer már nézegettem náluk táskákat, de olyan 40 körül voltak. Most nem akartam ennyit kiadni rá.
Ha sokat fogok járni hosszabb túrákra, akkor valszeg szükség lesz egy komolyabb topcase cuccra.
Addig jó lesz ez a 9 ezres MotoDetail.
Végül megvettem. Egy pesti ZZR-es srác árulta. 1100-as volt neki, de most adta el a gépet.
Előkerültek a múlt hétvégi képek, itt van kettő. Remélem az október még tartogat számunkra egy - két jó hétvégét.
Bácsi,ha ez a kérdés nekem szólt....sajnos nem haaa nem nekem szólt aaakkkor sem vezérműláncot cserélek az suzukin...asszem...hogy van benne valami ilyensmi...mindegy ha nincs akkor teszek bele egyet
Jó quadulást a hétvégére nektek
Maga nem jön le a 7végén ?