A számitásaid helytállóak nekünk is, a kolléga szintén másodmagával jön és ő is 100 E-ben limitálta a túra kiadásait. Én ez alatt szeretnék maradni, mivel elvileg szólóban jövök (vagy oldalkocsisra kell alakitani a zizit), az erdélyi és még néhány kisebb családi autóval és motorral túrát pedig tuti nem tudom bevállalni. A szállást ilyesmi áron képzeljük mi is, vagy ha van benne étkeztetés akkor 20 euró max.
Ramm: azt hiszem elkél a téli gumma az autóra ( a kép 2 napja készült - ez a Krisztián egy őrült B+ ... A tábla azt hiszem mindenkinek ismerős - itt ért utol bennünket az az 1100 XX szombat délután )
Nálam a szállás a sarokpontja a sztorinak: nem lesz 3-400 EUR nál többem tavasszal az akcióra, és a kinti árakat látva, ezt a két személy 3 éjszakája kb. 60 %-ban fel is tudja emészteni, és akkor még egyszerű szállásról beszéltünk.
Nekem annyi csak a lényeg, hogy minél közelebb legyünk a látványutakhoz ( mondjuk a Slo - I - A hármashatár környéke az bejövős lenne ) és ne fájjon lehetőleg 10-15 EUR-nál többe fejenként az alvásunk. A többi fakultatív, addigra -talán- kész lesz a GPS projekt is, így nyugodtan elbarangolhatunk bármilyen apró hegyi utakon, csak aszfalt legyen, a többi nem számít...
Az ár nem titok : 18ezret kérek érte ( én anno 28 körül vettem ) Egy személyhez tökéletes választás ( és nekem személy szerint sokkal jobban is tetszik vele a gép ) de az utasnak egy bizonyos testmagasság esetén légörvényeket tud kavarni, és ez hosszú távon zavaró lehet.
Na most vagy az utast kell lecserélnem, vagy a plexit...
8900Ft -30% az =6230 Ft+ postaköltség~1500Ft =7730Ft Ez szerintem jó ár. Kár hogy nem kérdeztem az első betéteket az van? Mennyi? Ha már itt járok fékcsőved előre hátra mennyi lenne? "Fém féköved" van? Tudnál küldeni árakat? Ezen is túl akarok esni tavaszra, elég puhák a fékeim még nekem is
Köszi előre is.
Fain, akkor kezdődhet a vadászat. Egyébként én is valami túraplexire gondoltam, bár abból szerintem még mindíg nem tudnak szépet csinálni (de legalább hasznos). Te mire cseréled a tied? Esetleg a mostani plexid árát küld át e-mailben.
Szatunával szoktak bajok lenni - ha olcsó kell akkor a Thunder féle ebay-es cucc, ha jó akkor meg 100-120 euróért a túrásított MRA.
Azzal nem csak új plexid lesz, de a használhatóságot is javítod - 2 az 1 ben
( Az én túraplexim /MRA/ is eladó egyébként... Olcsón )
Egyenlőre még csak tervezet szinten van a túra, kb. 800 km-re mennénk tőlünk (pest és vidéke -170 km). A Dolomitok még csak opció, de ha már arra járunk csak meg kellene nézni. Szállás elég drága, igy házban kellene gondolkodni, ami már 100 euró körül elérhető, és 8-10-12 fő esetén elég jól jön ki. A létszám még képlékeny, hárman két motorral tuti leszünk, de ha minden jól megy még két motorosnak van kedve, kérdés az időpont majd megfelel-e. Ha esetleg kedvet kap valaki innen is, akkor szervezhetjük közösen, aztán ha jó az idő akkor hajrá, négy nap motorozás. Azidőtájt még elég hüvös arra az idő, állitólag van olyan szakasz ahol hófalak között visz az ut, de a látvány kárpótol a hüvös miatt. Durva számitások szerint a tankolás elég nagy részét teszi ki a költségeknek (40 ezer körül), a szállás ha sikerül házat intézni nem veszélyes. A kinti autópálya matrica 2000 Ft körül van plusz az itthoni, lehet lesz fizetős turavonal is, az 8-17 euró, meg enni és inni.
Valami ilyesmi:http://www.motorostura.hu/buil...
Ha lyól tévedek, 2500- ért vittem a waxos sampont + kemény viaszt a gyerekeknek.
A bolti ára 2500.- körül van csak a pasztának, Turtle Wax kemény viasz néven érdemes keresni.
Csak úgy mellesleg...tanáltam....
http://tankcam.de/index.htm
Nekem annyi csak a lényeg, hogy minél közelebb legyünk a látványutakhoz ( mondjuk a Slo - I - A hármashatár környéke az bejövős lenne ) és ne fájjon lehetőleg 10-15 EUR-nál többe fejenként az alvásunk. A többi fakultatív, addigra -talán- kész lesz a GPS projekt is, így nyugodtan elbarangolhatunk bármilyen apró hegyi utakon, csak aszfalt legyen, a többi nem számít...
Na most vagy az utast kell lecserélnem, vagy a plexit...
Köszi előre is.
Azzal nem csak új plexid lesz, de a használhatóságot is javítod - 2 az 1 ben
( Az én túraplexim /MRA/ is eladó egyébként... Olcsón )
Valami ilyesmi:http://www.motorostura.hu/buil...
Hála Istennek mindkét motoromon plexit kéne cserélnem .
Van valakinek tapasztalata utángyártott plexikkel (pl.: Szatuna), vagy tudtok valahol eredetit occsóba?
A bolti ára 2500.- körül van csak a pasztának, Turtle Wax kemény viasz néven érdemes keresni.
az a paszta engem is érdekelne, amitől szép csillogós lesz a moci!(10172)
Mennyibe fáj?