Nos a fotó nagyon jóóó......de tényleg,persze én sokkkal jobbat készítettem volna
Ez a négykerekű jószág igazi disznó...egy agresszív nyugodt fenevad
Szívesen meglovagolnám deeee vétel nem jöhet szóba jelenleg négy darab moci van a háznál
Bácsi jövő héten mennék véle egy kunkort ha még beleférek a csapatba
Na ezen még nem gondolkodtam és még mennyi mindene nem .
Holnap első dolgom lesz, hogy családfa kutatásba kezdek. Lehet, hogy akkor a Dodge Ram is rokonunk, csak náluk ugye fordítva írják .
Ebből nem biztos, hogy most ráismertem, de volt itt valami Suzukis csávó. Voltak fenn mostanában képei, asszem, valami Ramsen, vagy Ramon, vagy valami ilyesmi .
Ok, akkor majd próba után személyesen.
Szerintem már megérte neked passzolniuk egy gépet próbára, mert a képek, ami a honlapon voltak nem mutatták ennyire teccetősnek a gépet.
Nem publikus, nem rontom az "üzletét" az eladónak.
Én személy szerint kaptam egy árat, amibe beletartozik az ellenszolgáltatás is, amit cserében nyújtok a quaddal kapcsolatban. Ha valakinek tetszik a dolog, és komolyan érdekli is - akkor szívesen segítek, hogy ő is ugyanezt az árat kapja tőlük. Annyit előre elmondhatok, hogy 5990.- EUR a teli ára, és ezt sikerült úgy lecsökkenteni, hogy bőven hat számjegyű legyen forintban is a végösszeg.
Nem üzlet -legalább is nekem biztosan nem-, de maga a motor és a háttere /szerviz, garancia, kivitel stb/ bejövős így elsőre.
Talán nem is meglepő hogy a cég nem Magyar, hanem Német - és az itteni képviseletet is a német ember irányítja egy tolmáccsal. Érződik is a kiszolgáláson...
Sikerült kialkudni egy jó árat a már említett CfMoto 500 4x4 quadra, és itt van nálam a mintapéldány is.
Aki ki szeretné próbálni mától péntekig ill. jövő hét első 1-2 napjában megoldható ! Váááá... nekem gyerebe a vasdarab
Van meg, az elso ua aron mint az elozo a masodik ketto Portugaliaol, nem tudom menyiert (8 usd + szalitas)
Nekem van az ezust szinu, emlekeztek mar lattatok is egy paran
Az ár szálitással 5 font, kb 1800 Ft?
Akkor ketto darab ZZR kitűző?
1. Zizzer
2. Peeter
3.
.....?
Nem is panaszkodtam nektek, mert annyira megviselt, emlékeztek volt egy kulcstartóó ZZR-em is amit az Üllői úton lévő Kawa boltnak volt valamikor, elvesztettem , voltam is bent kérdezni van e még de sajnos már nincs. Elvileg keresték is de nincs , pedig úgy emlékeztek hogy valahol van még egy zacskónyi. Kakucsringnál, tavasszal is igérték, de ... Peeter ha jól emlékszem te is voltál bent kérdezni.
Áramellátásra egy sima szivargyujtó, az hasznos bármilyen segédeszköz esetén - telefon, kompresszor, PDA, bármi. Én a tank alá, a jobb oldali gyujtótrafóhoz rögzitettem, igy védett és hozzáférhető helyen van, de a képet sem rontja és nincs utban. A tartó megoldásra kiváncsi vagyok, engem is érdekel.
Mi is PDA-t használunk, a MIO-t tudom ajánlani. Egy hátránya van csak, az is esőben - de ráhúzott latex óvszerrel rögtön vizálló lesz Esőben én beteszem a tanktáska átlátszó részére. A felfogatással nekem is gondom van állandóan, sokat kipróbáltam sokféle tartó megoldással, de egyik sem az igazi, az első kezdetleges megoldásnál tartok még mindig, hatszög anyagra rögzitett tartó a kormány közepébe dugva. Sajnálom kifurni a kormány kiflit, pedig az lenne a megoldás, mint ahogy a haverom is tette az FJR-rel. Csőkormányos motornál ezer megoldás kinálkozik, rengeteg féle tartó létezik.
Nem zizi deee nézhető....és Olympus az alkotó Bácsi E 420 Corában kettő obival 90 000 parádés ÁR Péntek kettő óra jeti kuti jobb lenne nekünk..haaa megoldható
Nekem PUIG turaplexim (is) van, meg vagyok elegedve vele, igaz jo ideje visszaraktam a gyarit, h egy kicsit mergesebben nezzen ki a moci , de ha megyunk majd vmi hoszabb utra akkor turaplexi. ebay-en vadasztam le, de nem emlekszem pontos arra, azt tudom h qrva olcson vettem vmi 10 eft korul mert senki nem "figyelt" oda es licti lezaras elott par masodpercel lecsaptam ra .
És hol szeretnél Gorall tálat enni, Donovaly - ban ?