Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos dettó: ma kaptam meg APEH bácsitól az ajánlott levelet, és benne egy hatjegyű ( ! ) számot, és persze nem visszatérítésről szólt a levél... - így már biztosan kilőve nekem is a Lujzi.

De aki vásárolni akart, ne szórja el a lóvét: November 8-án pótoljuk az elmaradt túrát !
Idecsábítottam a fórumra egy Honda CBR600RR-es srácot a Révfülöpről, remélem idetalál. Ugyan nem Kawa, de mi viszonlag közel vagyunk egymáshoz.
&rash
Sziasztok, sajnos a 18-i becsi koncertet le kell, tobb okbol is mondjam . A legutosebb az h en egy hetre ra ki kell menjek Ulm kornyekere es ott akkor majd meglatogatom a Louis-t .

Kutya: az a paszta amit ajanlottal es vettem is isteni, fenylik szepen a moci, hagyott rajta vekony vedoreteget igy a bogarak nem ragadnak ugy ra. Mindenkinek ajanlom :) Meg majd meglatjuk a por hogyan ragad ra, nehogy aztan az karcolja majd ossze :(

Zizzer: az a fekete javito szetted van meg? Hetvegen ha osszefutnank hozd majd el lsz, a jobb oldali tukrom emlekszel van 2-3 poty ahol "lejott" a festek.
Hali mindenkinek. Van valakinek egy kalodó fejidomja? 92 ZZR-re? Tegnap be lett hangolva a karbi sorom tök pipec lett a gép
A név választás rögtönzött volt, a telefonben említett projekt miatt kellett 'nevet adni a gyereknek' .

Ez már jó lesz hivatkozási alapnak - legközelebb ezzel már oda leeht állítani hogy: kéremszépen, ezek vagyunk mi.
Óriási a cikk! Hajrá faragott szék!
Nekem továbbra is OK, mindenki más meg kénytelen lesz tudomáulvenni (mármint a cégnél) .
én sem vagyok nagy munkahívő nekem jó, mert 18-a szabi...
De jó... Én azért írtam ezt a dátumot, mert engem nem nagyon érintenek az effajta vallási dolgok ( szombaton melózni, meg hasonlók )

Akkor kérem sz érintetteket, jelezzék hogy mi a rák van velük - nekem továbbra is jó lehet a 18-a, ha valakinek nem Ok, akkor 3 héttel kell eltolnunk a dolgot ( 25 nekem nem jó, 1-én meg nincs nyitva. )
Az eredeti ára 5.990.- EUR. Ha egynél több gépet veszünk át, akkor már olcsóbb kb 1000-1500 EUR-val, a többi 1000-1500 pedig a promóció miatt jönne le belőle.
hazatér, letelepszik, családot alapít, majd nevet módosít Nagy Kövér Hercegre
nemtom ki találta ki ezt a 18-át, de nagy pöcs lehetett 18-a munkanap, - már akinek...- nem győzöm felhívni a figyelmet emeltdíjas számon
Én mindenképp próbálnék, egyeztessünk.
Apropó mi is az ár amiből lejön az akármi.
B+ sok hülye program ! De megvan ! Duke-kal gyüssz Viennába, oszt jó'ccakát !

A mese címe: A Kis Herceg Hazatér...
Én azzal mék, de csak mer' fennmaradt még nyárról az Asztmán...
most szombat zima, két hét múlva penge lenne, de mintha vmi négykerekű lények Viennában akarnának nyugati szelet belélegezni
Bácsi,jövő hétre a Tátra túrára ajánlatos a téli gummancs....ugyi? A céges Fiat mentőn M+S van
Jövő 7 szombat az TÁTRA Rammsteinékkel - úgy hogy vagy most, vagy két hét múlva !
jogos. 7vége ami jó, ebből ugye marad a szombat... ha a főnököm és a ZZR-em is úgy akarja, akkor jövő7 jónak tűnik, azért kérdem
jelenleg a ZZR-en a karbi visszarázkódik a abeállításból, ezért 2-300 km-ként bammeg van. most leadtal mélyebb inspekcióra!
Nos , elvileg 4- én hozzák a gépet, és 10-ig lesz itt - tehát ebben az időszakban kell megoldani.

Tudom ez erősen behatárolja a lehetőségeket, de egyelőre ingyen motor, úgy hogy nem nagyon variálok vele ha nem muszáj.
Aki esetleg tényleg tervezi ilyesmi vásárlását, az erősen gondolja át a próbát : valóban 2-3000 EUR- val rövidebbre meg lehet most oldani a vas árát.
Duke-olni (szinte) bármikor tudsz, a vasárnapokat leszámítva - innentől csak Rajtad múlik hogy mikor szánod rá magad !
kivártam, mi lesz belőle nagy ZZR-es izééé érdekel! Duke-olás lehetséges vagy menjek a pics*ba?
Akkor legyen úgy, hogy jelezze akit érdekel a próba ( ha nincs meg nálam a telefonszáma, akkor azzal együtt ) és összehozunk egy Naaagy-Közös-ZZr-es tesztet a vasra !
Zsííír, én szívesen élnék a lehetőséggel, már ami a kipróbálást illeti. Szerintem mondj egy időpontot (vagy kettőt ) én meg alkalmazkodom.
Akkor gyere le ( Zizzerrel együtt! ) jövő héten hozzám.

Kértem egy hétre az újságnak tesztelésre egy Lexxon 500-at !

Ha beválik, akkor én is szeretnék benevezni egyre - főleg hogy azt a minimális 2-3 ezer EUR-t le lehet alkudni az árából, a promócióért/tesztért cserében

Lexxon videó: az erdőben