Sajnos dettó: ma kaptam meg APEH bácsitól az ajánlott levelet, és benne egy hatjegyű ( ! ) számot, és persze nem visszatérítésről szólt a levél... - így már biztosan kilőve nekem is a Lujzi.
De aki vásárolni akart, ne szórja el a lóvét: November 8-án pótoljuk az elmaradt túrát !
Sziasztok, sajnos a 18-i becsi koncertet le kell, tobb okbol is mondjam . A legutosebb az h en egy hetre ra ki kell menjek Ulm kornyekere es ott akkor majd meglatogatom a Louis-t .
Kutya: az a paszta amit ajanlottal es vettem is isteni, fenylik szepen a moci, hagyott rajta vekony vedoreteget igy a bogarak nem ragadnak ugy ra. Mindenkinek ajanlom :) Meg majd meglatjuk a por hogyan ragad ra, nehogy aztan az karcolja majd ossze :(
Zizzer: az a fekete javito szetted van meg? Hetvegen ha osszefutnank hozd majd el lsz, a jobb oldali tukrom emlekszel van 2-3 poty ahol "lejott" a festek.
De jó... Én azért írtam ezt a dátumot, mert engem nem nagyon érintenek az effajta vallási dolgok ( szombaton melózni, meg hasonlók )
Akkor kérem sz érintetteket, jelezzék hogy mi a rák van velük - nekem továbbra is jó lehet a 18-a, ha valakinek nem Ok, akkor 3 héttel kell eltolnunk a dolgot ( 25 nekem nem jó, 1-én meg nincs nyitva. )
Az eredeti ára 5.990.- EUR. Ha egynél több gépet veszünk át, akkor már olcsóbb kb 1000-1500 EUR-val, a többi 1000-1500 pedig a promóció miatt jönne le belőle.
hazatér, letelepszik, családot alapít, majd nevet módosít Nagy Kövér Hercegre
nemtom ki találta ki ezt a 18-át, de nagy pöcs lehetett 18-a munkanap, - már akinek...- nem győzöm felhívni a figyelmet emeltdíjas számon
jogos. 7vége ami jó, ebből ugye marad a szombat... ha a főnököm és a ZZR-em is úgy akarja, akkor jövő7 jónak tűnik, azért kérdem
jelenleg a ZZR-en a karbi visszarázkódik a abeállításból, ezért 2-300 km-ként bammeg van. most leadtal mélyebb inspekcióra!
Nos , elvileg 4- én hozzák a gépet, és 10-ig lesz itt - tehát ebben az időszakban kell megoldani.
Tudom ez erősen behatárolja a lehetőségeket, de egyelőre ingyen motor, úgy hogy nem nagyon variálok vele ha nem muszáj.
Aki esetleg tényleg tervezi ilyesmi vásárlását, az erősen gondolja át a próbát : valóban 2-3000 EUR- val rövidebbre meg lehet most oldani a vas árát.
Akkor legyen úgy, hogy jelezze akit érdekel a próba ( ha nincs meg nálam a telefonszáma, akkor azzal együtt ) és összehozunk egy Naaagy-Közös-ZZr-es tesztet a vasra !
Akkor gyere le ( Zizzerrel együtt! ) jövő héten hozzám.
Kértem egy hétre az újságnak tesztelésre egy Lexxon 500-at !
Ha beválik, akkor én is szeretnék benevezni egyre - főleg hogy azt a minimális 2-3 ezer EUR-t le lehet alkudni az árából, a promócióért/tesztért cserében
De aki vásárolni akart, ne szórja el a lóvét: November 8-án pótoljuk az elmaradt túrát !