Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsésen megérkeztünk Zdiarból Bácsi ismét köszönjük nagyon jól éreztük magunkat
Remélem ti is szerencsésen hazaérkeztetek.......

Üdv ... a Rammstein és Mara
Én meg csak igy. 15 perc ha nem ejtek el egy csavart sem. Plexi le, müszer boritás le, hozzáférni szemből a müszert a konzolhoz fogó 10-es kulcsnyilású csavarokhoz, müszer oldalra ki, a müszer tartó egyik csavarja ki, másik meglazit, oldalra eltol és már hozzá is férni az izzóhoz. Nincs kis kezem, 180 magas vagyok, tehát ha nem ügyetlen az ember egyszerübb mint leberhelni a fejidomot egyedül karcolás veszélye nélkül.
OK. Köszi!
Valamelyik délután rávetem magam.

Viszont az új láncszett nagyon baba.
Már a kezdeti morgó hangja is szinte teljesen eltűnt. Kb 500km tettem bele hétvégén.
Nagyon ráfért már a csere. Az előző katasztrofális volt.
Remek idő volt ma, egy egészséges délutáni szlovák 450 km-es útról értem most haza. Dedynki tó, onnan át Iglóra -Spisska Nova Ves- (a GPS olyan utra vitt hogy gyalog lehet jobban jártam volna, de a látvány páratlan) Eperjes -Presov-, aztán haza. Eperjes és Kassa közti részen van egy veszett hosszú alagút a hegy alatt (több km hosszu), tök jó végig menni. Rengeteg -többnyire magyar- motorossal találkoztunk. Meg szlovák rendőrrel az ut szélén, de szerencsére egy sem állitott meg. Az egyik még mutatta is veszettül hogy huzzuk neki ,de visszaintettünk hogy inkább mégse.
Na innen még nem közelítettem a dolgot, de igaz lehet.
Nahh, má megijedtem.
Látom azért ki így - ki úgy, de motorral töltötte a hétvégét. "Átugrottunk" , mi is így kezdtük, aztán meg nem bírtuk abbahagyni.
Izzócseréhez szerintem le kell venni a fejidomot, meg persze az egyéb szutykokat, legalábbis így biztos nem hiába küzdesz, mert nem sérül és koszolódik az izzó. Elég szűk a hely, állítani, csatlakozót igazítani nekem is kellett már, hát levétel nélkül nagy szívás. Egyébként le - fel kb. 30 perc volt nekem, ja és a becenevem slow hand .
Nem. Müszer boritás + műszer egység ki és hozzáférni. Csavarhuzó és egy tizes villáskulcs + némi kézügyesség.
szerintem ha ügyes vagy, akkor nem...
Útközben kipurcant a tompított . Távolságival jöttem hazáig.
A szembejövő autósok meg anyukámat emlegették. Sokan villogtak is hozzá.
Izzócseréhez le kell kapni a fejidomot?
Átugrottunk
Mi is most értünk haza.
Átugrottunk hurkát enni Balatonfűzfőre. 340 km.
Megérte. Jó volt a hurka.
én szétkaptam az elejét, idomok le, amik repedve voltak azokat forrasztottam, nem lett mindenhol fullos, majd azokta a festő megcsináltatja, mert szeretnék egy új fényezést. két napom elment rá
Halooo!?
Remélem csak azért haldoklik a topic, mert mindenki szana szerte széjjel motorozta magát a hétvégén ebben a jó időben. Nekem tegnap nem maradt rá időm, de ma bepótoltam: Balatonfelvidék és környéke kb 320 km ragyogó napsütés, száraz utak, király volt!

na én is zúzok izmozni!
WOOOOOOOHHHH Let the Bodies Hit the floor! WOOOOOOOHHH
Este ezt is kiirom neked végre :) Ugyis türelmes voltál.

Most meg asszem zúzok edzeni.
ok, akkor improvizálok! Zizz asszem nincs a 7végén... legalább nem sztorizik
Csáó Robi!

Örülök hogy idetaláltál
35-40#körül szeretnék, gyakorolni bőven jó. Igazából el kellene kullognom egy íjászboltba hogy kiderítsem mekkora kell nekem, mert nagyon erős kell a fenének, hogy a tizedik lövésnél már ne lehessen kihúzni .
Megmondom őszintén, 80fontost valszeg nem tudnám kezelni sem...
Zizz él még? Nem érem el.
Mindegy csak ártson
Peet, mikó jó ma neked? van még egy kis dolgom, edzeni meg még nem vótam
mi legyen a short drink?
had gondolkozzam... ÉN!
tegnap is volt egy jó kis borozás
Este vmi zenés táncos party? Elötte alapozás nálam. Ki érdekelt?
Ez is egy szép darab. Hány fontosat szeretnél venni? Amivel én lőttem az 80-as volt.