Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8.900.- - 30 % + posta. Német Bendix gyártmány, van belőle.
Jéééé...lassan megtanulod kezelni azt a komoly masinát! ( uhh..mit fogok én kapni ezért )
Helló!
A 600-ason ertedeti dob van. Mi a terved vele? Ha a jobb sérülésmentes érdekelne.
fapityu.szabo@gmail.com
Bácsi !

Pár fotóval kívánom felkelteni érdeklődésed Olympus gép iránt
Hali mindenkinek. Kutya. Hátsó fékbetéted zzr 400 hoz? Mennyibe fáj? köszi előre is a válasz
Csábító, mesélj róla.
Vegyél egy 1100-est
Pünkösd idején 4 napos ausztria túra valakit esetleg? Talán dolomitok is belefér. Vagy tarvizió akinek bőrkabátra van igénye.
Nem kapták meg a szállítójárművet - csak kedden délután egy körül hozzák a gépet !
Dögvész van télleg. mindenki motorozik ebben a szép időben
Ma voltam rendőrök által szervezett balesetmegelőzési napon, van még mit tanulnom, az biztos, de már jobban megy a döntés, az első gumin nincs rinyacsík
Találkoztam egy kollégával is, megadtam neki az elérhetőségünket, remélem idetalál. Ha jól révedek, akkor Róbert az úriember neve, és egy gyönyörű 1100as ZZR-je van.
Kipróbáltam egy Suzuki quadot is, valami 400as kis szörnyecskét, amivel igen élvezetesen randalíroztam, kellene egy ilyen itthonra

&rash
Kicsit tényleg kihaltunk. Valaki volt tegnap Citadellán?
Halooo!
Micsoda dögvész honol itt, pedig nincs az a fain idő, hogy a fene egye meg.

Kutya, Lexit próbáltad már?
Van egy zzr 400 és egy zzr 600 kellene mind a kettőre sport dob ha valaki tud segiteni megköszönöm a hangjuk olyan mint a szúnyognak meg az erejük sem az igazi le vannak folytva.Címek tel.számok,műhelyek érdekelnek vagy jó ötletek.Köszi
na mivan puhányok, lesz ma bulee?
Menjünk mááá' hógolyózni !
balesetmegelőzési nap
ide megyek vasárnap asszem
köszi
A #8255-ben hivatkoztam rá - víz- és olajálló, és jó árban van ( 1200.- körül ). ProSeal 80046 néven/cikkszámon kell kérned.
A Láng Autóalkatrész boltok biztosan tartják polcon.
haliho vagyok én is csak ritkán , Kutya egyszer pomoztál egy piros valami szerelöpasztát, az pontossan mi is volt? üdv Ádám
Olyan nincs, hogy Tátra nincs - főleg hogy ott nem csak rólam van szó, de a másik 7-8 ember is 'ráizgult már', plusz a költségben is minimális...
Szombat reggel behozom a javítófestékeket (azóta vettem ezüstöt is), majd csörögj.
A bőrruhán a fehérnek csak örülj. Jobban fogsz látszani.
Voltam kis maganyos esti mocizason , az "uj" hidat megnezni es utkozben bementem a Louis-ba, azt a 200 euros ket reszu bor kombit megnezni. 59 eFt itt es a srac rogton eltalalta es mintha ram szabtak volna az 52-est. Amitol a legjobban feltem hogy ezen az aron elegge kaka minoseg lesz, hat be kell vallanom nagyon kellemesen csalodtam. Ar/minoseg felelmetesen jo aranyban, mivel eletembe 3-jara vettem fel bor kombit (egyszerre, ossze volt csatolva es nem akartam szetszedni) meglepoen konnyen csuszott ram . Mit mondjak gyerekek, apatok jol nez ki benne . Nem vad speed-es a kombi, kellemes habar nem is volt sokaig rajtam, de mondta a srac ha hagyom meg 5-10 percet akkor a testhomerseklettol puhul es idomul. Na szval 1 szo mint 100 mivel ha mar megyek Ulmba akkor ott megnezem es sztem mivel igy egy 10-est tudok sporolni is "beleugrok" . Nem Arleen Ness varas, de ... Na most kell e nekem egy ilyen , majd pillanat dontese lesz. A nyak resz a legroszabb ami csak lehet, oda okvetlenul kel sal vagy amit rogton vettem ilyen nyak-mell tepozaras protektor, nem ertem hogyan lehetett azt ilyen szarul megcsnalni, ez az egyetlen kifogasom, es talan az h csak fekete-feher-ben van.
Az előző hozzászólásom miatt utólag kérek elnézést Rohadjék meg a mocskos apeh a legközelebbi rokonságával együtt
Íme a bizonyíték hogy kishazánkban szeretnek minket,gondolnak ránk...és hol innen,hol onnan,kapunk egy-egy kedves levélkét éreztetve azt,hogy igen is fontosak vagyunk kicsi országunk számára
A baj csak az kedves Bácsi hogy ön nem tudja átérezni ezt a törődést, mert csak a számokra koncentrál beletemetkezik az összegbe,és nem képes felfedezni a levélkén átszivárgó szeretetet,figyelmet,megbecsülést Azért jövő hét Tátrrra nem marad el remélem