Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlök mindenkit!

Nemrég vettem egy zx11-et. Régen motoroztam már, de meglepődve tapasztalom, hogy még mindíg nagyon kultúrált és összetartó a motoros társadalom! Egy-két donorjelöltet leszámítva! Remélem itt sokat tanulhatok tőletek! És ha tudok, én is a segítségetekre lehetek!
Üdv!
Robi
Szedd szét, fújd be szilikonnak a bovdent, bovdenházat, illetve a markolat alatti részt, amin forog. Nekem tutín működik
Nemcsak engem bolondított akkor meg az íjászat
Nekem exbarátnőn keresztül jött a dolog, lovas íjászatot tanul.
Amúgy tradicionálisat néztem ki, mert az ilyen szétszedhetősek sokba vannak, 30nál többet nemnagyon szeretnék rászánni.
Bowden?
hello! Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért nem ugrik vissza a gázkarom, mindig ugymarad és elég nehéz, pedig már szétszedtem és bezsiroztam
Csá! Jól emlékszem hogy te küldted nekem a CRm alkatrészeket? Ha igen légyszi nézz már be a CRm topicba mert egy kolégának szüksége lenne alkatrészre.
Meddig kellett kifeszitve és befeszítve lenned mire elkészült a kép?
De az én kicsi pónim csajt tuti meggyőzted.
Jah zuzzunk valami zenés helyre mert már lassan megpenészedik a bulicsukám.
Áá, ő csak azt nézte milyen jól lőttem!
ez jópofa. látom a színeshajú lánynak kell tartani a karodat
ok holnap edzés után Rádcsörgök.
Az se rossz buli!
Valami ilyesmi...? (bocsi a képminőségért)
Akkor majd mutatok valamit a hétvégén, ha átviszem az emelőt. Amúgy már pesten van...
bulee szombaton?
aztat nem, de kiszálasodott és azáltal nem esik rendesen a fordulat... hétfőre meglesz a szál.
Mit csinált? Csak nem mert elszakadni?
Köszönöm a segítséget!

További szép napot!
ááá, a gázbóvdenem megb.szta a 7végémet
Nebazz!
Én alig mertem mellette elmenni... ...szép darab.
Már ha arról beszélünk , ami tagnap du az üzlet előtt állt.
Köszi a motyót kutya! Kár, hogy nem futottunk össze.
Most indulok lánc- és olajcserére Pappékhoz.
Szombat du és vasárnap egész nap lehet tolni neki. Jó idő lesz talán.
Mentem tegnap kutyabácsi lexon quadjával.......háááát piszok jó és igényes,és hatalmas,és oda...b.... s..z..ó..s... az árról nem is beszélve.... Ne hagyjátok ki a próbavezetést...megéri
Jó vagyok én, de magamat megvédem ha kell
Amúgy leginkább az íjászos dolgok tetszettek, szeretnék egyet beszerezni a közeljövőben, illetve egy kést is bekell szereznem, mert eddig mindegyiket tönkretettem...
A lánc O-Ringes, egyenlöre nincs vele probléma, majd kiderül eddig kb 3000km mentem vele.
Hát láncspray-t nyomni kell rá sürün és szerintem nem lesz vele gond.
Zsír, légy jó állampolgár;-)
jaa, hogy vannak üzemeltetési költségek is boccs
Kiráály!
Gondolom Te voltál a piros moccal, és aki először tudott rajza velmenni!
Dub!

Kurva jó az oldal amit linkeltél a yardos topikban