Nemrég vettem egy zx11-et. Régen motoroztam már, de meglepődve tapasztalom, hogy még mindíg nagyon kultúrált és összetartó a motoros társadalom! Egy-két donorjelöltet leszámítva! Remélem itt sokat tanulhatok tőletek! És ha tudok, én is a segítségetekre lehetek!
Üdv!
Robi
Nemcsak engem bolondított akkor meg az íjászat
Nekem exbarátnőn keresztül jött a dolog, lovas íjászatot tanul.
Amúgy tradicionálisat néztem ki, mert az ilyen szétszedhetősek sokba vannak, 30nál többet nemnagyon szeretnék rászánni.
Nebazz!
Én alig mertem mellette elmenni... ...szép darab.
Már ha arról beszélünk , ami tagnap du az üzlet előtt állt.
Köszi a motyót kutya! Kár, hogy nem futottunk össze.
Most indulok lánc- és olajcserére Pappékhoz.
Szombat du és vasárnap egész nap lehet tolni neki. Jó idő lesz talán.
Mentem tegnap kutyabácsi lexon quadjával.......háááát piszok jó és igényes,és hatalmas,és oda...b.... s..z..ó..s... az árról nem is beszélve.... Ne hagyjátok ki a próbavezetést...megéri
Jó vagyok én, de magamat megvédem ha kell
Amúgy leginkább az íjászos dolgok tetszettek, szeretnék egyet beszerezni a közeljövőben, illetve egy kést is bekell szereznem, mert eddig mindegyiket tönkretettem...
A lánc O-Ringes, egyenlöre nincs vele probléma, majd kiderül eddig kb 3000km mentem vele.
Hát láncspray-t nyomni kell rá sürün és szerintem nem lesz vele gond.
Nemrég vettem egy zx11-et. Régen motoroztam már, de meglepődve tapasztalom, hogy még mindíg nagyon kultúrált és összetartó a motoros társadalom! Egy-két donorjelöltet leszámítva! Remélem itt sokat tanulhatok tőletek! És ha tudok, én is a segítségetekre lehetek!
Üdv!
Robi