Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

THX - át fogom olvasni, ha lesz szabad 2 percem. Már a képeket megnéztem, de pont az a gond, hogy a legtöbb ilyen kütyütartót csövekhez akarják rögzítettni a gyártok, ami ugye nincs kormányközelben a Zizin.
Ha megvan a navid akkor még jobb.

Megoldás: Navigálni két forintból motoron
Meg van már a navigáció, de arra kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet rögzíteni a tartót+vízhatlan tokot a Zizire. A tápot szivargyújtó töltővel oldod meg?
Ha a rögzítést, töltést szakszerűen meg lehet oldani, akkor valszeg érdekelne, persze, ha kompatibilis (ami valószínű, mert szabványosítva van) a készülékemmel (Mitac Mio A701).
Először a nagyba ( GigaStore, a Kagraneren ) és hazafelé a kicsibe, a Triester str -n.
Kabbe Papa:P muszáJ mennem, mer ugrik 25ezrem a csizma miatt! Akkor a kislouisba bemegyünk ugye? Írj fel egy helyre az insomniások közé Misi! Thx.
Vásárolni én sem fogok, van mindenem - de imádok ott csatangolni, plusz olyan otthoni kiegészítőket kapok, amit itthon nem.
Szóval részemről 40-50 EUR, és csavargás. 3rugót megér ez az út nekem...
Autós töltő+tartó van hozzá, számítógép kábel, fülhallgató stb. Típust nem tudok - ha lesz itt fizikailag akkor teszek fel képet, és persze tesztet is ha már működik.

Kb. 6-8 munkanapot kell rá várni.

( Nem biztos h tök ugyanilyen, de kinézetre/méretre/tudásra stb. ilyen volt kb.: http://helvox.hu/adatlap.php?c... )
Szevasztok!
Én szerintem kihagyom a bécsi utat. Nincs nagyon vennivalóm...
Viszont kutya, ez a GPS érdekelne. Ha nem a motoros szettel kérem, akkor autós felcuppanós tartó van hozzá?
Ez melyik típus pontosan, hogy meg tudjam nézni.
Köszke
Ha valakinek -rajtam kívül- kell:

Jövő héttől tudunk rendelni - FULL európa navigációs készülék (IGo) + töltő , + motoros tartó konzol + vízhatlan tok: 38.000.- pénz.

Természetesen ez az ár nem tartalmazza a teljes európa térkép szoftvert , csak magát a gépet és tartozékait , de a készülék kezeli az IGo szoftvert - tovább meg hadd ne magyarázzam ...

Ha bárkinek kell, privátban keressen meg, és megadom az elérhetőséget hozzá !

( Esetleg külön készülék + töltő is kapható: 26 EFt áron, ha valakinek nem motorra kell. )
Ok, akkor 18 jó, Schönbrunn jöhet - felőlem csinálhatod.

"..hatul azt csinalnak amit nem szegyelnek es nem piszkolja a karpitot.." - DuB egy CSEPP SE MELLÉ !
Teljesen igazad van, ha mar megyek akkor lassak is , nem tudom mit nyafognak , hatul azt csinalnak amit nem szegyelnek es nem piszkolja a karpitot . Aludhatnak is akar .
Mind1, majd alakul. Ha talalok minimum 3 korankelesre kesz embert akkor mennenk mi is. Mivel a Schönbrunn-i kertet en nem mertem ajanlani, de nagyon benne volnek abban is, es akkor nem lesz problema "megtolteni" az autot. Akkor a 18-a jo neked(tek)? Ha igen akkor en kezdenem "feltolteni" az autot, "itteniek" tessek idoben jelentkezni .
OK akkor várom a csomagot
Hi tombat!
Semmi gáz, a póló természetesen meg van! Bocs, de nem tudtam olvasni a fórumot a 7végén. Ha Kecsó környékén járok, leviszem, ha Te jársz hamarabb Pesten, akkor hívj... részemről ráér.
Nincsen, azt készíttetni vagy gyáriban tudsz venni hozzá a Kawasakinál.
Rendben. Akkor bowdenwed nincs?
Fent vannak újra a képek: sikerült letölteni ?

( emlékeztetőül: www.quadarcok.extra.hu/gogo.zi... )
A légszűrőt kivettem a csomagból - sajnos bowdenem, és vízpumpám nincsen hozzá.

A WP szerintem gyári Kawasaki lesz, a bowden -talán- létezhet utángyárottban, de sztem abból is jobban jársz a gyárival.
Ez már a Ti dolgotok - találjátok ki mikor akartok (bírtok) felkelni. Én -ha már ilyen sokat autózunk- akkor szeretek kint csavarogni is egyet, és van is mit megnézni éppen.

Most nézem az útvonalat: tőlünk még bő 70km a TKP, így a találka ráér 7:15-kor az Mo-M1 nél.
Nekem mindegy mikorra jöttök - de általában szombat a 'nemzetközi' bevásárló nap kint.
Mire a sok büdös Cseh megérkezik ( kb dél fele szok tömeg lenni ) addigra én már Schönbrunn-i kertben akarok sziesztázni a vásárlás után ( vagy a Praterben tombizni... )

Különben is: 9-kor érünk oda, addig nyugodtan alhat -a sofőrön kívül- mindenki.
Rendben én itt vagyok 8-12 ig.
Köszönjük, h vállalod a fuvarozást, de akkor is értelmetlennek látom a találkozót 6.30kor, pláne hogy addig a társaságot is össze kell szedni! Múltkor is később mentünk és még abból is csúsztunk, mégis visszaértünk időben.
én valszeg akkor passzolok
a 18-a lenne jo, sehogyan sem a 25, akkor megyek kis turara, epp ma szoltak (gyalogos, hegymaszos ... )

kondiciok nallam nincsenek, csak ultimatumok . semmoi nyafogas fiatalsag, 6:30 es punktum, en a vectraba 5-unket is vallalom ha tuljelentkezes lenne, ilyen rovid tavra. aki nem akar jonni de rendelne vmit az kezdje akkor a vallogatast .
nekünk van kondíciónk!
Csatlakozom
Ilyen kondiciókkal nem tudok nekivágni az útnak