Az AIROH sapkák igen jók már.........Én 20 E forintért vettem az enyémet akcióban,csendes (jó,nem subbert) még nem estem benne (hála a jó Istennek) tehát ilyen irányú tapasztalatom nincs.Ha egy emelet magasból ledobod a sisakot és nem törik ketté akkó a mán jóó Ezt a sisakot megszámmítom neked ólcsóé Nem kínai...de lehet mosható bélés,karbon kevlár fényezés,nagyon extra én 3000 azaz háromezerér vettem ha eljössz érte Érdre odaadom 500 forintért ha leviszem hozzád és megkínálsz egy jófajta házipálesszal akkor odaadom ingyen Jaaa hogy minek vettem én eztet meg ? Nem tudom de van
Hát valószínűleg így lesz. Néztem mondjuk korábban itthon Caberg, Craft, AGV sisakokat viszonylag jó áron, csak tudja a rák mien minőségűek, míg egyszer ki nem próbálod.
Ez pont a "nem jó" határ: a 100eurós sisakoktól szebbet kapsz 150-160-ért - de jobbat semmiképp.
Egészítsd ki az októberi túráig 200 EUR-ra, és döbbenetes nagy különbség lesz a végeredményben ! Plusz egy csomó lóvét nyersz rajta, hogy nem kell féláron eladnod két évesen...
Ismét lenne egy lehetőség, amit érdemes lenne kihasználni! A közeljövőben fog belépni a hazai piacra egy új cég; többek közt motoros felszerelésekkel, kenőanyaggal. Még a pontos termékportfóliót nem ismerjük, a cégnevet sem, de talán pont ez a jó, időben tudunk lépni. Meg van a marketinges kontakt, aki olyan amatőr csapatokat keres (nem kell hivatalos klubnak lennie), akiknek van egy frappáns elnevezésük, honlapjuk, logójuk. Ezzel lenne egy kis teendőnk! Ki kellene találni egy nevet, ami kötődik a ZZR-hez és nem elcsépelt szöveg. Ezt követően szerkesztenünk kellene egy logót, ami ismerve duB képességeit, nem lenne nehéz feladat, feltéve, hogy meg tudjuk adni Neki a megfelelő segítséget.
Ha sikerül Őket megnyerni, felrakjuk a bannerjüket az oldalra, és várhatólag kész a dolog.
Amit kapnánk: még pontosan nem tudjuk, tárgyalás kérdése, de akár egyszeri kevéske munkával, ha már megkapjuk pl.: olajcserékhez szükséges olajat, vagy bármit, akkor már jól jártunk. A lényeg, hogy egyszer dolgozunk vele egy kicsit, adunk- és kapunk egy keveset, de nem kötelezzük el magunkat.
Mivel kutya. dobta fel számomra a témát, ezért kérlek írj be Te is.
Ok: akkor úgy kérdezem. Mennyi amit most szánsz rá, és mennyit tudsz ehhez hozzátenni ha majd egy igazán jó sisak lesz a kezedben vásárláskor?
( Én mindig többet hagytam ott sisakra, mint amivel elindultam megvenni: igaz nem is volt 5 -nél több sisakom a 19 év alatt )
Háát nem tudom kinek mi a drága vagy olcsó, de mondjuk, ha a felét elfelezed, akkor .
Értem én hogy mindenki annyit költsön sisakra amennyit a feje ér, de ez nem az én kategóriám az biztos.
Nem olcsó. Nem gagyi. Ha lecsukod, olyan mint a csendszoba. (Nem vicc...)
A sima zárt is király ( az 110 helyett 70 körül szokott lenni a Lujziban, de az über az a C3. A Louis legtöbbet eladott terméke az elmúlt hónapban - 500 eur akciósan. Örök élet, és nagy élmény.
Adott jó ötletet. El is fogok menni (talán a héten), hogy megnézzem. Azt írják, hogy van olyan rögzítési lehetőség, amit az egyik kormányrögzítő csavarral kombinálva, annak helyére egy gömb csukló segítségével fel lehet rakni. Majd kiderítem, hogy valóban van e ilyen, illetve milyen csavarméretekhez jó. Mivel nem vagyok műszaki zseni (meg nem szeretem a "sufni-tuningot"), ezért Nekem fontosak a gyári megoldások!
Valaki okosítson már ki sisakok téren, ha lehet.
Kéne vennem egy újat, a következő feltételekkel: ne legyen zajos, ne legyen huzatos, mosható belső, beépített napszemcsi (vagy mi?), zárt. Jaa és a legfontosabb a költségkímélés, de csak annyira, hogy nehogy valami sz..t vegyek. Csak ennyi .
Előre is köszi.
Én is néztem, van egy hely a balos kormánycsutkán, oda kellene egy U alakú csövet rögzíteni, és arra feltenni a GPS-t és akkor nem is takar ki semmit.
Áram természetesen vízálló sziv.gy.töltőről lesz - HoMaSitában alig 1000 forintért van.
És f@szán elfér a zárható kesztyűtartóban a ZZR-en !
- épp van e akcióban még
- és egyáltalán Ausztriában van -e ez az akció ( nem mindig ugyanaz a német/osztrák akció )
http://www.louis.de/_10be5ad54...
Pl itt a sóhaj sityaknál .....199.95
Sisakot tartsd meg, hogy emlékeztessen, hogy mit nem kell venni.
Egészítsd ki az októberi túráig 200 EUR-ra, és döbbenetes nagy különbség lesz a végeredményben ! Plusz egy csomó lóvét nyersz rajta, hogy nem kell féláron eladnod két évesen...
Ismét lenne egy lehetőség, amit érdemes lenne kihasználni! A közeljövőben fog belépni a hazai piacra egy új cég; többek közt motoros felszerelésekkel, kenőanyaggal. Még a pontos termékportfóliót nem ismerjük, a cégnevet sem, de talán pont ez a jó, időben tudunk lépni. Meg van a marketinges kontakt, aki olyan amatőr csapatokat keres (nem kell hivatalos klubnak lennie), akiknek van egy frappáns elnevezésük, honlapjuk, logójuk. Ezzel lenne egy kis teendőnk! Ki kellene találni egy nevet, ami kötődik a ZZR-hez és nem elcsépelt szöveg. Ezt követően szerkesztenünk kellene egy logót, ami ismerve duB képességeit, nem lenne nehéz feladat, feltéve, hogy meg tudjuk adni Neki a megfelelő segítséget.
Ha sikerül Őket megnyerni, felrakjuk a bannerjüket az oldalra, és várhatólag kész a dolog.
Amit kapnánk: még pontosan nem tudjuk, tárgyalás kérdése, de akár egyszeri kevéske munkával, ha már megkapjuk pl.: olajcserékhez szükséges olajat, vagy bármit, akkor már jól jártunk. A lényeg, hogy egyszer dolgozunk vele egy kicsit, adunk- és kapunk egy keveset, de nem kötelezzük el magunkat.
Mivel kutya. dobta fel számomra a témát, ezért kérlek írj be Te is.
A többiek: vélemény?
Üdv.: Zizz
( Én mindig többet hagytam ott sisakra, mint amivel elindultam megvenni: igaz nem is volt 5 -nél több sisakom a 19 év alatt )
Háát nem tudom kinek mi a drága vagy olcsó, de mondjuk, ha a felét elfelezed, akkor .
Értem én hogy mindenki annyit költsön sisakra amennyit a feje ér, de ez nem az én kategóriám az biztos.
Nem olcsó. Nem gagyi. Ha lecsukod, olyan mint a csendszoba. (Nem vicc...)
A sima zárt is király ( az 110 helyett 70 körül szokott lenni a Lujziban, de az über az a C3. A Louis legtöbbet eladott terméke az elmúlt hónapban - 500 eur akciósan. Örök élet, és nagy élmény.
http://www.louis.de/_30f9edd21...
Valaki okosítson már ki sisakok téren, ha lehet.
Kéne vennem egy újat, a következő feltételekkel: ne legyen zajos, ne legyen huzatos, mosható belső, beépített napszemcsi (vagy mi?), zárt. Jaa és a legfontosabb a költségkímélés, de csak annyira, hogy nehogy valami sz..t vegyek. Csak ennyi .
Előre is köszi.
Én is néztem, van egy hely a balos kormánycsutkán, oda kellene egy U alakú csövet rögzíteni, és arra feltenni a GPS-t és akkor nem is takar ki semmit.
Áram természetesen vízálló sziv.gy.töltőről lesz - HoMaSitában alig 1000 forintért van.
És f@szán elfér a zárható kesztyűtartóban a ZZR-en !