Célpont: Louis Gigastore, Bécs, Kagraner Platz ( igény esetén a FunShop be is benézhetünk, az ha jól emléxem a Triester strasse-n van , a Kastélytól nem messze )
Táv (csatlakozási ponttól ) : 230 km
Útdíjak - H + A Vignette: kb. 2.5oo.- Ft
Üzemanyag - ca.: 10-11 EFt
Érkezés várható időpontja: 9:00 ( nyitás )
Hazaindulás időpontja: szabadon választott, autóval nem gáz ha későn érünk vissza.
Előzetes teendő: bankkártyával ill EUR készpénzzel felkészülni - kint Ausztriában forintot már sehol nem váltanak át EUR-ra...
1.ként a fájdalom okát kéne kideríteni (túl sok matyi? javaslom a váltott kezet ), egyébként meg krém és fásli...
fásli szorosan, hogy az tartsa a csuklód helyett a terhet. tucc rendesen csukló-kézfejet fáslizni? esetleg gumis tépőzáras bigyó... holnap viszek egy krémet, próbáld ki. nem matyizáshoz
Kitalálom akkor a pontos dátumot ( szerintem október közepe lesz - vagy 18, vagy 25 de az biztos hogy szombat ), és nekem bármelyik útvonal jó: fehérvár fele gyorsabb, amarra kényelmesebb.
Legyne akkor úgy, hogy ha Újváros/Fehérvár környéki lesz a 4. utas akkor feléd megyünk, ha Érd/Pest környéki, akkor meg arra.
Kb. 3-4 EFt lesz fejenként az útiköltség ( kb550 km - matricákkal együtt 14-15 EFt ).
Megnéztem a Gilda oldalát és a 15 alkalmas bérlet 7900? Itt a heti 5 alkalmas havibérlet asszem 5k:)
Bár lehet nincs ennyi punci itt és nagyobb a kanszag
A spinning miatt én mindent csinálok (heti két spinning és 1-2 gyurma). Meg nem nagyon akarom a tömeget növelni nagy súlyokkal ezért nem osztom fel az edzéseket.
Louis - avagy " fosszuk ki a mocskos Osztrákokat mindenükből ! " túra.
Időpont: 2008.10.18 ( esetleg 25 ) 6:30 , M0 - M1 csatlakozástól
Célpont: Louis Gigastore, Bécs, Kagraner Platz ( igény esetén a FunShop be is benézhetünk, az ha jól emléxem a Triester strasse-n van , a Kastélytól nem messze )
Táv (csatlakozási ponttól ) : 230 km
Útdíjak - H + A Vignette: kb. 2.5oo.- Ft
Üzemanyag - ca.: 10-11 EFt
Érkezés várható időpontja: 9:00 ( nyitás )
Hazaindulás időpontja: szabadon választott, autóval nem gáz ha későn érünk vissza.
Előzetes teendő: bankkártyával ill EUR készpénzzel felkészülni - kint Ausztriában forintot már sehol nem váltanak át EUR-ra...
Résztvevők:
1. Autó :
1. kutya.
2. cicaam
3. RamAir
4. ?
2. Autó :
1. Thunder
2.
3.
4.
fásli szorosan, hogy az tartsa a csuklód helyett a terhet. tucc rendesen csukló-kézfejet fáslizni? esetleg gumis tépőzáras bigyó... holnap viszek egy krémet, próbáld ki. nem matyizáshoz
Legyne akkor úgy, hogy ha Újváros/Fehérvár környéki lesz a 4. utas akkor feléd megyünk, ha Érd/Pest környéki, akkor meg arra.
Kb. 3-4 EFt lesz fejenként az útiköltség ( kb550 km - matricákkal együtt 14-15 EFt ).
Bár lehet nincs ennyi punci itt és nagyobb a kanszag
nade mivel jössz a teremhez?
Ja, és milyen napod van holnap gyurmailag?
Már csak egy fix időpont kéne, hogy tudjam mihez tartani magam.
meló után f5-5 körül megyek oda Hozzád?