Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 6.30 az humor ugye?
Nekem így OK.
No akkor ha ennyire nagy a kedv, akkor kezdjük el:

Louis - avagy " fosszuk ki a mocskos Osztrákokat mindenükből ! " túra.

Időpont: 2008.10.18 ( esetleg 25 ) 6:30 , M0 - M1 csatlakozástól

Célpont: Louis Gigastore, Bécs, Kagraner Platz ( igény esetén a FunShop be is benézhetünk, az ha jól emléxem a Triester strasse-n van , a Kastélytól nem messze )

Táv (csatlakozási ponttól ) : 230 km

Útdíjak - H + A Vignette: kb. 2.5oo.- Ft
Üzemanyag - ca.: 10-11 EFt

Érkezés várható időpontja: 9:00 ( nyitás )
Hazaindulás időpontja: szabadon választott, autóval nem gáz ha későn érünk vissza.

Előzetes teendő: bankkártyával ill EUR készpénzzel felkészülni - kint Ausztriában forintot már sehol nem váltanak át EUR-ra...

Résztvevők:

1. Autó :

1. kutya.
2. cicaam
3. RamAir
4. ?

2. Autó :

1. Thunder
2.
3.
4.
1.ként a fájdalom okát kéne kideríteni (túl sok matyi? javaslom a váltott kezet ), egyébként meg krém és fásli...
fásli szorosan, hogy az tartsa a csuklód helyett a terhet. tucc rendesen csukló-kézfejet fáslizni? esetleg gumis tépőzáras bigyó... holnap viszek egy krémet, próbáld ki. nem matyizáshoz
Valami ötleted nincs fájós csukló ellen (krém, fásli stb)? NEm tudok rendesen majd súlyt pakolni (najó meg matyizni se )
Kitalálom akkor a pontos dátumot ( szerintem október közepe lesz - vagy 18, vagy 25 de az biztos hogy szombat ), és nekem bármelyik útvonal jó: fehérvár fele gyorsabb, amarra kényelmesebb.
Legyne akkor úgy, hogy ha Újváros/Fehérvár környéki lesz a 4. utas akkor feléd megyünk, ha Érd/Pest környéki, akkor meg arra.

Kb. 3-4 EFt lesz fejenként az útiköltség ( kb550 km - matricákkal együtt 14-15 EFt ).
huh, az igencsak jó ár... de szeretek itthon rákészülni... punci van azér, szoktam is csábosan nézni
aha, oké. akkor találkoljunk ott!
Megnéztem a Gilda oldalát és a 15 alkalmas bérlet 7900? Itt a heti 5 alkalmas havibérlet asszem 5k:)
Bár lehet nincs ennyi punci itt és nagyobb a kanszag
DE van fasza parkoló ott lehet hagyni a mocit. vigysáznak rá.
A két kis csülkömmel :) NEkem tudod 5 perc eljutni oda otthonról :)
ja étem, teljes badizatot nyomsz... akkor énmég kitalálom, mert vállnapra nem akarok mellezni asszem kar lesz.
nade mivel jössz a teremhez?
A spinning miatt én mindent csinálok (heti két spinning és 1-2 gyurma). Meg nem nagyon akarom a tömeget növelni nagy súlyokkal ezért nem osztom fel az edzéseket.
ok, 5re ott vagyok. Te mivel? én asszem mocival... holnapra 14 fok eső nélkül.
Ja, és milyen napod van holnap gyurmailag?
OK, de ha az eredeti útvonal szimpatikusabb, akkor le tudok ám menni Dunába.
Már csak egy fix időpont kéne, hogy tudjam mihez tartani magam.
5re leszek kb otthon
ja értem, a kondiba benne vagyok a spinninget még meggondolom... feszes naci, top...
meló után f5-5 körül megyek oda Hozzád?
NEm tudlak de a csak kondi az 600 Ft
Szerintem misi akkor már inkább a Vectrát hozza.
én és a spinning... kondiba beviszel bérlettel
Holnap munkaidőben (még délelőtt! ) keress meg emailben - módosítom a csomagodat, és megnézem ezeket az alkatrészeket is !
Jaku meg én (remélem J jössz!) beülünk a fócvágenbe karcolni fog az alja
Ok, egynek jó. Akkor még egy ember kell - és akkor meg is van. És akkor az útirány fehérvár lesz.
1 ropi a kondi és spinning együtt (csak a spinninget kell megvenni)
Ok, én úgy is az M6-Mo-M1 útvonalon megyek - mehetünk együtt onnan ( ha tudom tartani Veletek a lépést az 1.2-es OpelAsztmával ! )