Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.. bocs, nem tud a géphez jönni...
Zizz ott vagy?
honnan tudod, hogy a többi nincs itt? ..egyébként asszem abból lenne az igazi sírva röhögés..
az szép és a második bovden hova van kötve? az is gázmarkolatbol hova?
Az egész megismert ZZR group Mindenkit összetrombitálok
ezt a többesszámot kifejtenéd kicsit pontosabban?
Net-by-bed kapcsolattal nyomod?
Bemásszunk melléd? Itt úgyis hideg van
mit sasolok? ..szimplán nem bírom magam rávenni, hogy kimásszak az ágyból
Ó akkor már pont elég
Nagyon sasolsz Zsebyke
..csak akkora, hogy jól odabújhass hozzá
Te jó ég mekkora akarsz még lenni?
jah
haliho

hát mostmár megkérdem mert nem birom tovább, nem tudom szóval 2db gázbovdennek kéne lennie?
üdv Ádám
mármint az attila úton...az a louis az jó, segítőkészek az eladók... nagycsöcsű szőkéket ne várjá, hogy majd vetkőztetnek meg öltöztetnek na mentem gyurkászni, mer kicsi maradok!
Hali kutya. az alkatrészeket a mit kértem remélem még nem postáztad! A légszürő nem kell mert megnéztem majdnem új. A z olaj kell. a lánc szet kell.olajszürő kell. Viszont ha már küldesz csomagot kell még egy gázbowden a második. és kell még egy vizpumpa tömszelence. Hétvégén megjártam vele elkezdett csöpögni. Árat tudnál küldeni?
szia
Ja, ja, szval nekem tulkepen nadrag kene, bor naci protektoros. De ez a kombi nem "palyas"-nak nez ki, nincs sem "pupja" sem olyan merevnek nez ki, ket reszes ... fene tudja, latni kene meg felprobalni, volt nyaron a szentendrei louisban allitolag. El kell latogatnom oda ....
el bizony méghozzá jópénzér
El kéne adni a mocit
PROBIKER PRX-4 a modell neve. Palyara en csak egy tartalek Zizivel mennek , ezzel nem .
Mivel bordzsekim van, kene egy rendes bor gatyo es hat igy midketto megvolna, igaz a dzseki ami van az fekete-piros ez meg fekete feher.
The KKK wants U!

Probiker, streetfighter cycle spirit asste a louis saját márkái. Bár engem a streetfighter dzsekó a perecnél rendesen megvédett (bár ugye szakadt, de én nem) és a gatya is jól birja (annak semmi baja).
Bár egy bőrkombinál asszem inkább valami komolyabb márkát vennék (Berik, Alpinestar, ARlen Ness stb).
Kérdés, hogy megéri e neked thunder mert ha nem használod ki akkor tök felesleges, a mindennapokra nem praktikus, valószinüleg túrákra sem max a pálya.
de átengedném Neked, mert kávabuher vagy
jaja én is, csak lóvé kéne...
szép lassan beeszi magát a fehér szín és csak azt veszed észre, hogy napközben ezt motyogod: WHITE POWER....WHITE POWER...
mi a márkája ennek? kinézetre penge. a csizmi, amit most viszünk vissza: probiker...
THunder kimerészkedsz a pályára akkor?
Igen arra nagyon rá vagyok izgulva