A szamla remelem meg van? Akkor kezdjunk szervezkedni. Kutya egy datumot tudunk elore leszogezni? Bp-i csapat akkor: dub, en es meg 3 embor :) Nem tudom h alaki latta e mar eloben azt a bor kombit a mi a lous-ban van 200 euroert? Menyire szar (nem merem kerdezni menyire jo, mert ezen az aron ... ).
Megnéztem a dolgot. A gépet 2006 óta gyártják, tehát egy 2 éves (24 hónapos durván) regadója 165.600,- Ft. A vadiújé 230.000,- Ft. Ha fiatalabb a kettő közé kalkulálj vagy számítsd ki itt.
Ez meg itt egy egész jó leírás mit és hogyan az ügyintézésnél.
benne vagyok a bécsi lujzában, csizmámat legalább becseréltetem, remélem 1 év gari azért van rá...
KV-termosz? ne is említsd a kv-t, most repedt el a kávéfőző itthon, tiszta horror volt, pumpálta ki magából a forró zaccos vizet. úgy nézett ki a konyha, mint a desperado-ban a WC
Oktoberben Louisban en is benne volnek, inditsunk egy kocsival innen Bp-rol is? Utkozben vhol osszefutunk es lerohanjuk oket ket kocsival? dub kituno alaklom lenne vegre visszaadjam a kave termoszodat
Szisztok!
Tudna valaki segiteni? ZZR 1400 as info érdekelne
regadó,súlyadó,fogyasztás egyébb fentartási költségek.Megbizhatóság motorozhatósága
Sürgős volna Köszi
Bácsi.....a bembo motornál láttam én egy kámerá rögzítő állványt,ami naon praktikus mivel a üzemanyagbetöltőnyíláshoz rögzíthető......deeeee 14 000 Ft-ért sokallom kicsit...nem tud esetleg olcsóbban hasonló állványt?
Én láncra is azt használom - igaz nem a Brigi2000-et hanem a D3-as narancs kupakost ( igaz annak nem is 500 Ft literje ) oldószeres, jól viszi a láncsprét is, de alaposan ki kell vízzel mosni a láncból.
Eddig bevált: 30ezer van a szettben, és még bőven nem csere-érett
Brigéciol 2000.Csak ezt vedd meg mindent leszed,környezetbarát,műanyagokat nem bántja ....sőt miután lemosod őket szinte újak lesznek...jaaa és nagyon kellemes az illata a Bárdinál 2400/kanna 5 liter.
Ez meg itt egy egész jó leírás mit és hogyan az ügyintézésnél.
KAWA4EVER
KV-termosz? ne is említsd a kv-t, most repedt el a kávéfőző itthon, tiszta horror volt, pumpálta ki magából a forró zaccos vizet. úgy nézett ki a konyha, mint a desperado-ban a WC
Amit esetleg elhoznék még nem tudom a pontos adatokat róla.
Köszi ha jol láttam 230e ft
Várom a további infókat
Következő szezonra néhány dolgot mindenképp cserélnem kéne.
Tudna valaki segiteni? ZZR 1400 as info érdekelne
regadó,súlyadó,fogyasztás egyébb fentartási költségek.Megbizhatóság motorozhatósága
Sürgős volna Köszi
Nem tudom megnyitni a képeket, amit felraktál az sm topikba!
Vízálló, és a sisakra is könnyen felrakhatod: így oldalra is lehet pásztázni vele.
Tényleg: ha októberben szervezünk egy (autós) túrát Bécsbe, a Louisba van kedve társulni valakinek ? Hozzám még (legalább) ketten beférnének...
Megkérdezzem holnap ?
Eddig bevált: 30ezer van a szettben, és még bőven nem csere-érett
Néhány helyen már a TV is így van - ha 'szakember' köti be, akkor érvényes a gari.