Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szamla remelem meg van? Akkor kezdjunk szervezkedni. Kutya egy datumot tudunk elore leszogezni? Bp-i csapat akkor: dub, en es meg 3 embor :) Nem tudom h alaki latta e mar eloben azt a bor kombit a mi a lous-ban van 200 euroert? Menyire szar (nem merem kerdezni menyire jo, mert ezen az aron ... ).
grandén van most pár jó: zxr750 470-ért meg ciberék...
oldalán van egy kis műanyagbetét, az gyárilag hozzá van varrva van a bőrhöz. na az mindkét csizmán elengedett...
Hogy cseréltetnéd be? Szakadt repedt stb?
Megnéztem a dolgot. A gépet 2006 óta gyártják, tehát egy 2 éves (24 hónapos durván) regadója 165.600,- Ft. A vadiújé 230.000,- Ft. Ha fiatalabb a kettő közé kalkulálj vagy számítsd ki itt.

Ez meg itt egy egész jó leírás mit és hogyan az ügyintézésnél.

KAWA4EVER
benne vagyok a bécsi lujzában, csizmámat legalább becseréltetem, remélem 1 év gari azért van rá...
KV-termosz? ne is említsd a kv-t, most repedt el a kávéfőző itthon, tiszta horror volt, pumpálta ki magából a forró zaccos vizet. úgy nézett ki a konyha, mint a desperado-ban a WC
Azért ezt nem mondanám,de lehet van egy jo vétel 6000 e km el.
Amit esetleg elhoznék még nem tudom a pontos adatokat róla.
Egyébként váltasz okoska? Mégiscsak a Kawa az igazi motor mi?
Az csak az adóalap, ami nő vagy csökken a képlet alapján. Ha adsz egy első forgalomba helyezés dátumot akkor megpróbálom kiszámítani kb-ra.
Szeva!
Köszi ha jol láttam 230e ft
Várom a további infókat
Regadó az függ a forgalomba helyezéstől de itt az oldal alján egész jól elmagyarázzák a kiszámítás módját, csak a 2008as adótételeket kell meglesned.
Ha befogadtok én mennék mindenképp .

Következő szezonra néhány dolgot mindenképp cserélnem kéne.
Oktoberben Louisban en is benne volnek, inditsunk egy kocsival innen Bp-rol is? Utkozben vhol osszefutunk es lerohanjuk oket ket kocsival? dub kituno alaklom lenne vegre visszaadjam a kave termoszodat
Szisztok!
Tudna valaki segiteni? ZZR 1400 as info érdekelne
regadó,súlyadó,fogyasztás egyébb fentartási költségek.Megbizhatóság motorozhatósága
Sürgős volna Köszi
Szió!

Nem tudom megnyitni a képeket, amit felraktál az sm topikba!
De OnBoardhoz ez a kütyü sem rossz , és 24-ből megáll.

Vízálló, és a sisakra is könnyen felrakhatod: így oldalra is lehet pásztázni vele.

Tényleg: ha októberben szervezünk egy (autós) túrát Bécsbe, a Louisba van kedve társulni valakinek ? Hozzám még (legalább) ketten beférnének...
Sokkal olcsóbban én sem láttam még - de Bemboékhoz megy minden nap autóm, szerintem tudunk kicsit faragni az árából !

Megkérdezzem holnap ?
Bácsi.....a bembo motornál láttam én egy kámerá rögzítő állványt,ami naon praktikus mivel a üzemanyagbetöltőnyíláshoz rögzíthető......deeeee 14 000 Ft-ért sokallom kicsit...nem tud esetleg olcsóbban hasonló állványt?
Én láncra is azt használom - igaz nem a Brigi2000-et hanem a D3-as narancs kupakost ( igaz annak nem is 500 Ft literje ) oldószeres, jól viszi a láncsprét is, de alaposan ki kell vízzel mosni a láncból.
Eddig bevált: 30ezer van a szettben, és még bőven nem csere-érett
A lánchoz nem hiszem hogy jó.....bár én még nem próbáltam próbáld ki és megtudjuk
Baromság ?

Néhány helyen már a TV is így van - ha 'szakember' köti be, akkor érvényes a gari.
Bármilyen autó- vagy autóvillamossági esetleg motorszerviz pecsétje.
Nanáá! Mint kromofág a fényezést!
És mond oldószermester ez lehozza a lácspray maradványokat is?
Brigéciol 2000.Csak ezt vedd meg mindent leszed,környezetbarát,műanyagokat nem bántja ....sőt miután lemosod őket szinte újak lesznek...jaaa és nagyon kellemes az illata a Bárdinál 2400/kanna 5 liter.