Szevasztok! Ki tudja hogy hol és mennyiért csinálnak átalakítási műszaki tervet motorcseréhez? ZZR400-ba raktunk 600-as blokkot, és a kpm ezt is kéri. Ha valaki csinált már ilyet legálisan az jelezze!
hali!
kulcsoshoz hnap megyek, ma sikerült szétkapni, azt kulcsos rész ki, utána már csak műanyag kereszt, amit bármivel eltudsz fordítani... de egyébként ha szétszedem a kulcsos részt, ott nem pattannak szét a dolgok?
Én úgy vettem a 9-em hogy nem volt meg a kulcsa! Gyújtáskapcsolót szétszedtem majd vettem egy nyers kulcsot és hozzáreszeltem a kapcsolóhoz! Tökéletes lett! 800 HUF + kis meló!
Nekem volt pótkulcsom, ráadásul azt meg beletörtem a zárba, szerencse h a gyári volt otthon. Kb 1600ft asszem, és olyant olvastam h tudnak reteszelni bele. De ezt már telón megbeszéltük nemrég
azt még nem tudom, hogy HÁNYat fogok ebédelni, majd megHÁNYom-vetem a dolgot..
hajnalban pici szenya, tej, dupla panadol... bealszik... 2 óra múlva: pici szenya, tej, dupla panadol... ..és így tovább, és így tovább..
egyik spéci pezsgőmet lenyúlták
Jah vízkővárat megnéztem és elintéztem. Hazafelé a buszt folyamatosan forgatták a manók, és közbe még száguldott is. Itthon az ágyam is átmenet ringlispilbe ahonnét ki akartam szállni.
örülök, hogy megismertelek titeket, és még egyszer köszi a jókívánság!
..én se tudom, hogy értél haza... akkor most berúgtam? ...picit
tortát ki kér? hajnalban még hűtő átrendez, hogy mindegyik beférjen...
Mág egyzser boldog szülit Zsebyke! Én úgy berugtam mint az albán szamár. Azt se tudom hogy értem haza, de itthon még közelebbről megvizslattam a wc-t hogy laknak e a perem alatt.
én tuti megyek gurulni csak oroszlánybol indulok a balaton irányában akarattyán van egy tuti a lido szabadstrand szerintem az a célpont. motorral be lehet állni 300ft-ért.
kulcsoshoz hnap megyek, ma sikerült szétkapni, azt kulcsos rész ki, utána már csak műanyag kereszt, amit bármivel eltudsz fordítani... de egyébként ha szétszedem a kulcsos részt, ott nem pattannak szét a dolgok?
émmeg asszem átmegyek vízszintbe oszt bedobom azt az 5-6 filmet amit
előrelátóan erre az alkalomra írtak tesómék
ilyenkor szerintem hivatalos kawaképviselet... vagy egy jó kulcsos csinál hozzá...?
sos segítség kéne! elhagytam az egyetlen kulcsom a géphez... ilyenkor mi a teendő?
valakii hasonlo esete?
hajnalban pici szenya, tej, dupla panadol... bealszik... 2 óra múlva: pici szenya, tej, dupla panadol... ..és így tovább, és így tovább..
egyik spéci pezsgőmet lenyúlták
nekem érkezik a pizza-somlói-icetea repair kit
én most reggeliztem negyedszerre...
ez ilyen, nemtucc micsinálni vele
torta - erre még emléxem
..én se tudom, hogy értél haza... akkor most berúgtam? ...picit
tortát ki kér? hajnalban még hűtő átrendez, hogy mindegyik beférjen...
hallod-e, ez tényleg be van állva, vigyorog, mint vadalma...
ha Ő nem, akkor én...
Tigrincs velem alusz..