A vízen szerintem jó lesz, a mintázata legalább is erre utal ( és aszt hiszem a D205 is jó volt vizes úton )
Hidegben lehet hogy nem egy ragacs: de ez nem a típusnak a baja. Eddigi tapasztalataim szerint, csak a DiabloStrada az , amelyik hidegben is jól tapad, de mellette 10EKm-es gumi. Viszont az 70-80 körül van párban.
A hengerfejtömités a posta miatt csúszott egy hetet, aztán az ember most az azóta felgyült mocikat csinálta meg, elvileg most már Zizit szereli, lehet hétfőre kész, lehet nem, de rövidesen megyek már barátnő is nagyon várja .
Ringen még nem voltam ezért viszonyítási alapom nincs, Attackra jókat írtak, nekem fontos az is hogy hidegben 10°C körül is tapadjon, illetve esőben. De vonzó a fele ár . Ja, kipufogókat visszafolytom picit amine elkészült, mert hangos
Hogy milyen a Kenda ? Az én nagyon béna vezetési tudásommal is 2:35 - 2:40. Miközben a legkeményebb keverékű gumija a cégnek ( anno a Dunlopnál is ez volt a túrasportra szerelhető legkeményebb/legtartósabb darab. )
Teljesen rendben van, főleg hogy megáll 25 körül szettben.
A vidin jól láccik hogy erősen óvatoskodom, főleg a kanyar bejáratoknál - szóval 2:30 alá vihető a Ringen, még egy ilyen, pályára kevéssé alkalmas motorral is mint a ZiZi. Miközben elfut 10EKm-et legalább.
Mi kellhet még egy gumitól ?
( p.s. motorod még mindig nincs kész ? Nem úgy volt hogy a Verdanapokra megjön minden alkatrészed ? )
Tetszenek a vidik ! Milyenek a Kenda gumik? Lassan talán végre összerakják a gépet, aztán cserés lesz és gondolkodom a Conti Road Attackon~50.000 előre-hátra, vagy egy olcsóbbon
Helló Kutya!
Néztem a videjóidat tegnapról. Milyen szerkentyűvel készítetted őket? Ha már idén nem is, de jövőre jól jönne nekem is ilyen felvétel, hogy tanuljak a hibákból.
Üdv,
Möre
Képzelje hazaértem...mire felhív egy barátom...újságolom neki a kis gyorsulásos csatánkat .....600 zzr kettő személlyel és nem tudtam lehagyni ! mire ő...ha legközelebb gyorsultok nyugodtan pörgesd a suzukit 5000 fölé
3 collos hajtogatós egértévé van rajta ami nagyon király de az autofókusz hasznavehetetlensége miatt egy kukaérett szemét. A képek kétharmada homály lett. A FUJI csak akkor kezdett gyengélkedni amikor fogyott a fény, a SANYI meg szikráró napsütésben is fos.
de ahogy néztem szélesvásznú LCD-je van, mp4-et lehetne rajta sasolni
egyébként direkt visszarántottam a tempóból mert láttam a tipusjelzést a sapkaszar gépeden
Pedig ez a fényképgép egy sapka szar. SONY H50... A múltkor egy FUJI S5700 volt nálam ami fényévekkel jobb és harmadannyiba kerül. Mákod van,hogy lassan mentél így nem vagy elmosódott a képen
Bocs
ki jön a 30.ai motamot kék túrára? ű
kutya kérdés: 600asra előre gumit milyent ajánlassz? lehetőleg olcsot
köszi