Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neveket tudok én is, a gáz hogy ezek free verziói 50% nál megállnak a konvertálásban. Olyan kéne, ami végigviszi a 100 % ot.
amúgymeg ja, nemtom a Grill-teraszt mé nevezték el így, mer se terasz nem vót, a 18 liter olajból meg Ti is ittatok
meddig fürdesz bammeg?
yep
yep és da! msn?
onlány vagy fél percre?
bizonyítani akart egy kawás nap után..
itt e keresgélj e: origo-swbazis
Itthon. Még Rammstein-nel volt egy (több) csatánk a Jet kútig, aztán onnan egyenesen haza.
Videók töltődnek felfelé.

Tényleg: olyan progit ami a .mov kiterjesztést is kezeli ( video szerkesztő ) tud vki? El kell vágnom kettőbe a felvételt, mer' így nem fogadja el a sportmoci...
nem vagyok kiváncsi a fürdés utáni képeidre
Jaja, fasza vót!
Képeket rakok fel, miután megfürödtem, mert eléggé jó szagom van!
Mindenki hazaért épségben?
de penge vót a mai is e!
képeket! képeket! vagy kiműtöm a lépedet!
roger that nyávogni szabad, ugatni nem
..2 hét

...és bocs, hogy belemiaú
okosan kell menni nem mint a nindzsáááá
Te mikor indulsz ki?
De-de, az! Hát igen, amíg nem lesz 4SMetró, addig lehet gyakorolni a magyar vándort... Sajna nem valószínű, hogy a quintettből bárki is kilátogatna ma velem a sLimePartyra, de még nem is tartok ott, hogy bárki is napernyőt tartson a sisakom fölé Örülök, ha nem taknyolok el!
jaa annyira erős powertapem nincs
Neeeeem... Nem a kezed !
Csak Neked csak most!:-) de ha odaragasztod a kezem a kormányhoz, fölborítalak
Csak nem az a terefere, amire gondolok.. ott mindig ki szoktam állni a nyeregből, mert annyira xar az út, ma le is csekkolom! 5 db hölgy? És egyik sem olvadt el a látványomtól?
Erős PowerTape-et tud valaki hozni délután a Ringre ? Csibészségre készülök...
Kedves Kutya!
Az alábbi hozzászólásból a Te neved kimaradt a két kacsacsőr jelkombináció miatt, de a középső bekezdést neked címeztem
Kedves duB! Semmi gond, úgyis csak 1,5 órám lett volna... De hála a főnököm hazaérkezésének (és a nálam lévő lakáskulcsának) "akaratomon kívül" megdöntöttem a Bp-i rekordomat: XVII. ker/Pécel határa -- Fehérvári út vége -- vissza XVII: 42 perc.
De NEM EZ az, aminek igazából örülök, hanem hogy a Lágymányosi híd végén a kanyarban leért a lábtartó(!).
Ez csak azért hír, mert barátunknak már akartam jelezni, hogy a hátsó rúgó körüli csavargatások mégiscsak megszokhatóak. (ezt korábban elmulasztottam jelezni, részletek kellő érdeklődés esetén)
Egyébként ma (azaz tegnap) elsuhantál a Thökölyn az általam személyesen említett Tere-Fere kocsma előtt. Sajnos a felismerésed örömében a társaságomban lévő 5 hölgy nem osztozott kellőképp...
Ha az érdi találka korai Neked, akkor (szerintem) legegyszerűbb ha kint a Ringen futunk össze - a boxban úgyis találkozunk !
Mi ( ha a forgalom nem tol ki velünk ) akkor 4 körül ott leszünk már !
Igen a 250-es és a 600-as lenne, de jó volna kicsit eltolni egymástól a két fényezést, mert még túl jó idő van ahhoz, hogy paripa nélkül maradjak. Holnapi ring úgy néz ki jó lesz. Merre mentek, hol tudok csatlakozni, nekem az érdi találka kicsit korán van (VII. és VIII. ker -ben leszek)? Fényképet a quadmániás címedre küldöm.
Bocs, de egy 'felvonulásért' nekem ez elég nagy távolság.

Anno szerveztem én is ilyet: akkor kb. 100 an gyűltünk össze. Jó tanácsként csak annyit, bármennyire is elhajtanak, ragaszkodj a hivatalos menet biztosításhoz.
Ha bármi zűr van az eseményen ( elesik, megsérül valaki stb ) Téged tesznek felelőssé érte, mint 'szervezőt'.

Jó mulatást, remélem sokan elkísérnek majd 'utolsó utadra' !